وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مجازات مرگ برای همسر قاتل

  • کد خبر: ۱۵۱۹۸۲
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
مجازات مرگ برای همسر قاتل
مردی که همسرش را مقابل چشمان دختران نوجوانش خفه کرده و به قتل رسانده است به قصاص محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم به ماموران گفت به خاطر سوءظن به همسرش دست به قتل زده است.

مرد جوان با گزارش مادرش دستگیر شد. مادر متهم با پلیس تماس گرفت و گفت پسرش عروسش را به قتل رسانده و اقدام به خودکشی کرده است. بلافاصله بعد از این تماس تکنیسین‌های اورژانس و ماموران در محل حاضر شدند و متهم را به بیمارستان منتقل کردند. هرچند متهم به نام افشین در آستانه مرگ بود، اما به طرز معجزه‌آسایی نجات پیدا کرد. دو دختر نوجوان این زوج که شوکه بودند گفتند پدرشان مادرشان را مقابل چشمان آن‌ها خفه کرده است.

در حالی که افشین تحت درمان قرار گرفته بود به قتل همسرش به نام مریم به خاطر بدبینی اعتراف کرد و به بازسازی صحنه جرم پرداخت.

در ادامه پزشکی قانونی سلامت روان این مرد را تایید کرد و او در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.

در ابتدای جلسه دادگاه دو دختر قربانی از قصاص گذشتند. یکی از آن‌ها در حالی که اشک می‌ریخت گفت: پدر و مادرم همیشه با هم اختلاف داشتند، اما هرگز فکر نمی‌کردم پدرم دست به چنین کاری بزند. ما در حال آماده شدن برای رفتن به مهمانی شب یلدا بودیم که درگیری میان پدر و مادرم بالا گرفت و پدرم به جان مادرم افتاد. او مقابل چشمان ما پارچه‌ای را دور گردن مادرمان پیچید و او را خفه کرد. همان موقع رگ دست خودش را هم زد و چند قرص خورد. او می‌گفت می‌خواهد خودکشی کند. پدرمان ما را تهدید کرده بود نباید به کسی اطلاع دهیم، اما من و خواهرم توانستیم در یک لحظه از فرصت استفاده کنیم و با پدربزرگ‌مان تماس بگیریم. بالاخره اورژانس سر رسید و پدرمان به بیمارستان منتقل شد.

این دختر ادامه داد: مرگ مادر ما غم بزرگی است؛ اما ما راضی به کشته شدن پدرمان نیستیم و از قصاص گذشت می‌کنیم.

سپس پدر و مادر مریم در جایگاه ویژه ایستادند و برای داماد سابق‌شان حکم قصاص خواستند.

وقتی متهم روبه‌روی قضات ایستاد، قتل همسرش را گردن گرفت و گفت: گمان می‌کردم مریم به من خیانت کرده است. چند بار به او تذکر دادم، اما گوشش بدهکار نبود و همیشه با بی‌اعتنایی با من برخورد می‌کرد. آن شب همسر و دخترهایم در حال آماده شدن برای رفتن به مهمانی شب یلدا بودند که بار دیگر با مریم درگیر شدم.

افشین در حالی که سرش را پایین انداخته بود ادامه داد: فکر خیانت همسرم رهایم نمی‌کرد. به همین خاطر کنترل اعصابم را از دست دادم و او را خفه کردم؛ اما راضی به مرگ همسرم نبودم و شرمنده پدر و مادر همسرم هستم. فقط می‌خوستم او را بترسانم که پارچه را دور گردنش پیچیدم. وقتی فهمیدم همسرم جان سپرده دست به خودکشی زدم. چون زندگی برایم تمام شده بود.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدارک موجود در پرونده و درخواست پدر و مادر قربانی، مرد بدبین را به قصاص محکوم کردند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->