شنیده شدن صدای چندین انفجار از محل آتش سوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس + فیلم فرسودگی ناوگان حمل و نقل برون ‎شهری خراسان رضوی | حمل ونقل جاده ای، لبه پرتگاه عملیات انتقال ۵ نفر از مصدومان حادثه انفجار بندرعباس به تهران (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۲۹ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی از بیمارستان ترخیص شدند شکارچیان غیرقانونی، محیط‌بان پارک ملی گلستان را به شهادت رساندند + جزئیات و عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل مرد جوان با ضربات چاقو در کیانشهر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف سه خودرو در قوچان خراسان رضوی با ۶ مصدوم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ مفقودی در انفجار بندر شهید رجایی عوارض و نشانه‌های زایمان زودرس این را برای شما مشهدی‌ها می‌نویسم دستور رسیدگی فوری به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی جزئیات تازه از افزایش قربانیان و مجروحان انفجار بندر شهید رجایی | ۱۴ کشته و ۶ مفقود و ۱۰۸۶ مجروح (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت‌به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم
سرخط خبرها

مجازات مرگ برای همسر قاتل

  • کد خبر: ۱۵۱۹۸۲
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
مجازات مرگ برای همسر قاتل
مردی که همسرش را مقابل چشمان دختران نوجوانش خفه کرده و به قتل رسانده است به قصاص محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم به ماموران گفت به خاطر سوءظن به همسرش دست به قتل زده است.

مرد جوان با گزارش مادرش دستگیر شد. مادر متهم با پلیس تماس گرفت و گفت پسرش عروسش را به قتل رسانده و اقدام به خودکشی کرده است. بلافاصله بعد از این تماس تکنیسین‌های اورژانس و ماموران در محل حاضر شدند و متهم را به بیمارستان منتقل کردند. هرچند متهم به نام افشین در آستانه مرگ بود، اما به طرز معجزه‌آسایی نجات پیدا کرد. دو دختر نوجوان این زوج که شوکه بودند گفتند پدرشان مادرشان را مقابل چشمان آن‌ها خفه کرده است.

در حالی که افشین تحت درمان قرار گرفته بود به قتل همسرش به نام مریم به خاطر بدبینی اعتراف کرد و به بازسازی صحنه جرم پرداخت.

در ادامه پزشکی قانونی سلامت روان این مرد را تایید کرد و او در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.

در ابتدای جلسه دادگاه دو دختر قربانی از قصاص گذشتند. یکی از آن‌ها در حالی که اشک می‌ریخت گفت: پدر و مادرم همیشه با هم اختلاف داشتند، اما هرگز فکر نمی‌کردم پدرم دست به چنین کاری بزند. ما در حال آماده شدن برای رفتن به مهمانی شب یلدا بودیم که درگیری میان پدر و مادرم بالا گرفت و پدرم به جان مادرم افتاد. او مقابل چشمان ما پارچه‌ای را دور گردن مادرمان پیچید و او را خفه کرد. همان موقع رگ دست خودش را هم زد و چند قرص خورد. او می‌گفت می‌خواهد خودکشی کند. پدرمان ما را تهدید کرده بود نباید به کسی اطلاع دهیم، اما من و خواهرم توانستیم در یک لحظه از فرصت استفاده کنیم و با پدربزرگ‌مان تماس بگیریم. بالاخره اورژانس سر رسید و پدرمان به بیمارستان منتقل شد.

این دختر ادامه داد: مرگ مادر ما غم بزرگی است؛ اما ما راضی به کشته شدن پدرمان نیستیم و از قصاص گذشت می‌کنیم.

سپس پدر و مادر مریم در جایگاه ویژه ایستادند و برای داماد سابق‌شان حکم قصاص خواستند.

وقتی متهم روبه‌روی قضات ایستاد، قتل همسرش را گردن گرفت و گفت: گمان می‌کردم مریم به من خیانت کرده است. چند بار به او تذکر دادم، اما گوشش بدهکار نبود و همیشه با بی‌اعتنایی با من برخورد می‌کرد. آن شب همسر و دخترهایم در حال آماده شدن برای رفتن به مهمانی شب یلدا بودند که بار دیگر با مریم درگیر شدم.

افشین در حالی که سرش را پایین انداخته بود ادامه داد: فکر خیانت همسرم رهایم نمی‌کرد. به همین خاطر کنترل اعصابم را از دست دادم و او را خفه کردم؛ اما راضی به مرگ همسرم نبودم و شرمنده پدر و مادر همسرم هستم. فقط می‌خوستم او را بترسانم که پارچه را دور گردنش پیچیدم. وقتی فهمیدم همسرم جان سپرده دست به خودکشی زدم. چون زندگی برایم تمام شده بود.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدارک موجود در پرونده و درخواست پدر و مادر قربانی، مرد بدبین را به قصاص محکوم کردند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->