بیانیه بیش از 5 هزار اساتید بسیجی برای آمادگی در دفاع از حریم ولایت ۱۱۴ محفل قرآنی در مزار شهدای اقتدار سراسر کشور برگزار می‌شود مرا نام باید که تن مرگ راست | برای فرمانده هوافضای سپاه که به‌دست رژیم صهیونیستی شهید شد عقیله بنی هاشم (س)؛ قهرمان کارزار روایت‌ها | مروری بر اقدامات زینب کبری (س) برای حفظ دستاورد‌های عاشورا مراسم تشییع پیکر مطهر ۳ شهید در مشهد آغاز شد (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد کلاس درس زندگی سالم با کربلا روایتی از تکیه دولت، مهم‌ترین جایگاه نوحه‌سرایی تهران دوره قاجار تصاویری از مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان «محمدعلی حسن زاده سبزوار» و «مرتضی میثمی» در حرم مطهر رضوی سوگواران حسینی در مسیر تداوم راه سیدالشهداء(ع)| هم‌زمان با روز عاشورا زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی به خیابان‌های مشهد آمدند + فیلم دو نفر از فرزندان لرستان به جمع شهدای حمله رژیم صهیونیستی پیوستند تاریخچه تعزیه زنانه در ایران از عاشورا تا جنگ ۱۲ روزه | بازخوانی نقش زن در جبهه مقاومت با الهام از حضرت زینب (س) آیت الله مروی در مراسم خطبه‌خوانی شب عاشورا: دشمنان ما نمی‌فهمند کشور امام رضا (ع) و امام حسین (ع) یعنی چه + فیلم آموزش فرهنگ عاشورایی ویژه دهه نودی‌ها در حسینیه کودک هیئت جنت‌الحسین(ع) مشهد؛ ربع قرن خدمت بی‌وقفه در مسیر احیای فرهنگ عاشورا+ فیلم عزاداری مردم تهران و سایر شهرهای کشور در روز تاسوعای حسینی و حمایت از ولی امر مسلمین جهان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم نغمه‌ای از عشق و ایثار حضرت ابوالفضل (ع) | عزاداری تاسوعای حسینی در مشهد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: چه کسی گفته که آستان قدس، مالیات نمی‌دهد؟

  • کد خبر: ۱۵۱۸۵۰
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶
تولیت آستان قدس رضوی: چه کسی گفته که آستان قدس، مالیات نمی‌دهد؟
تولیت آستان قدس رضوی گفت: گفته می‌شود که چرا آستان قدس مالیات نمی‌پردازد و این در حالی است که آستان قدس در عمده فعالیت‌های اقتصادی خود که در مشارکت با شرکت‌های خصوصی و دولتی است، مالیات پرداخت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در آیین افتتاح و بهره‌برداری هم‌زمان از پروژه‌های آموزشی و درمانی اجراشده توسط آستان قدس رضوی در بیمارستان امام رضا(ع) که صبح امروز در تالار شهید هاشمی نژاد(ع) این بیمارستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از نعمت‌های خداوند بر شما، حاجات مردم به شماست. عرض حاجت مردم به یک فرد، توفیقی است که خداوند عالم نصیب و روزی بندگان خاص خود می‌کند و همان‌طور که یک انسان در اوج دلدادگی به یک چیز، آن را به خود نسبت می‌دهد و مثلاً پدری در تشریح فرزندش، او را «پسرم» خطاب می‌کند، ذات اقدس پروردگار هم در مقام تشریح اهمیت جایگاه خادمان به خلق، آن را بنده خود اطلاق می‌کند.

وی افزود: خدا فرموده که هرکس می‌خواهد پیامبر(ص) را دوست داشته باشد، باید به فرزندان او عشق بورزد و حق ذریه او را ادا کند. همان‌طور که اگر کسی به فرزند شما محبت کند، شما هم او را تکریم و احترام خواهید کرد، ذات اقدس پروردگار هم به کسانی که دلداده پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) باشند و به‌فرمان آن‌ها عمل کنند، اجر و جزای کثیر عنایت می‌کند. دستور اهل‌بیت(ع) و گواه سیره آنان هم این است که بهترین خلق خدا، نیکوکارترین آن‌هاست. دین به ما توصیه کرده که عبادت به‌جز خدمت به خلق نیست و والاترین مؤمنان، آن کسی است که بیش از همه خیر او به مردم برسد.

