پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین روایت انوش دستگیر از پناهندگی تا نیمکت تیم ملی هلند با تلاش‌های هند، آمریکا معافیت تحریمی بندر چابهار را تمدید کرد نخستین محموله سوخت صادراتی از ایران با خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم
سرخط خبرها

هنرمندان افغانستان در نمایشگاه «هم خانه» در تهران آثار خود را به نمایش گذاشتند

  • کد خبر: ۱۵۲۳۱۷
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۹
هنرمندان افغانستان در نمایشگاه «هم خانه» در تهران آثار خود را به نمایش گذاشتند
نمایشگاه «هم‌خانه» در باغ کتاب تهران به مدت یک هفته میزبان آثار و دستاورد‌های هنرمندان افغانستانی در رشته هنرهای تجسمی و صنایع دستی خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نمایشگاه آثار و دستاورد‌های هنرمندان افغانستانی با عنوان «هم‌خانه»، از تاریخ ۷ تا ۱۳ اسفند در باغ کتاب تهران دایر خواهد بود.

در این نمایشگاه ۶۷ هنرمند با بیش از ۱۶۰ اثر هنری در رشته هنرهای تجسمی و صنایع دستی حضور دارند. گفته می‌شود این نمایشگاه با تلاش بنیاد تحقیقاتی بلخ و شبکه آی فیلم ۲و با حمایت اداره کل امور اتباع و مهاجران استانداری تهران، برگزار شده است.

منصور حاجی، معاون اداره کل امور اتباع، ضمن بازدید از آثار هنری موجود در نمایشگاه و گفتگو با هنرمندان، گفت:« باید در جهت معرفی فرهنگ سنتی افغانستان، بخصوص نشان دادن لباس‌های سنتی زیبای این کشور، تلاش‌های بیشتری صورت دهیم.»

او با تاکید بر اینکه سیاست اصلی جمهوری اسلامی ایران کمک به جوانان مستعد اتباع افغانستانی است،بیان کرد:« مشوق‌های بسیار خوبی برای هنرمندان در نظر گرفته‌ایم که در زمان مناسب اعلام خواهیم کرد.»

نویان ارزگانی، عضو ارشد بنیاد تحقیقاتی بلخ، با اشاره به اینکه ایران و افغانستان شباهت‌های فرهنگی بسیاری دارند، گفت:« با توجه به ظرفیت‌های عظیم مهاجران افغانستانی ساکن در ایران، متاسفانه طی سال‌های گذشته، فعالیت بسیار کمی در این زمینه‌ معرفی فرهنگ و تاریخ افغانستان صورت گرفته است. برگزاری این نمایشگاه کوچک‌ترین کاری بود که در این زمینه می‌توانستیم انجام دهیم.»

خانم ملک محمدی، مسئول روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجران نیز در گفتگو با فارس گفت:« در سه سال گذشته عملکرد اداره اتباع در زمینه مسائل فرهنگی و هنری نشان‌دهنده این بوده است که ما به فرهنگ و هنر احترام ویژه‌ای می‌گذاریم، امیدواریم بتوانیم در سال آینده نمایشگاه هم‌خانه را با ظرفیت بزرگ‌تر و حضور هنرمندان بیشتر برگزار کنیم.»

معصومه ابراهیمی، یکی از معدود هنرمندان سبک سوخته‌نگاری، این نمایشگاه را فرصت خوبی برای معرفی این هنر فراموش شده عنوان کرد. وی حضور در این نمایشگاه را نتیجه تلاش ۸ ساله خود می‌داند.

در پایان مراسم افتتاحیه، هنرمندان حاضر در نمایشگاه، از معاون اداره کل امور اتباع و مهاجران استان تهران درخواست کردند  به حمایت های خود از هنرمندان جهت معرفی فرهنگ و هنر افغانستان ادامه دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->