بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

دانشگاه استنفورد واکسنی را آزمایش کرده که سیستم ایمنی را قادر به شناسایی سرطان می‌کند

  • کد خبر: ۱۵۳۷۰۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷
دانشگاه استنفورد واکسنی را آزمایش کرده که سیستم ایمنی را قادر به شناسایی سرطان می‌کند
دانشمندان واکسن جدیدی را توسعه داده‌اند که در پاک‌سازی سرطان خون در موش‌ها موفق ظاهر شده است.  این روش شامل برنامه‌ریزی مجدد سلول‌های سرطانی و تبدیل آن‌ها به سلول‌های ایمنی است تا به سیستم ایمنی بدن یاد دهد که چطور باید با بیماری مقابله کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - محققان دانشگاه استنفورد در پروژه‌ای تازه توانسته‌اند به شیوه‌ای جدید به سلول‌های T یاد دهند که گستره وسیع‌تری از آنتی‌ژن‌ها را شناسایی کنند و شانس مقابله موفق سیستم ایمنی با سرطان را افزایش دهند. این شیوه جدید از طریق تبدیل سلول‌های سرطانی به ماکروفاژ‌ها انجام می‌شود. ماکروفاژ‌ها نوعی سلول عرضه‌کننده آنتی‌ژن (APC) هستند که به سلول‌های T نشان می‌دهند باید در بدن به‌دنبال چه چیزی بگردند.

راوی ماجتی، محقق ارشد این پژوهش می‌گوید: «فرض ما این بود که اگر سلول‌های سرطانی دوباره برنامه‌ریزی و به سلول‌های ماکروفاژ تبدیل شوند، می‌توان سلول‌های T را تحریک کرد؛ چرا که APC‌ها حاوی تمام آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی منشأ خود هستند.»

پژوهشگران برای آزمایش این ایده، سلول‌های سرطان خون در موش‌ها را به APC تبدیل کردند. نتیجه این بود که سرطان با موفقیت از بدن این حیوانات پاک شد و توانست برای زمان طولانی‌تری از بازگشت بیماری به بدن جلوگیری کند. محققان می‌گویند حتی وقتی پس از ۱۰۰ روز از درمان تومور دوباره سلول‌های سرطانی را به بدن موش‌ها تزریق کردند، سیستم ایمنی توانست در برابر سرطان ایستادگی کند.

دانشمندان این روش را روی تومور‌های سخت ازجمله فیبروسارکوما، سرطان سینه و استخوان آزمایش کردند و اگرچه نتایج به‌اندازه سرطان خون درخشان نبود، اما همچنان تأثیرات مثبت خود را به نمایش گذاشت.

محققان می‌گویند در تست‌هایی که روی سلول‌های انسانی در آزمایشگاه انجام داده‌اند، توانسته‌اند با موفقیت شناسایی بیماری را به سلول‌های T یاد دهند. درنتیجه می‌توان امید داشت که این روش روی انسان‌ها هم اثرگذار باشد؛ اما هنوز به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.

بیماری سرطان با فریب سیستم ایمنی از شناسایی‌شدن خود جلوگیری می‌کند. درنتیجه دانشمندان با روش‌های ایمنی‌درمانی سعی دارند سیستم ایمنی را برای مقابله با بیماری تقویت کنند. یکی از این روش‌ها، آموزش سلول‌های T برای کشف آنتی‌ژن‌های سرطانی است که در این روش از آن استفاده شده. نتایج پژوهش حاضر در مجله Cancer Discovery به چاپ رسیده و قابل مشاهده است.

منبع: دیجیاتو 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->