سن طلایی غربالگری شنوایی کودکان را از دست ندهید غربالگری بینایی کودکان باعث جلوگیری از نابینایی بیش از ۴ میلیون نفر شد «علی سیفی» ورزشکار معلول مشهدی به اردوی تیم ملی پاراوزنه برداری دعوت شد مروری بر ۲۵ سال فعالیت توانبخشی اجتماعی مجتمع «توانیابان» مشهد دعوت ۳ ملی‌پوش مشهدی به اردوی تیم ملی والیبال نشسته تغییر سازوکار سرویس مدارس استثنایی کشور رئیس سازمان بهزیستی کشور: تمامی استانداران باید مشاوران حوزه معلولین داشته باشند برگزاری طرح ارتقا توانمندی انواع معلولیت‌های رایج خراسان رضوی نسرین شاهی بار دیگر مدال طلای تپانچه جهان را کسب کرد شدیدترین اختلال روانی در خراسان رضوی اسکیزوفرنی است حذف بودجه‌های حمایتی معلولان در برنامه هفتم توسعه شرایط ویژه بارداری خانواده‌های دارای بیمار فنیل‌کتونوری بلیت هواپیما برای معلولان و مددجویان بهزیستی نایاب شد پلمب مرکز و بازداشت رئیس متخلف یک مرکز نگهداری از معلولان در شیراز حضور موفق خراسان رضوی در جشنواره ورزشی کم توانان ذهنی سراسر کشور افزایش خدمات توانبخشی به افراد دارای معلولیت در روستاها گزارشی از مشکلات معیشتی معلولان پس از حذف ردیف بودجه مستقل | زندگی به اضافه سختی اتاق‌های ایزوله در مراکز توانبخشی و مراکز ویژه سالمندان راه اندازی خواهد شد محتوای آموزشی مباحث مناسب‌سازی برای معلولان در دروس مدارس گنجانده شد
خبر فوری

۵ هزار معلول عضو بهزیستی در کارگاه‌های تولیدی فعالیت می‌کنند

  • کد خبر: ۱۵۲۱۲۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۹
۵ هزار معلول عضو بهزیستی در کارگاه‌های تولیدی فعالیت می‌کنند
مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور‌ گفت: ۱۳۱ کارگاه تولیدی و حمایتی تحت نظر بهزیستی در کشور فعالیت می‌کنند که ۵ هزار و ۵۰۰ نفر در این کارگاه‌ها مشغول به کار هستند.

رامین رضایی با اعلام این خبر به شهرآرانیوز گفت: معلولان در این کارگاه‌ها شاغل نیستند، بلکه کارگاه‌هایی هستند که معلولان تحت قوانین بهزیستی در آنجا به کارهای تولیدی می‌پردازند. افراد دارای معلولیت آنجا به‌دلیل اینکه قابلیت‌ها و توانایی‌هایی کافی برای تولید شغل ندارند، در کنار برخی افراد توانمند فعالیت می‌کنند و فعالیت‌های مهارتی را یاد می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: در این کارگاه‌ها در ابتدا ۲۰درصد پول توجیبی یارانه به افراد دارای معلولیت داده می‌شود و در مراحل بعد که آن‌ها توانمندتر می‌شوند، درصد این پول توجیبی افزایش پیدا می‌کند. بخشی از تولیدات که از محل فروش محصولات کارگاه است نیز به صاحبان امتیاز کارگاه تولیدی اختصاص می‌یابد.

مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور‌ گفت: ۱۶ مرکز حمایت شغلی نیز داریم. افرادی که مهارت‌هایی را کسب کردند، از طریق این مهارت‌ها در این مراکز مشغول به کار خواهند شد. در واقع این مراکز، مرکز کاریابی معلولان هستند. افرادی که توانایی دارند، از طریق این مراکز به کار گمارده می‌شوند و حمایت‌های شغلی به صورت بازدیدهای دوره‌ای اتفاق می‌افتد.

رضایی درباره فعالیت مراکز روزانه توانبخشی و توانپزشکی گفت: ۸۹۲ مرکز روزانه داریم که در زمینه معلولان جسمی‌حرکتی، ذهنی، اتیسم، روانی مزمن، شنوایی، گفتار و بینایی فعالیت روزانه انجام می‌دهند که در این بخش تاکنون ۳۶ هزار و ۳۵۸ نفر از این مراکز خدمات دریافت می‌کنند.

رضایی‌ یادآور شد: در کنار مراکز توانبخشی روزانه، مراکز حرفه‌آموزی داریم که ۳۹۶ مرکز در این زمینه فعالیت می‌کنند که به امور حرفه‌ای معلولان بالای ۱۴ سال می‌پردازند. ۱۵ هزار و ۴۷۰ نفر مددجو در این بخش خدمات می‌گیرند، اما این امر به این مفهوم نیست که تعداد آن‌ها دائم‌ همین رقم است؛ چراکه ورودی دارند و بعد از دریافت آموزش از مرکز، خارج می‌شوند.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}