۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان علیرغم تغییر ساعت کاری ادارات باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج کشور تاکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد
سرخط خبرها

رئیس جمهوری: دشمن می‌خواهد پیشرفت ما را با تحریم متوقف کند

  • کد خبر: ۱۵۳۰۴۵
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۰
رئیس جمهوری: دشمن می‌خواهد پیشرفت ما را با تحریم متوقف کند
رئیس جمهوری ضمن اعلام اینکه ذخایر ارزی کشور کافی است، گفت: مردم در اغتشاشات ارزی هم دشمن را ناکام خواهند گذاشت. دشمن می‌خواست پیشرفت ما را متوقف  و با تحریم‌های ظالمانه و با تهدیدهای بسیار می‌خواست حرکت مردم ایران را متوقف کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور گفت: ذخایر ارزی کشور نگران‌کننده نیست و دشمن با ایجاد شایعه دنبال وارونه جلوه دادن این موضوع است.

سید ابراهیم رئیسی، افزود: مردم در اغتشاشات ارزی هم دشمن را ناکام خواهند گذاشت. دشمن می‌خواست پیشرفت ما را متوقف  و با تحریم‌های ظالمانه و با تهدیدهای بسیار می‌خواست حرکت مردم ایران را متوقف کند.

وی با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن در ماه‌های اخیر بیان کرد: جنگ رسانه‌ای، اقتصادی، سیاسی و دیگر حوزه‌ها به راه انداخته‌اند و تصور کردند با اغتشاش و آشوب می‌توانند حرکت ملت را کند یا متوقف کنند ولی دچار اشتباه محاسباتی شدند.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز علم و دانش و فناوری در کشور نهادینه شده است و شاهد دستاوردهای بزرگی هستیم.

آیت الله رییسی  گفت: وحدت و انسجام از ویژگی بارز ملت ایران است که باعث ناکامی دشمن در مقابله با نظام اسلامی شده است.

وی یادآورشد: امروز امنیت کشور مرهون شهدا، رهنمودهای امام و رهبری ، ایثار ایثارگران و جانبازی جانباران و اخلاص مردم است.

رئیس جمهور گفت:  مردان و زنانی در این مرز و بوم از همه آنچه که داشتند گذشتند و  امروز امنیت و آسایش در این کشور  را مرهون این شهادت‌ها و رشادت‌ها هستیم.

آیت الله رئیسی اظهارکرد: بین همه اقوام و مذاهب در همه بخش‌ها در کشور وحدت و انسجام دیدنی را شاهد هستیم و برای این وحدت و انسجام و امنیت باید از خداوند سپاسگزار باشیم.

وی  خاطرنشان کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، مردم ایران مورد خشم و غضب دشمن قرار گرفته اند و دشمن توطئه‌های فراوانی را علیه این مردم داشته است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه هر کسی در جامعه امیدآفرینی کند در مسیر راهبرد انقلاب اسلامی حرکت می‌کند اظهار داشت: هر کسی دنبال یاس و ناامیدی در جامعه باشد در مسیر راهبرد دشمن حرکت می‌کند.

رفع بیکاری و توسعه اشتغال به صورت جدی دنبال می شود 

وی کاهش نرخ بیکاری و توسعه مسکن را از اولویت‌های دولت عنوان کرد و گفت: رفع بیکاری و توسعه اشتغال در همه حوزه‌ها به صورت جدی دنبال می‌شود. آمارها نشان می‌دهد که با راه‌اندازی واحدهای صنعتی نرخ بیکاری کاهش و میزان اشتغال افزایش یافته است.

آیت‌الله رئیسی اضافه کرد: بیکاری در این استان پذیرفتنی نیست و دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت‌های بزرگ این استان شرایطی را داشته باشیم که در هیچ خانه‌ای بیکار وجود نداشته باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->