خدمت کادر درمان، مصداق وقف علم است

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: به همه شما خداقوت می‌گویم؛ آن کسی که در بیمارستان ساعت‌ها در یک عمل جراحی سخت، وقت و تخصص خود را برای نجات یک بنده خدا از گرفتاری به کار می‌بندد، از پرستار دلسوزی که شب را بر بالین بیمار به صبح می‌رساند تا حتی سخت‌کوشانی که با نظافت فضای بیمارستان‌ها، زمینه تسریع بهبودی مؤمنان را فراهم می‌کنند.

وی ادامه داد: فعالیت به‌عنوان پزشک، پرستار و همه تلاشگران عرصه درمان، مسئولیتی است که بر عهده افراد خاصی قرار داده می‌شود. این یک فرصت بزرگ است که نصیب و روزی کادر درمان شده تا بیماری را به‌عنوان یکی از مصادیق بارز رنج و درد بی‌پایان از خلق خدا دور نگه دارند. در جامعه ما، باور عمیقی وجود دارد که هرکس در حد توان خود، سنت حسنه وقف را گرامی می‌دارد و آن را حفظ می‌کند. خدمت در عرصه درمان هم از جمله وقف علم است و بر همین اساس هم در جامعه اصیل ما مطابق با فرهنگ ایرانی و سنت اسلامی، پزشکانی که برای درمان بیماران تلاش می‌کنند، «حکیم» خطاب می‌شوند.

چه کسی گفته آستان قدس مالیات نمی‌دهد؟

حجت‌الاسلام مروی در پاسخ به ادعای برخی رسانه‌ها در خصوص استنکاف آستان قدس از پرداخت مالیات تصریح کرد: گفته می‌شود که چرا آستان قدس مالیات نمی‌پردازد و این در حالی است که آستان قدس در عمده فعالیت‌های اقتصادی خود که در مشارکت با شرکت‌های خصوصی و دولتی است، مالیات پرداخت می‌کند. استثنای خاصی که برای این نهاد در پرداخت مالیات در نظر گرفته شده، مربوط به بخش خاصی از زیرساخت‌های اقتصادی است که اساس و پایه آن، موقوفات هستند. موقوفات از مالیات معاف هستند زیرا عمل به وقف نامه یک تکلیف شرعی است و حدود و اختیارات آن را نه محدود به آستان قدس بلکه به‌عنوان یک حکم کشوری، ولی‌فقیه تعیین کرده است.

وی تأکید کرد: هرچه آستان قدس بیشتر داشته باشد، خیرات و برکات به نام امام رضا(ع) در جامعه بیشتر خواهد شد. سرمایه‌گذاری‌های این‌چنینی به برکت عنایت امام هشتم و نذورات مردم است و تأکید می‌کنیم که روند این کارها استمرار خواهد یافت.

مرکز درمان ناباروری میلاد با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، ۱۵۰۰ مترمربع مساحت و در سه‌طبقه، دو دستگاه «براکی‎تراپی» و «CT سیمولاتور» و اتاق عمل آن با اعتبار ۵۶۰ میلیارد ریال، اتاق عمل «اینترونشنال» با 100 مترمربع مساحت و ۱۷۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، دستگاه آنژیوگرافی اهدایی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، تجهیزات کمک‌آموزشی، هشت اتاق ایزوله بستری بیماران تنفسی و عفونی و مرمت و بازسازی بخش هماتولوژی و پاویون کادر پزشکی، هشت پروژه‌ درمانی و آموزشی بیمارستان امام رضا(ع) است که با حمایت آستان قدس رضوی و مجموعاً به ارزش ۱۰۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->