وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لطفا به چیزی دست نزنید!

  • کد خبر: ۱۵۲۶۰۱
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
لطفا به چیزی دست نزنید!
برخی شنیده‌ها حاکی از آن است که برخی نمایندگان تصمیم گرفته اند وزیر ارتباطات را استیضاح کنند.
مهدی محمدی
خبرنگار مهدی محمدی

برخی شنیده‌ها حاکی از آن است که برخی نمایندگان تصمیم گرفته اند وزیر ارتباطات را استیضاح کنند.

از همین جا به نمایندگان محترم مجلس عرض می‌کنیم شما که بیشترتان خدا را شکر یکی دو سالی هست خودرو دناپلاس خودتان را تحویل گرفته اید، چرا به جای اینکه بنزین بزنید و در این هوای بهاری بروید از حوزه انتخابیه خودتان یک سری بزنید دنبال این هستید یک وزیر را پیدا کنید و استیضاح کنید؟

چرا می‌خواهید نزدیک شب عید، یک نفر را از کار بیکار کنید؟ اصلا گیریم وزیر برکنار شد و یک نفر دیگر آمد، یعنی واقعا از ته دلتان معتقدید که سرعت و کیفیت اینترنت بهتر می‌شود؟

به تاریخ نگاه کنید. مگر تا الان غیر از این بوده که هر وزیر ارتباطاتی که داشتیم هر قدر درباره سرعت اینترنت انتقاد شد این طور جواب داد که اتفاقا سرعت اینترنت خوب است و همیشه مشکل را یا به توقع زیاد مشترکان ربط دادند یا به فیلترشکن ها.

الان کلی وقت هم از شما نمایندگان محترم گرفته می‌شود که می‌خواهید استیضاح کنید و هم یک عالم وقت از آن وزیر و اگر هم برکنار شود، باز باید کلی وقت برای رأی اعتماد به وزیر جدید بگذارید و همه این‌ها در حالی است که شما خیلی کار‌های واجب‌تر هم دارید و سزاوار یک نماینده نیست وقتش این قدر گرفته شود.

حتی اگر استیضاح شما به نتیجه برسد باز هم یک عده همیشه منتقد می‌گویند کاش به جای این کارها، یک کاری برای تورم می‌کردید.

البته ممکن است با آمدن وزیر جدید اوضاع اینترنت واقعا تغییر کند مثل همین بانک مرکزی که با عوض شدن سکان دارش، قیمت ارز هم تغییر کرد و در مدت کمتر از دو ماه ۱۰، ۱۵ هزار تومان گران‌تر شد. ببخشید، ولی ما مارگزیده‌هایی شده ایم که از ریسمان سیاه و سفید می‌ترسیم و اکنون نیز هراس داریم با آمدن یک وزیر جدید به جای اینکه سرعت اینترنتمان افزایش یابد و قیمت بسته‌ها کم بشود، سرعت اینترنت کمتر شود و قیمت بسته‌ها افزایش یابد.

الان هم خواهشا هیچ میز و صندلی مسئولی را جابه جا نکنید. فعلا که یک چندکیلوبایتی در هر ثانیه اتصالمان به اینترنت می‌آید و می‌رود. لطفا به هیچ چیز دست نزنید تا همان هم از دستمان نرود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->