انتشار ویدئویی از حضور جبلی در پشت‌صحنه «پایتخت ۷» + فیلم برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

«الک بالدوین» از ۵ سال زندان گریخت | کاهش اتهامات وی درباره قتل «هالینا هاچینز»

  • کد خبر: ۱۵۱۳۶۶
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۳
«الک بالدوین» از ۵ سال زندان گریخت | کاهش اتهامات وی درباره قتل «هالینا هاچینز»
دادستان‌های نیومکزیکو از تلاش‌های خود برای دریافت حکم پنج سال زندان برای «الک بالدوین» در ماجرای قتل «هالینا هاچینز» صرف نظر کردند و در عوض تصمیم گرفتند که اتهامات او را کاهش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «بالدوین» که هنوز با اتهام قتل غیرعمد مواجه است، اکنون در صورت محکوم شدن به حداکثر ۱۸ ماه زندان محکوم خواهد شد و این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که وکلای بالدوین استدلال کردند که قانون استفاده از سلاح گرم در پرونده علیه این بازیگر در قوانین ایالتی زمان بروز تیراندازی مرگبار در اکتبر ۲۰۲۱، اعمال نمی‌شود.

وکلای بالدوین ادعا کرده اند که اتهام استفاده از سلاح گرم در پرونده علیه او غیرقانونی است، زیرا برخلاف ماده‌ای در قانون اساسی ایالات متحده است که تغییر عطف به ماسبق مجازات‌های قانونی یک اقدام را ممنوع می‌کند.

«هالینا هاچینز» فیلمبردار ۴۲ ساله در تاریخ ۲۱ اکتبر سال گذشته میلادی سر صحنه ساخت فیلم سینمایی «زنگار» با شلیک گلوله از سوی «الک بالدوین» بازیگر اصلی فیلم به شدت مجروح شد، گرچه «بالدوین» ابتدا اعلام کرد که او اصلا ماشه را نکشیده است.

در جریان این حادثه «هاچینز» از طریق هلی‌کوپتر به بیمارستان منتقل شد، اما در نهایت درگذشت و «جوئل سوزا» کارگردان فیلم نیز از ناحیه شانه مصدوم شد.

بالدوین تاکید کرده است که این یک حادثه غم انگیز بوده است و می‌گوید که به او گفته شده اسلحه پر از گلوله‌های مشقی بوده و بنابراین بی خطر است. در حالی که مقامات مرگ هاچینز را یک حادثه می‌دانستند، دادستان‌ها چندی پیش اتهام قتل غیرعمد را علیه بالدوین «هانا گوتیرز رید» مسئول بخش اسلحه‌ها و مهمات فیلم سینمایی «زنگار» اعلام کردند.

یکی از اتهامات قتل غیرعمد که دادستان‌ها دنبال می‌کردند شامل تیراندازی با اسلحه در حین ارتکاب جنایت بود که حداقل پنج سال حبس اجباری در پی داشت، اما این موضوع تحت قانون ایالت نیومکزیکو تا می ۲۰۲۲ یا هفت ماه پس از مرگ هاچینز اعمال نشده است و در صورتی که در نهایت «بالدوین» به قتل غیرعمد محکوم شود مجازات سبک‌تری در انتظار او خواهد بود.

چندی پیش تهیه‌کنندگان فیلم «زنگار» اعلام کردند که تولید این پروژه فاجعه‌آمیز که به مرگ «هلینا هاچینز» در صحنه فیلمبرداری انجامید را از بهار امسال با کارگردانی «جوئل سوزا» از سر خواهند گرفت.

«بیانکا کلاین» به جای فیلمبردار اصلی «هالینا هاچینز» به پروژه می‌پیوندد و اعلام کرده همه درآمد خود را به افتخار «هاچینز» به امور خیریه اختصاص خواهد داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->