نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: استفاده از پساب را باید در اولویت قرار دهیم

  • کد خبر: ۱۵۲۹۴۴
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۸
فرماندار مشهد: استفاده از پساب را باید در اولویت قرار دهیم
فرماندار مشهد با طرح این سوال که آیا در مصرف آب آن گونه که باید عمل کرده‌ایم؟ گفت: استفاده از پساب را باید در اولویت قرار دهیم.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن داوری، آب را یکی‌ از حیاتی ترین مباحث بشریت دانست و گفت: در همه روایات و آداب دینی درباره صرفه جویی‌ در آب تاکید شده است که نشان از اهمیت این موضوع دارد.

او گفت: در شهر مشهد اقدامات خوبی از سمت مردم و مسئولان صورت گرفته است. امروز باید بیش از پیش تلاش کنیم و‌ به این مسئله توجه کنیم که آیا دوست داشتن آب کار سختی است؟ ما کسی که کار قانونی می‌کند را جریمه و برای کسی که کار غیرقانونی می‌کند، کف می‌زنیم.

داوری افزود: آیا افرادی‌ که قانونی کار می‌کنند را کنترل می‌کنیم یا افرادی که غیر قانونی اقدام کرده‌اند؟ آیا در مکان‌های حاکمیتی در مصرف آب صرفه جویی می‌کنیم؟ شهرداری زحمت زیادی ‌می‌کشد و شهر ما را زبان زد عام و خاص کرده‌اند، اما آیا در مصرف آب آنگونه که باید عمل کنند، رفتار کرده اند؟ آیا همت همه مدیران در این است که کشف رود را خشک کنند یا خیر؟ اولویت ما باید این باشد که از پساب استفاده کنیم و فکری به حال فاضلاب‌کنیم. با سخنرانی و نوشتن کاری انجام نمی‌شود و به جهاد نیاز داریم.

فرماندار مشهد گفت: اگر این گردهمایی بتواند نکات عنوان شده را محقق کند و اجرایی شود، نه تنها در دنیا نمونه خواهیم‌ شد بلکه دغدغه آب نخواهیم داشت. مسئولی نباید شب بخوابد و دغدغه آب نداشته باشد. باید به افزایش زائر و ماندگاری آن در مشهد توجه کنیم. این حضور زائر است که رحمت الهی را شامل این شهر کرده است.

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->