درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

استاندار: واحد‌های راکد در اسرع وقت تعیین تکلیف شوند

  • کد خبر: ۱۵۲۳۵۲
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
استاندار: واحد‌های راکد در اسرع وقت تعیین تکلیف شوند
استاندار خراسان رضوی در قرارگاه صمت استان با تاکید بر احیاء و راه اندازی واحد‌های صنعتی راکد گفت: همه واحد‌های راکد در اسرع وقت تعیین تکلیف شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری با اشاره به احیاء و راه اندازی ۸۷ واحد تولیدی در چند ماه اخیر گفت: واحد‌های صنعتی باقی مانده را به سرعت و به صورت روزانه، عارضه یابی و به آن‌ها کمک کنید تا فعال شوند.

وی افزود مشکلات قانونی، مالیاتی و سرمایه در گردش واحد‌های راکد، قابل رفع است و نباید اعمال راهکار‌ها را به روز بعد و هفته آینده، محول کنیم.

نظری، دستگاه‌های مسئول و عضو قرارگاه را موظف کرد تا بجای گزارش گیری و در انتظار واحد‌های تولیدی ماندن را تبدیل به شیوه مراجعه میدانی در محل و تصمیم‌گیری در مکان واحد‌ها با حضور مدیران مربوطه کنند.

وی با مشابه دانستن عملکرد پزشکان خیر در مراجعه به بیماران در مناطق محروم با نظارت بر واحد‌های نیازمند کمک، گفت: با این شیوه، رضایت مردم، نظام و تولید کنندگان تامین خواهد شد و تولید و اشتغال، تقویت می‌شود.

در این نشست ابوالفضل چمندی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با ارائه گزارش کاملی از جلسات و مصوبات ستاد تسهیل استان گفت: با فعالیت موثر بسیج و سازمان صمت، نظارت و تصمیم گیری میدانی حتی در شهرستان‌ها به اجرا درآمد و ۲۴۹ واحد راکد، تعیین تکلیف شدند.

وی اعلام کرد از این هفته، ستاد تسهیل به شکل روزانه، تشکیل و به وضعیت واحد‌های راکد باقی مانده رسیدگی خواهد کرد تا در صورت امکان تا پایان سال، واحد تولیدی بلاتکلیف نداشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->