یک رسانه صهیونیستی: سنگ اندازی نتانیاهو مانع رسیدن به آتش بس شد رهبر معظم انقلاب: همه باید از خدمتگزاران کشور بویژه رئیس جمهور پرتلاش حمایت کنند | ملت ایران در برابر خواسته اهانت آمیز آمریکا برای گوش به فرمانی، با قدرت می‌ایستد فرمانده نیروی هوایی ارتش به پایگاه هوایی برادران شهید دل حامد رفت کشته شدن ۴۷ جنگجوی طالبان افغان در مرز پاکستان نخست‌وزیر کانادا در روز استقلال اوکراین به کی‌یف رفت مهاجرانی: رفع فیلتر برخی سکوها در دست پیگیری است عراقچی: توهم اعتماد به «توافق ابراهیم» زیان بزرگ برای امت اسلامی است ویدئو | بازدید رئیس مجلس شورای اسلامی از طرح‌های عمرانی توسعه حرم مطهر رضوی اسرائیل استفاده از موشک دارای کلاهک خوشه‌ای علیه یمن را بررسی می‌کند سپاه در بیانیه‌ای به مناسبت هفته دولت: پیوند با دولت ضامن تحقق ایران قوی است هفته دولت با شعار «۱۲ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع» آغاز شد آمریکا فروش ۳۵۵۰ موشک کروز ERAM هواپایه به اوکراین را تأیید کرد نظارت مستقیم کیم جونگ اون بر شلیک موشک‌های ضد هوایی جدید کره‌شمالی ۳۵ تن در نیجریه کشته شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) عون: درباره ایجاد منطقه حائل در جنوب لبنان اطلاعی نداریم تلفات نظامیان اسرائیلی در نوار غزه به ۸۹۹ تن رسید شهادت ۴۱ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) اولیانوف: کشور‌های اروپایی حق راه‌اندازی اسنپ‌بک را ندارند وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان پس از تنش‌های اخیر گفت‌و‌گو کردند شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تظاهرات ضد جنگ غزه در تل‌آویو برگزار شد نامه همسر اردوغان به همسر ترامپ | برای غزه هم مثل اوکراین دل بسوزانید چرب‌زبانی علی اف برای ترامپ ادامه دارد | ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است یک نظامی صهیونیست در خان‌یونس به هلاکت رسید (یکم شهریور ۱۴۰۴) آیا رژیم صهیونیستی به عراق حمله می‌کند؟ | هشدار دبیرکل جنبش النجباء عراق در خصوص دخالت نظامی اسرائیل ولایتی: قفقاز همواره حاشیه امنیتی ایران بوده است سردرگمی و وحشت اسرائیل از جدیدترین موشک شلیک شده مقاومت یمن
سرخط خبرها

جزئیات معافیت مالیاتی رسانه‌ها در سال ۱۴۰۲| قاضی‌زاده: لایحه دولت منجر به تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی می‌شد

  • کد خبر: ۱۵۲۸۱۲
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶
جزئیات معافیت مالیاتی رسانه‌ها در سال ۱۴۰۲| قاضی‌زاده: لایحه دولت منجر به تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی می‌شد
عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس با بیان اینکه لایحه دولت منجر به تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی در سال ۱۴۰۲ می‌شد، گفت: با تغییرات اعمال شده از سوی کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس، برای رسانه‌ها و فعالان نشر و فعالان فرهنگی معافیت مالیات در نظر گرفته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان قاضی‌زاده هاشمی عضو کمیسیون تلفیق مجلس با اشاره به مصوبه امروز مجلس اظهار داشت: در نشست امروز تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۲ که به کمیسیون تلفیق ارجاع داده شده بود، مورد بررسی مجدد قرار گرفت و با تغییرات اعمال شده در کمیسیون تلفیق به تصویب نمایندگان مجلس رسید.

وی افزود: جز ۳ از بند ث تبصره ۶ لایحه بودجه ناظر بر بحث مالیات بر موسسات فرهنگی، هنری و مطبوعاتی بود مجددا در کمیسیون تلفیق شب گذشته مورد بررسی قرار گرفت و با تغییراتی به صحن علنی مجلس ارجاع شد. براساس لایحه بودجه دولت، کلیه موسسات فرهنگی، هنری، مطبوعاتی مشمول پرداخت مالیات می‌شدند و در لایحه امسال معافیت‌های سال‌های گذشته برداشته شده بود.

نماینده کمیسیون فرهنگی در کمیسیون تلفیق مجلس اضافه کرد: در لایحه امسال میزان دریافت مالیات، به درآمد کف افراد منوط شده بود که با لایحه دولت بسیاری از رسانه‌های محلی، فعالان فضای مجازی و فعالان فرهنگی در سطح شهرستان‌ها و استان‌ها و حتی کشور مشمول پرداخت مالیات می‌شدند.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: برای حمایت از رسانه‌ها و حمایت از حوزه نشر، کتاب و مجلات، لایحه بودجه دولت توسط مجلس تغییر کرد، در حالی که حوزه نشر و مطبوعات یارانه دریافت می‌کنند بسیار نامفهوم است که مالیاتی با چند برابر ارزش بخواهند پرداخت کنند لذا خروجی لایحه دولت در سال ۱۴۰۲ منجر به تعطیلی بخشی از فعالیت‌های فرهنگی، مطبوعاتی و نشر کتاب و حتی فعالیت‌های فرهنگی، دینی و قرآنی می‌شد چرا که بسیاری ترجیح می‌دادند که فعالیت خود را تعطیل کنند تا مالیات ۲۵ درصدی بپردازند.

وی یادآور شد: در جریان بررسی این بند در صحن علنی مجلس ابهامی توسط رئیس مجلس شورای اسلامی مطرح و این ابهام به کمیسیون تلفیق ارجاع شد، نهایتا شب گذشته با دو سوم آراء موسسات انتشاراتی، فعالان مطبوعاتی و رسانه ای، فعالان نشر کتاب، فعالان قرآنی و موسسات رسانه‌ای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از پرداخت مالیات استثنا شدند لذا امیدواریم در سال ۱۴۰۲ شاهد فعالیت پویای این قشر در سال آینده باشیم.   

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->