پزشکیان وارد نیویورک شد انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک حمله به یک قطار مسافربری در بلوچستان پاکستان با بمب دست‌ساز ایران و مجارستان توافق همکاری‌های آموزشی امضا کردند قیمت‌گذاری گندم باز هم به تاخیر افتاد! نرخ بیکاری آمریکا به بالاترین سطح در ۴ سال اخیر رسید تجمع خانواده‌های اسیران صهیونیست در نیویورک شاه اردن: جنگ غزه یکی از تاریک‌ترین وقایع در تاریخ سازمان ملل است گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند ماکرون: آماده مواجهه با تحریم‌های احتمالی از سوی اسرائیل هستیم وزرای خارجه ایران و قطر در نیویورک دیدار کردند (یکم مهر ۱۴۰۴) روایت تازه وال‌استریت‌ژورنال درباره نتایج مذاکرات عراقچی با اروپایی‌ها ادعای آمریکا: یک تهدید قریب‌الوقوع را در مجمع عمومی سازمان ملل خنثی کردیم دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه اسپانیا (یکم مهر ۱۴۰۴) رهبر انقلاب: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌روزه دشمن را ناامید کرد | بنا نداریم از سلاح هسته‌ای استفاده کنیم اما غنی‌سازی را داریم + فیلم جزئیاتی از مذاکرات ایران و تروئیکای اروپا در نیویورک (یکم مهر ۱۴۰۴) گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد درگیری حامیان فلسطین در ایتالیا با پلیس توقف پله‌برقی سازمان ملل هنگام تردد ترامپ + فیلم دعوت عربستان از همه کشورها برای شناسایی کشور فلسطین ایلام، امشب شاهد صدای انفجار کنترل شده است (یکم مهر ۱۴۰۴) ترامپ در سازمان ملل: به ۷ جنگ پایان دادم | حتی کشورهای عضو ناتو نیز خرید نفت از روسیه را متوقف نکرده‌اند + فیلم نبیه بری: ماموریت ارتش دفاع از لبنان و مردم آن است مفتی اعظم عربستان درگذشت (یکم مهر ۱۴۰۴) در روز نخست نشست مجمع عمومی سازمان ملل چه گذشت؟ + فیلم (یکم مهر ۱۴۰۴) جزئیات دیدارهای رئیس‌جمهوری در نیویورک اعلام شد
سرخط خبرها

توضیحات معاون وزیر دادگستری درباره استرداد زندانیان افغانستانی

  • کد خبر: ۱۵۳۶۹۲
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۴
توضیحات معاون وزیر دادگستری درباره استرداد زندانیان افغانستانی
معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری و رییس کمیته انتقال محکومان از انتقال قریب الوقوع بیش از ۲۰۰ زندانی افغان به کشورشان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رییس کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری گفت: جرم اکثر زندانیان افغانستانی که به کشورشان منتقل می شوند، مربوط به مواد مخدر است‌.

عسکر جلالیان در گفتگو با ایسنا درباره هدف انتقال بیش از ۲۰۰ نفر از  زندانیان افغانستان از ایران به کشورشان  گفت: به هر حال کسی که مرتکب جرمی می شود باید حقوقش را مراعات کنیم.

معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری افزود: بر اساس اصل "شخصی بودن مجازات" کسی که مرتکب جرمی می شود نباید خانواده اش درگیر شود و در راستای منویات مقام معظم رهبری و تصریحات رییس قوه قضاییه این زندانیان را منتقل کردیم تا  در کنار خانواده هایشان  باشند و در کشور افغانستان ادامه محکومیتشان سپری شود و به آنها کمک کنیم تا خانواده هایشان آسیب نبینند.

وی تاکید کرد: نگاه ما یک نگاه انسان دوستانه و بشردوستانه است و با اجازه خود زندانی انتقال آنها انجام شده و  در وهله دوم زندانی نباید  شاکی خصوصی داشته باشد.

وی درباره اینکه آیا جرایم این زندانیان سیاسی است و به طالبان مرتبط بودند، گفت: خیر، جرایمشان سیاسی نیست و انتسابی هم به طالبان نداشته‌اند و جرم این زندانیان عمدتا مربوط به مواد مخدر بوده است که جنبه عمومی مجازات را می گذراندند.

وی درباره تفاهم نامه‌های بین المللی در خصوص انتقال اتباع بیگانه گفت: ما تفاهم‌نامه‌ های بین المللی با کشورهای مختلفی داریم اعم از موافقتنامه‌های انتقال محکومین و  استرداد مجرمین که با افغانستان هم داریم و تبادل این تعداد زندانی از  ایران به کشور خودشان (افغانستان)  در راستای این موافقت نامه هاست که  قبلا امضا شده و آنها را اجرا می‌کنیم.

جلالیان گفت: در کمیته انتقال محکومان دقت می شود که زندانی متقاضی انتقال، شاکی خصوصی نداشته باشد،  بدهی مالی و حکم اعدام یا قصاص نداشته باشد، محکوم سیاسی و یا امنیتی نباشد و در ایران مرتکب جرم شده باشد. امیدواریم با این تلاشهای حقوق بشری و انسان دوستانه در آستانه ماه مبارک رمضان و در آستانه سال نو دل خانوادهایی را شاد کنیم.

وی در پایان گفت: آقای رحیمی وزیر دادگستری با تاکیدات انسان دوستانه به جد بر انتقال ایرانیان محبوس در دیگر کشورها تاکید دارد اما نه در قالب تبادل زیرا ایشان مبحث تبادل را سیاسی می‌داند نه انسان دوستانه و حقوق بشری.

منبع: ایسنا

 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->