باران هم حریف آلودگی هوای کلانشهر مشهد نشد | ثبت یک روز ناسالم دیگر (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) بازگشایی بولوار رضویه؛ رونق صنایع محور غرب مشهد ویدئو| آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) در مشهد برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی تصویب طرح تفصیلی توس در کمیسیون ماده‌۵ خراسان رضوی آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: سرانه آموزشی در حاشیه شهر مشهد از استاندارد کشوری و استانی بسیار پایین‌تر است

  • کد خبر: ۱۵۲۷۶۰
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۶
فرماندار مشهد: سرانه آموزشی در حاشیه شهر مشهد از استاندارد کشوری و استانی بسیار پایین‌تر است
فرماندار مشهد گفت: سرانه آموزشی در حاشیه شهر مشهد از استاندارد کشوری و استانی بسیار پایین‌تر است و در حوزه آب‌ نیز در حاشیه شهر بحران داریم.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری، فرماندار مشهد، در اولین نشست انتقال تجارب بازآفرینی ‌کلانشهرهای کشور و نشست‌ کمیته‌ بافت فرسوده شهرداری‌های کلانشهرهای ایران که امروز در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: حاشیه شهر‌ احتمال دارد در هر شهری اتفاق بیفتد و حاشیه‌نشینی امر مطلوبی نیست. حاشیه شهر مشهد نگاه همه را ‌در کشور به خودش معطوف کرده است. بالاترین مقام کشور نیز نسبت به آن دغدغه دارند. با اینکه اقدامات خوبی هم در این حوزه صورت گرفته،‌ هنوز مسئله اول استان و کشور است. 

وی ادامه داد: بنای ما بر‌ این بود که با حمایت وزارت کشور و استانداری خراسان رضوی تحولی در حاشیه شهر ایجاد کنیم‌ که تا پایان دولت سیزدهم بگوییم موضوعیت آن از اولویت خارج شده است. در همین راستا طرح تحول حاشیه شهر تهیه و تصویب شد. 

به گفته وی، اولین دستور‌کار این بود که باید سه کار‌ ویژه انجام می‌شد، ابتدا باید حاشیه شهر را تثبیت می‌کردیم. این اقدام بزرگ صورت گرفت و در اقدامی جهادی موضوع طرح تفصیلی مشهد تصویب و ابلاغ شد. 
فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: ۱۲۸ روستا در حاشیه مشهد قرار دارد که باید این‌ روستاها باید تعیین ‌تکلیف می‌شد. ساخت‌وساز غیر‌مجاز بسیاری در این روستا‌ها وجود داشت که طرح هادی این روستا‌ها انجام شد. وقتی مرز روستا با حریم مشخص شود، دیگر اجازه نخواهیم داد حاشیه شهر بیشتر شود. بعد از تثبیت سامان‌دهی را انجام دادیم. ساخت‌و‌ساز‌های غیر‌مجاز باید سامان‌دهی می‌شد.

به گفته داوری، به روایت‌های متفاوتی، اتباع خارجی در حاشیه شهر مشهد جمعیت زیادی دارند. یک میلیون نفر اتباع خارجی وجود دارند. 

وی ادامه داد: توانمند‌سازی نیز یک اقدام مهم دیگر در این مناطق است. برای سامان‌دهی حاشیه، باید زیر‌ساخت‌ها مورد توجه قرار می‌گرفت که در قالب بازسازی شهری اجرا شد. 
فرماندار مشهد در ادامه بیان کرد: ۲۰۴ پروژه در چهار محور برای حاشیه مشهد تعریف شد. ۷۰ پروژه توسط ستاد بازآفرینی تعریف شده که ۲۳‌درصد آن انجام شده است. ۵۱ پروژه برای دستگاه‌های اجرایی است که ۱۷‌درصدش اجرایی شده و شهرداری مشهد نیز ۶۹ پروژه در دستور‌کار دارد که ۵۳‌درصد آن اجرایی شده است و نهاد‌های مردمی و عمومی ۱۴ پروژه در دستور‌کار دارند. 
به گفته داوری‌، دستگاه‌های اجرایی امکان اجرای همه پروژه‌ها را ندارند. حدود سه ماه است با خیران در کشور وارد مذاکره شده‌ایم. 
  

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->