ماجرای دزدی که کارگاه ساخت پهپاد را لو داد چه بود؟ + فیلم «زن و بچه» در آستانه اکران عمومی، میلیاردی شد افق گشایی تازه در فقه موسیقی گفت‌و‌گو با سیدعلی حسینیان نسب، عکاس مشهدی | هنر تاریخ مصرف ندارد قسمت دوم سریال «سووشون» منتشر می‌شود + زمان مرتضی امینی تبار در فیلم کوتاه «۴۰ هزار سرباز» راهیابی فیلم «آن‌ها مرا دوست داشتند» به جشنواره فیلم شیملا هند «ابوالحسن عاشوری» هنرمند پیشکسوت تئاتر درگذشت + علت فوت برگزاری آیین رونمایی از کتاب «خراسانیات دکتر علی شریعتی» در مشهد نمایش فیلم «نبات» با بازی شهاب حسینی در تلویزیون + زمان پخش نیم روز با کتابخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در جوار بچه های گلشهر مشهد | پرواز در مسیر آرزوها تیزر رسمی فیلم «زن و بچه» منتشر شد + ویدئو صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ مستندسازی در خط مقدم جنگ روایت‌ها رمان «می‌روم به کنسرت برسم» شمس لنگرودی در راه انتشار مارگو رابی به فیلم «حمله زن ۵۰ فوتی» تیم برتون پیوست آغاز ثبت‌نام آثار برای اسکار ۲۰۲۵
سرخط خبرها

فروش سینمای ایران از مرز ۴۰۰ میلیارد تومان هم گذشت (۱۲ اسفندماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۳۰۸۴
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
فروش سینمای ایران از مرز ۴۰۰ میلیارد تومان هم گذشت (۱۲ اسفندماه ۱۴۰۱)
سینمای ایران در دهمین روز آخرین ماه سال موفق شد فروش خود را از مرز ۴۰۰ میلیارد تومان عبور دهد. رقمی که تا امروز برای سینمای ایران محقق نشده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سینمای ایران موفق شد تا پایان شب گذشته، فروش خود را از مرز ۴۰۰ میلیارد عبور داده و به ۴۰۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برساند.

این میزان فروش، با اکران ۴۹ فیلم محقق شده است. در سال جاری، ۱۳ میلیون و ۱۱۷ هزار نفر در ۶۰۵ هزار و ۸۲۵ سانس به سینما رفته‌اند.

پرفروش‌ترین فیلم امسال سینماها، انفرادی است که با ۲ میلیون و ۴۳۵ هزار مخاطب، ۷۷ میلیارد و ۵۸۷ میلیون تومان فروخت. سگ‌بند با ۴۲ میلیارد و ۱۴۸ میلیون تومان، بخارست با ۴۰ میلیارد و ۴۹۶ میلیون، پسر دلفینی با ۲۳ میلیارد و علف‌زار با ۲۲ میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومان، ترکیب ۵ فیلم پرفروش و پرمخاطب اکران سال را تا به امروز تشکیل داده‌اند.

اگرچه انتظار می‌رفت که گیشه سینمای ایران در فصل پائیز، از مرز ۴۰۰ میلیارد تومان فراتر رود، اما این اتفاق به‌واسطه شرایط کشور، به تاخیر افتاد و حالا در آخرین ماه سال محقق شده است.

البته که سینماها، پس از رخوت پائیزی، توانستند اتفاق بزرگی را در زمستان رقم بزنند و یکی از پرفروش‌ترین بهمن‌ماه سالیان قبل را به ثبت برسانند.

این شرایط همچنان ادامه دارد تا یک اسفندماه خوب نیز برای سینمای کشور رقم بخورد. طی ۱۱ روز نخست اسفندماه، ۵۰۰ هزار نفر به سینما رفتند و گیشه نیز در این مدت، به مرز ۱۴ میلیارد و ۳۲۴ میلیون تومان رسیده است.

این استقبال خوب از چند فیلم جدید اکران سبب شده تا امیدواری بسیاری به اکران ۱۴۰۲ به وجود بیاید. اکرانی که ترکیب ۴ فیلم آن مشخص شده و ۴ فیلم دیگر نیز نمایش خود را از ۲۴اسفند آغاز می‌کنند تا سینمای ایران با امید فتح قله‌های بلندتری از میزان فروش، وارد سال جدید شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->