گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

معاون اول قوه قضائیه در مشهد: خانواده‌ها، نقش بزرگی در تحقق اهداف دستگاه قضایی در مسیر خدمت به مردم دارند

  • کد خبر: ۱۵۰۷۸۱
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵
معاون اول قوه قضائیه در مشهد: خانواده‌ها، نقش بزرگی در تحقق اهداف دستگاه قضایی در مسیر خدمت به مردم دارند
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه خانواده‌ها، نقش بزرگی در تحقق اهداف دستگاه قضایی در مسیر خدمت به مردم دارند، گفت: چنانچه قرار بر انجام تحول در دستگاه قضایی باشد قطعا با رویکرد جهادی و به دست مدیران و کارکنان صورت خواهد پذیرفت و در این مسیر، خانواده‌ها و پشتیبانی آن‌ها نقش بسزایی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، همایش تجلیل از خانواده بزرگ دستگاه قضایی با حضور حجت‌الاسلام و‌المسلمین مصدق معاون اول قوه قضاییه، حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضوی‌مقدم رئیس دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام و‌المسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، رحیمی وزیر دادگستری، صاحبکار معاون راهبردی قوه قضابیه، حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور و جمع دیگری از مسئولان در مجتمع قضایی ولایت مشهد برگزار شد که در این همایش از خانواده رؤسای کل دادگستری‌های سراسری کشور و معاونین توسعه حل اختلاف و فناوری اطلاعات و برنامه ریزی آن‌ها تجلیل به‌عمل آمد.

حجت الاسلام والمسلمین مصدق در این همایش با ابلاغ سلام ریاست قوه قضاییه خدمت خانواده دستگاه قضایی، خواستار انعکاس مطلوب خدمات ارائه شده توسط قضات شریف و کارکنان خدوم به محضرافکار عمومی شد.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه خانواده‌ها، نقش بزرگی در تحقق اهداف دستگاه قضایی در مسیر خدمت به مردم دارند افزود: چنانچه قرار بر انجام تحول در دستگاه قضایی باشد قطعا با رویکرد جهادی و به دست مدیران و کارکنان صورت خواهد پذیرفت و در این مسیر، خانواده‌ها و پشتیبانی آن‌ها نقش بسزایی دارند.

حجت الاسلام والمسلمین مصدق با اشاره به سختی‌های کار در دستگاه قضایی گفت: از خانواده‌های قضات و کارکنان دستگاه قضایی به‌خاطر تحمل شرایط سخت کاری همسران‌شان تقدیر وتشکر می‌کنیم. این جلسه صرفا برای تجلیل از خانواده همکاران گرانقدر تشکیل شده و امیدواریم زحمات مجموعه خانواده بزرگ دستگاه قضایی مورد قبول خداوند متعال قرار بگیرد و موجب ارتقا رضایتمندی عمومی که از اهداف متعالی سند تحول قضایی است، را فراهم آورد.

معاون راهبردی قوه قضاییه نیز در این همایش با تجلیل از خدمات و زحمات قضات و کارکنان در سراسر کشور گفت: اقداماتی که در راستای ارائه خدمات گسترده به شهروند گرانقدر در حال انجام است جز با حمایت، همراهی و همدلی خانواده‌های ممکن و میسر نیست.

گفتنی است در این مراسم از خانواده جمعی از مدیران و مسولان دستگاه قضایی تجلیل به عمل آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->