هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی؛ از ابلاغیه قضایی تا قطع یارانه تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه!
سرخط خبرها

طالبان فروش داروهای ضدبارداری را در افغانستان ممنوع کرد

  • کد خبر: ۱۵۱۱۸۰
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۰
طالبان فروش داروهای ضدبارداری را در افغانستان ممنوع کرد
منابع بیمارستانی در افغانستان می‌گویند گروه طالبان ارائه خدمات برای جلوگیری از بارداری را ممنوع کرده‌اند. طالبان به داروخانه‌ها و مسئولان بیمارستان‌ها اعلام کرده‌اند جلوگیری از بارداری، تهاجم فرهنگی غرب برای جلوگیری از رشد جمعیت مسلمانان در جهان است و پس از این کسی حق ندارد داروی ضدبارداری بفروشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه گاردین به نقل از منابع بیمارستانی در افغانستان نوشت، افراد طالبان در کابل و مزارشریف به داروخانه‌ها و کلینیک‌های مامایی رفته و به آنان هشدار داده‌اند هیچ نسخه‌ای برای جلوگیری از بارداری تجویز نکنند. یک ماما به شرط حفظ نامش، به گاردین گفت که طالبان به او هشدار داده‌اند حق ندارد تجهیزات پیشگیری از بارداری در رحم زنان قرار دهد و به هیچ وجه اجازه ندارد هیچ نوع دارو یا وسیله‌ای برای جلوگیری از بارداری برای زنان تجویز کند. یکی از داروفروشان در کابل نیز می‌گوید که طالبان دوبار با اسلحه به مغازه‌اش آمده‌ و به او هشدار داده‌اند که هیچ‌ قرص ضدبارداری نباید بفروشد.

 با این حال وزارت بهداشت و درمان طالبان هنوز در این رابطه اظهارنظر نکرده است.

پزشکان معتقدند لغو برنامه‌های کنترل زادوولد و پیشگیری از بارداری‌های ناخواسته می‌تواند بر وضعیت زندگی مادران تاثیر سوء بگذارد. بر اساس بررسی‌های بهداشتی، در افغانستان از هر ۱۴ مادر، یک نفر هنگام زایمان جان خود را از دست می‌دهد و این کشور یکی از خطرناک‌ترین کشورها برای مادران است.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->