مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

وزیر کار: نمایشگاه ایران در ترکمنستان بستر تعاملات سازنده است

  • کد خبر: ۱۵۰۵۷۳
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۰
وزیر کار: نمایشگاه ایران در ترکمنستان بستر تعاملات سازنده است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برگزاری چهاردهمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان پس از ۴ سال وقفه، می تواند بستری مناسب برای تعاملات سازنده در حوزه های مختلف باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید صولت مرتضوی اظهارداشت: بسیار خرسندم که امروز در مراسم افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان حضور دارم. لازم می دانم در ابتدا از روسای جمهور دو کشور برای برگزاری این نمایشگاه تشکر و قدردانی کنم.
وی ادامه داد: آسیای مرکزی به عنوان یکی از مناطق همجوار، جز اولویت های سیاست خارجی دولت سیزدهم محسوب می شود و توسعه روابط با کشورهای همسایه و منطقه براساس حُسن همجواری، از اولویت های دولت جمهوری اسلامی ایران است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران بیان داشت: مقامات دو کشور همواره بر گسترش تعاملات دو جانبه به خصوص در حوزه اقتصادی تاکید کرده اند و اراده سیاسی خود را برای گسترش همکاری ها با تبادل هیات ها در سطوح مختلف نشان داده اند که در این زمینه می توان به دو بار حضور رئیس جمهور اسلامی ایران در ترکمنستان و سفر رئیس جمهور ترکمنستان به تهران اشاره کرد که این تبادلات بر گسترش روابط دو کشور اثرگذار بوده است.
مرتضوی با اشاره به اقدامات موثر انجام شده میان دو کشور، تصریح کرد: در همین راستا اقدامات مهمی در سطوح دو جانبه و منطقه ای انجام شده است که از جمله مهم ترین آن ها به امضای بیش از ۲۰ سند همکاری دوجانبه طی یکسال اخیر در حوزه های مختلف، بهره برداری از پروژه راه آهن ایران- ترکمنستان- قزاقستان و آغاز همکاری های ترانزیتی در مسیر شمال به جنوب، سوآپ گازی ترکمنستان و فعال سازی توافق نامه ترانزیتی عشق آباد اشاره کرد.
وی همچنین گفت: وجود ظرفیت ها و پتانسیل های فراوان در بخش های مختلف حمل و نقلی دو کشور، افزایش کمی و کیفی تجهیزات و توسعه ظرفیت های جدید در زیرساخت ریلی و جاده ای و دریایی در ایجاد مسیرهای ترانزیتی با محوریت ایران و ترکمنستان موثر بوده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران اظهارداشت:در حال حاضر مشخصا در زمینه حمل و نقل جاده ای و ریلی میان دو کشور، روزانه به طور متوسط ۲۲۰ واگن قطار در دو مرز سرخس و اینچه برون و بیش از ۶۵۰ کامیون و محموله باری در مرزهای سرخس، لطف آباد و اینچه برون مبادله می شود که نشان دهنده پتانسیل بالای مبادله میان ایران و ترکمنستان است.
مرتضوی ادامه داد: همچنین در بخش انرژی و نفت و گاز، همکاری های دو جانبه منطقه ای، به خصوص سوآپ گاز در جریان بوده و همکاری های دو جانبه در زمینه انتقال برق نیز مستمرأ در حال انجام است.
وی افزود: در طی یکسال گذشته مبادلات تجاری دو کشور، افزایش چشمگیری داشته که امیدواریم  با برگزاری رویدادهای اقتصادی حجم مبادلات افزوده شود. بسیاری از اقلام مبادله شده بین دو کشور، عمدتا در حوزه های پتروشیمی، محصولات کشاورزی، مواد غذایی و مصالح ساختمانی است که امید داریم در سالهای آینده شاهد افزایش مبادلات با فناوری های پیشرفته تر باشیم. همچنین در حوزه گردشگری، جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای گسترش همکاری با ترکمنستان و ایجاد ارتباطات مستمر میان شرکت های گردشگری دو کشور اعلام میکند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران با بیان اینکه برگزاری این نمایشگاه برای مراودات دو کشور موثر خواهد بود، خاطرنشان کرد: برگزاری چهاردهمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان پس از ۴ سال وقفه، می تواند بستری مناسب برای تعاملات سازنده و رو به گسترش در بخش های صنعتی، تجاری، علمی و فناوری و علوم دانش بنیان میان دو کشور باشد.
مرتضوی گفت: با توجه به نهضت سازندگی و توسعه شتابنده در ترکمنستان، تلاش های بسیاری  صورت گرفته که شرکت های بزرگ ایرانی از بخش های مختلف و دارای توانمندی های علمی و صنعتی در این نمایشگاه حضور داشته باشند تا نقش موثری در نهضت توسعه ترکمنستان ایفا کنند.
وی تصریح کرد: ایران و ترکمنستان فرصت های بسیار خوبی برای افزایش همکاری ها در حوزه های مختلف اقتصادی به خصوص ترانزیت، انرژی و تجارت دارند و برگزاری هدفمند نمایشگاه های اقتصادی در توسعه همکاری ها میان بخش های دولتی و خصوصی دو کشور ثمربخش خواهد بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران ادامه داد: حضور فعال شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه، در بخش های نفت، گاز، پتروشیمی، تجاری و گردشگری حاکی از استقبال طرف ایرانی برای توسعه روز افزون همکاری های اقتصادی و تجاری با ترکمنستان است.
مرتضوی در پایان گفت: امیدوارم با حضور بازدیدکنندگان ترکمنی از این نمایشگاه و ایجاد تعاملات میان شرکت های ایرانی و ترکمنی، گام مهمی در شناسایی ظرفیت های مغفول در عرصه دو جانبه میان جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان برداشته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->