ادارات خراسان شمالی در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد شورای عالی امنیت ملی متشکل از چه کسانی است و چه وظایفی دارد؟ پزشکیان مهمان کودکان مددجوی بهزیستی شد علی‌اکبر احمدیان در دولت پست می‌گیرد ادارات سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد ترامپ: احتمالا در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نمی‌کنم علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دیپلمات ارشد نروژی با عراقچی دیدار کرد قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی ابلاغ شد پوتین به خواسته ترامپ تن نمی‌دهد انتشار نخستین‌بار | گزارش یک عیادت + فیلم استاندار خراسان رضوی: روند سالمندی کشور بسیار سریع است و نیاز به آگاهی‌رسانی جدی دارد مقام پیشین سازمان انرژی اتمی: همکاری با آژانس ادامه یابد | هیچ پروتکل ایمنی در زمان حمله به تاسیسات هسته‌ای نداریم رئیس جمهور مصر: گرسنگی، نسل‌کشی و محو فلسطین هدف جنگ غزه است اژه‌ای: برخورد قاطعانه و قانونی با جواسیس یک مطالبه به‌حق است عارف در کنفرانس کشور‌های در حال توسعه محصور در خشکی: آمریکا میز مذاکره را نابود کرد سازمان هواپیمایی کشوری عهده‌دار نظارت بر بازار بلیت شد عراقچی: هم‌افزایی رسانه، دیپلماسی و میدان ضامن اقتدار و پیشرفت ایران است نفتالی بنت: بسیاری از آمریکایی‌ها اسرائیل را باری سنگین بر دوش کشورشان می‌دانند هشدار یونیسف: روزانه ۲۸ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند اژه‌ای: مردم ایران ثابت کردند که پای نظام هستند هلند در صف اول تسلیح اوکراین با سلاح‌های آمریکایی خودکشی ۲ سرباز اسرائیلی دیگر | افزایش ۱۰۰۰ درصدی درخواست‌های خدمات روان‌درمانی شهادت ده‌ها فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) عارف در کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی شرکت کرد خلاصه اخبار صحن علنی ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ مجلس | بررسی سؤال از وزیر کشاورزی وزارت جهاد چه سازوکاری برای افزایش تولید گوشت داخلی و کاهش وابستگی به واردات دارد؟
سرخط خبرها

محرومیت ۸.۱ میلیون کودک یمنی از تحصیل به دلیل جنگ

  • کد خبر: ۱۵۰۹۹۰
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۴
محرومیت  ۸.۱ میلیون کودک یمنی از تحصیل به دلیل جنگ
سازمان ملل هشدار داد، به دلیل محرومیت میلیون‌ها کودک یمنی از تحصیل در اثر جنگی که از هشت سال پیش شروع شده، آینده آنها در خطر است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روسیا الیوم، سازمان یونیسف در یمن در توییتی نوشت، این درگیری مانع از تحصیل ۸.۱ میلیون کودک در یمن شده و همین آینده آنها را به خطر انداخته است. آموزش حق هر کودک و اولویت یونیسف است.

تیمی از کارشناسان سازمان ملل سپتامبر ۲۰۲۱ در گزارشی درباره یمن طرف‌های درگیر را به استفاده از مدارس برای اهداف نظامی متهم کرد که موجب می‌شود این مدارس هدف حملات قرار بگیرند.

جنگ یمن تا اواخر ۲۰۲۱ منجر به کشته شدن ۳۷۷ هزار تن شد و اقتصاد این کشور نیز ۱۲۶ میلیارد دلار خسارت دیده است و ۸۰ درصد مردم آن هم نیازمند کمک‌های انسانی هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->