آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام والمسلمین دست‌پروری دار فانی را وداع گفت

  • کد خبر: ۱۵۳۰۹۹
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶
  • ۱
حجت‌الاسلام والمسلمین دست‌پروری دار فانی را وداع گفت
حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین دست‌پروی» استاد حوزه و دانشگاه دار فانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین دست‌پروری» از اساتید حوزه و دانشگاه مشهد، صبح امروز دار فانی را وداع گفت.

مراسم تشییع و نماز بر پیکر آن عالم فقید، امروز جمعه ۱۲ اسفند ساعت ۱۵:۳۰ در صحن کوثر حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

گفتنی است مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین دست‌پروری در حسین‌آباد گرمسار به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را به عنوان دانش‌آموزی ممتاز در گرمسار سپری کرد. برای تحصیل در رشته الکترونیک وابسته به دانشکدة نیروی هوایی به تهران عزیمت کرد. وی در آن دانشکده به عنوان یکی از ممتازان تحصیلی برای تکمیل دوره‌های آموزش زبان انگلیسی و مهارت‌های فنی به آمریکا اعزام شد.

وی پس از اتمام تحصیلات و مراجعت به ایران در همان دانشکده به تدریس مشغول شد و به تناسب محل خدمت، لباس افسری به تن کرد. اما با وجود کتمان روحیات و فعالیت‌های مذهبی و دیدگاه‌های انقلابی، فشار‌های دانشکده و مسئولان وقت گاه و بی‌گاه او را از ادامه فعالیت باز می‌داشت. گرچه مشاوران روحانی او، وی را به صبوری و حفظ سنگر و مراقبت از نیرو‌های مستعد آن دانشکده دعوت می‌کردند، اما عاقبت، در سال ۱۳۵۶ استعفا داد.

او در سال ۱۳۵۸ به مشهد آمد و تحصیلات حوزوی را آغاز کرد. با راهنمایی برخی از مدیران و اساتید حوزه، به صورت شبانه‌روزی و ظرف ۵ سال، دوره مقدمات و سطوح مقدماتی و عالی را با تلمذ نزد اساتیدی همچون حضرات آیات سیبویه، مرتضوی، اشرفی‌شاهرودی و موسوی‌شاهرودی به اتمام رساند. وی در مقطع خارج فقه و اصول، وی در حلقه درس مرحوم آیت‌الله حاج میرزا‌علی آقای فلسفی (ره) شرکت جست.

بهره‌مندی استاد دست‌پروری از نظریات و آرای مرحوم صفایی، طراوتی متفاوت به سخنان او داده است و بی‌شک فصل تازه‌ای از ابلاغ و بلاغ دینی را توسط وی در محافل دانشگاهی و مجالس طلبگی رقم زد.

در خلال این سال‌ها، وی به‌صورت جدی وارد عرصه خدمت تبلیغی شد به ایراد سخنرانی‌های مذهبی و بیان معارف اعتقادی و اخلاقی پرداخت و به سرعت مورد توجه محافل دانشجویی و طلبگی و نهاد‌های انقلابی قرار گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
0
0
خداوند رحمتشون کنه و همچنین برادرشون آقا رضا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->