حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا ارسال بالن جاسوسی به چین را رد کرد

  • کد خبر: ۱۵۰۱۶۷
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۷
آمریکا ارسال بالن جاسوسی به چین را رد کرد
هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید اظهارنظر سخنگوی وزارت خارجه چین درباره پرواز بالن‌های جاسوسی آمریکا بر فراز چین را رد کرد.

به  گزارش شهرآرانیوز، اظهارات «وانگ ون‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین درباره ارسال‌ بالن‌های جاسوسی آمریکا به این کشور آسیایی، واکنش جان کربی هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید را در پی داشت.

در شرایطی که تنش‌های واشنگتن و پکن بر سر بالن و «اشیاء پرنده» همچنان خبرساز است، مقام ارشد کاخ سفید اظهارات مسئول بلندپایه چین درباره بالن‌های جاسوسی آمریکا را «نادرست» خواند.

سخنگوی وزارت خارچه چین روز دوشنبه (امروز) در نشست خبری ضمن رد ادعاهای اخیر واشنگتن درباره ارسال بالن جاسوسی چین به حریم هوایی آمریکا اعلام کرد که واشنگتن طی یک سال اخیر بیش از ۱۰ بالن جاسوسی به چین فرستاده است.

به گزارش اسپوتنیک، جان کربی هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید به این اظهارنظر مقام پکن واکنشن نشان داد و آن را تکذیب کرد.

کربی که در مصاحبه با شبکه آمریکایی «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» صحبت می‌کرد، در پاسخ به سوال مجری درباره این اظهارات سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: «نادرست است. (آمریکا) در حال انجام این کار نیست، این موضوع قطعا نادرست است».

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید افزود: «ما در حال به پرواز درآوردن بالن‌ها بر (فراز حریم هوایی) چین نیستیم».

این اظهارنظر مقام ارشد آمریکایی، اولین واکنش مسئولان واشنگتن به سخنان سخنگوی وزارت خارجه چین درباره ارسال ۱۰ بالن جاسوسی طی یک سال اخیر بوده است.

طی هشت روز اخیر و به دنبال سرنگون کردن بالن چینی توسط جنگنده آمریکایی، ارسال این بالن‌ که واشنگتن آنها را «جاسوسی» و پکن آن را «هواشناسی» خوانده است، تنش تازه‌ای در روابط دو کشور ایجاد کرده است.

تنش‌های واشنگتن و پکن وقتی شدیدتر شد که که به دنبال فرمان جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به ارتش، آمریکایی‌ها بالن چینی را ساقط کردند و طی روزهای اخیر چهار شیء پرنده ناشناس بر فراز آمریکا و کانادا سرنگون شده و همزمان اتهام‎‌زنی‌های زیادی به چین وارد شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->