جزئیات طرح کوچاندن اهالی غزه از زبان وزیر صهیونیست منابع از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید خبردادند آیت الله علم‌الهدی: احتکار کالا‌های اساسی نیازمند برخورد اطلاعاتی قوی است مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا ورود کرد انتقاد تند گزارشگر سازمان ملل از اقدامات اسرائیل در کرانه باختری اعلام وصول ۳ سؤال ملی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نامه ادعایی ترامپ صرفاً جنگ روانی – سیاسی است | ترفند سیاسی کاخ سفید در مقابل ایران نخ‌نما شده است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: نظام اسلامی هیچگاه رفتارهای قلدرمآبانه را تأیید نخواهد کرد نتایج یک نظرسنجی؛ فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها ترامپ را دیکتاتور می‌دانند انتقاد نماینده مردم تربت‌جام در مجلس درباره نحوه اجرای قانون اعطای شناسنامه به فرزندان مادرایرانی نیک‌بین: مصوبه شورای عالی امنیت ملی در رابطه با قانون عفاف و حجاب لازم‌الاجراست حمله اسرائیل به شمال غزه باوجود آتش‌بس ادعای ایلان ماسک: اگر استارلینک را خاموش کنم، تمام خط‌مقدم اوکراین فرومی‌پاشد آمریکا به عراق اجازه واردات برق از ایران را نداد بزرگ‌ترین پرچم اوکراین توسط معترضان در نزدیکی کاخ سفید به نمایش درآمد + فیلم مقتدی صدر به حوادث سوریه واکنش نشان داد جزئیات شرایط احراز تصدی سمت شهردار مشخص شد موافقت حماس با تشکیل کمیته‌ای مستقل برای اداره غزه رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه در بندر چابهار برگزار خواهد شد تأکید سخنگوی طالبان بر اهمیت ایران برای افغانستان | اختلاف داخلی نداریم فرمانده نزاجا خبر داد: الحاق ۲ اسلحه تک‌تیرانداز بومی به نیروی زمینی ارتش | «شاهر» و «باهر» در دست افسران ماهر قالیباف: منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم برگزاری صحن علنی مجلس؛ از بررسی لایحه عضویت ایران در اتحادیه بین‌المللی انرژی خورشیدی تا اصلاح موادی از قانون انتخابات نشست استاندار خراسان رضوی با مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی | مظفری: باید با اتحاد و همکاری، از تمامی ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت استان بهره ببریم ۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه
سرخط خبرها

آغاز رزمایش مشترک پدافند هوایی از امشب (۸ اسفند ۱۴۰۱)| نمایش سامانه‌های زیرزمینی برای اولین بار+ فیلم و جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۲۳۸۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
  • ۱
آغاز رزمایش مشترک پدافند هوایی از امشب (۸ اسفند ۱۴۰۱)| نمایش سامانه‌های زیرزمینی برای اولین بار+ فیلم و جزئیات
مرحله عملیاتی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۱ در منطقه عمومی شمال غرب، غرب و مرکز کشور از امشب برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ قادر رحیم زاده فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص)، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: با توکل بر خداوند بزرگ، بر اساس طرح ریزی‎‌های انجام گرفته، مرحله نهایی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۱، در حدود دو سوم از آسمان کشور عزیزمان، یعنی در گستره‎ای بیش از یک میلیون کیلومتر مربع از امشب آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: یگان‌های پهپادی و پدافند هوایی نیروی پدافند هوایی ارتش، یگان‌های پدافند هوایی و هواپیما‌های بدون سرنشین نیروی هوافضای سپاه، یگان‌های پدافند هوایی و هواپیما‌های با سرنشین و بدون سرنشین نیروی هوایی ارتش و نزدیک به دو هزار پست دیده‌بانی از کلیه نیرو‌های ارتش، سپاه و فراجا، در یک سازماندهی منظم تحت فرماندهی عملیاتی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) کشور و تحت کنترل عملیاتی مراکز فرماندهی و کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی، با آمادگی کامل در این رزمایش شرکت می‎کنند.

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) کشور تصریح کرد: در رزمایش امسال، منطقه عمومی رزمایش، شبیه سازی نبوده و کلیه یگان‎‌ها با صد‌ها سامانه‎ مختلف پدافندی که تأمین امنیت فضای کشور را در حال حاضر برعهده دارند، در سازمان رزم رزمایش قرار گرفته‌اند.

امیر سرتیپ رحیم زاده افزود: با برنامه ریزی دقیق انجام گرفته، بیش از یک صد فروند هواپیمای با سرنشین و بدون سرنشین، مطابق و متناسب با تهدیدات برآورد شده، با فرماندهی عملیاتی نیروی هوایی ارتش، در سمت‎ها و لایه‌‎های ارتفاعی مختلف، در محیط جنگ الکترونیک و عموماً در شب هنگام، مراکز حساس موجود در منطقه عمومی رزمایش، از جمله مراکز هسته‌ای، نیروگاه‌ها، مراکز نظامی و اقتصادی را مورد حمله قرار می‌دهند و عملکرد نیرو‌های حمله‌ور و یگان‌های پدافند هوایی، با دقت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به استفاده گسترده از سامانه‌های بومی در این رزمایش، افزود: اکثر قریب به اتفاق سامانه‌های گسترش داده شده که در رزمایش شرکت می‌کنند بومی بوده و توسط متخصصین وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و مراکز تحقیقاتی و جهاد خودکفایی نیرو‌های ارتش و سپاه با استفاده از مراکز دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان، تولید و در سازمان رزم نیرو‌های پدافند هوایی کشور قرار گرفته‌اند.

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) کشور خاطرنشان کرد: در رزمایش امسال برای اولین بار، فقط گوشه‎ای از عملکرد لایه پنهان پدافند هوایی، که برای جلوگیری از کشف و شناسایی محل استقرار، در آشیانه‌ها و تونل‌های زیرزمینی مستقر شده و در زمان نیاز، از محل‌های خود خارج و پس از انجام عملیات مجدداً در کوتاه‎ترین زمان به محل‌های پنهان خود جابجا می‌شوند، به نمایش در خواهد آمد.

امیر سرتیپ رحیم زاده  ادامه داد: هرچند رزمایش پدافند هوایی مانند سایر رزمایش‌های نیرو‌های مسلح، برابر برنامه تدوین شده، همه‌ساله انجام می‌‎‌شود، ولی رزمایش امسال با این وسعت و با این حجم از سامانه‌های پدافند هوایی آشکار و پنهان، با هدف نشان‌دادن آمادگی کامل فرزندان مؤمن، انقلابی، پرتلاش و غیرتمند این ملت شریف در یگان‌‎های پدافند هوایی برای تأمین امنیت فضای کشور و مقابله با تهدیدات متصور و برای جلوگیری از اشتباهات محاسباتی دشمن انجام می‌پذیرد.

وی تاکید کرد: کلیه مراحل این رزمایش، توسط کارشناسان متخصص و مجرب مورد داوری و ارزیابی دقیق قرار می‌گیرد و انشاءالله، پس از اتمام رزمایش، نتایج حاصله به سمع و نظر ملت عزیز ایران اسلامی خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ابوذر نظری
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
0
0
جا های این مناطق مهم لو ندهید کجا هستن آمریکا رو فریب بدی کجا شما مثل تونل جنگنده ها که لو دادی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->