ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محققان یک سیستم جدید و کارآمد برای پارکینگ‌های خودکار طراحی کردند

  • کد خبر: ۱۵۰۶۷۳
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵
محققان یک سیستم جدید و کارآمد برای پارکینگ‌های خودکار طراحی کردند
دو محقق دانشگاه Rutgers، اخیراً یک سیستم خودکار طراحی کرده‌اند که می‌تواند ظرفیت پارکینگ‌ها در مناطق شهری را افزایش دهد و به توسعه‌دهندگان شهری کمک کند تا نیاز‌های رو به افزایش پارکینگ را برآورده کنند.

شهرآرانیوز - پیشرفت‌ها در زمینه رباتیک و علوم کامپیوتر منجر به شکل‌گیری انواع سیستم‌های خودکار با هدف ساده‌سازی کارهای روزمره شده است. در مناطق شهری و عمدتاً پرجمعیت، این سیستم‌ها می‌توانند به افزایش کارایی، کاهش تراکم و بهبود سازمان‌ها کمک کنند.

تنگ گو (Teng Guo) و  جینجین یو (Jingjin Yu)، دو محقق دانشگاه Rutgers، اخیراً یک سیستم خودکار طراحی کرده‌اند که می‌تواند ظرفیت پارکینگ‌ها در مناطق شهری را افزایش دهد و به توسعه‌دهندگان شهری کمک کند تا نیاز‌های رو به افزایش پارکینگ را برآورده کنند. این سیستم که در مقاله‌ای معرفی شده و قرار است در ICRA ۲۰۲۳ ارائه شود، بر چندین ربات و الگوریتم‌ مختلف برای مدیریت عملیات پارکینگ، مانند ورود و خروج، متکی است.

جینجین یو، یکی از محققان این مطالعه گفته است: «من به یک کنسرت در شهر نیویورک رفته بودم و مجبور شدم ماشینم را در یک پارکینگ‌ پارک کنم؛ جایی که متصدی پارکینگ سوئیچ را گرفت و ماشینم را برای پارک هدایت کرد. این فرآیند زمان‌بر است، و باید به یک فرد دیگر برای هدایت ماشینم دسترسی بدهیم پس احتمال آسیب‌ها هم زیاد می‌شود. از آنجایی که ما مدتی است الگوریتم‌های هماهنگی چند ربات را توسعه می‌دهیم، فکر کردم می‌توانیم یک پارکینگ متراکم و کارآمد طراحی کنیم که این مشکلات را از بین ببرد. من این افکار را با همکارم در میان گذاشتم و او چند سیستم هماهنگی را کنار هم گذاشت.»

محققان یک سیستم جدید و کارآمد برای پارکینگ خودکار طراحی کردند

هدف اصلی مطالعه اخیر، ایجاد سیستم پارک خودکار بدون دردسر، سریع و کارآمد بود. طرح پیشنهادی آن‌ها از یک پارکینگ ۲۰ طبقه که چند سال پیش در چونگ کینگ چین نصب شده بود و همچنین سایر سیستم‌های پارک خودکار که در گذشته معرفی شده بودند الهام می‌گیرد.

این مرکز تحیقاتی یک جایزه NSF CAREER و یک جایزه تحقیقاتی آمازون را برای توسعه الگوریتم‌های هماهنگی چند ربات دریافت کرده است. سیستم پارکینگ خودکاری که آن‌ها طراحی کرده‌اند، قابلیت‌های جدیدی را به مجموعه الگوریتم‌های هماهنگی چندرباتی اضافه می‌کند. این سیستم جدید از یک «شبکه‌» تشکیل شده است که در آن سینی‌های متحرکی روی ریل‌هایی قرار می‌گیرند و اتومبیل‌ها را به اطراف حمل می‌کنند. قبلا طرح‌های مشابهی برای جابجایی جعبه‌ها و کالا‌ها در داخل انبار‌ها توسعه پیدا کرده است.

یو توضیح داده است: «این سینی‌های متحرک با استفاده از یک الگوریتم زمان‌بندی متمرکز هماهنگ می‌شوند که قلب سیستم است و تا حد زیادی کارایی کلی سیستم را تعیین می‌کند. ویژگی منحصر به فرد سیستم ما این است که می‌تواند به طور خودکار خودرو‌ها را در ساعات کاری جابه‌جا کند تا بازیابی بعدی در زمان‌های برنامه‌ریزی شده تسهیل شود.»

سیستم این محققان می‌تواند ساز و کار پارکینگ‌های شهر‌های پرجمعیت را تا حد زیادی ساده کند. کاربران در این سیستم به سادگی باید خودرو‌های خود را در یک مرکز معین تحویل دهند و بعد در مرکز دیگری منتظر تحویل‌‌گرفتن آن باشند.

چیدمان خودرو‌ها در این پارکینگ که بسیار نزدیک به هم است به میزان قابل توجهی ظرفیت پارکینگ‌ها را افزایش می‌دهد. همچنین چون ماشین‌های پارک‌شده برای انسان غیرقابل دسترسی هستند، به طور قابل توجهی خطر سرقت کاهش پیدا می‌کند.

یو گفت: «ما نشان خواهیم داد که طراحی ساده ما بسیار کارآمد است و الگوریتم‌های سریع ما می‌توانند به طور موثر کل فرآیند پارک خودروها را دگرگون کنند... تصور اینکه مجبوریم برای پارک خودرو، در یک پارکینگ بچرخیم یا ماشین‌مان را به دیگران بسپاریم تا آن را پارک کنند برای من سخت است. بنابراین، در آینده، استقلال و خودگردانی پارکینگ‌ها یک امر لوکس نخواهد بود، بلکه یک ضرورت است.»

گوو و یو اکنون روی یک نمونه اولیه کار می‌کنند که به آن‌ها امکان می‌دهد پتانسیل واقعی این سیسیتم را در محیط واقعی ارزیابی کنند: «ما الان روی یک نمونه اولیه با استفاده از ماشین‌های اسباب‌بازی کار می‌کنیم تا قابلیت‌های سیستم پیشنهادی‌مان را نشان دهیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->