قوای سه‌گانه در پی کشف آشفتگی‌ بازار کالاهای اساسی پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ زمان قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو در آبان ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات و لینک هشدار درباره افزایش کشتار دام به دلیل کمبود نهاده‌های دامی (۶ آبان ۱۴۰۴) کشف ۱۴۵ تن برنج و نیم تن چای احتکاری در جنوب تهران | متهم ۶.۸ میلیارد تومان جریمه شد (۶ آبان ۱۴۰۴) تورم مهرماه اعلام شد | تورم نقطه به نقطه به ۴۸.۶ درصد رسید بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول قیمت مرغ در مشهد افزایش یافت (۶ آبان ۱۴۰۴) | گوشت گوسفندی و گوساله چند؟ افت شدید قیمت سکه‌های پارسیان درپی کاهش نرخ طلا (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول هشدار جدی بانک مرکزی: ۵ بانک ناتراز دیگر اصلاح یا انحلال را انتخاب کنند! بررسی قیمت گل زعفران در شهرستان‌های خراسان رضوی (۶ آبان ۱۴۰۴) فروش مخلوط برنج داخلی و خارجی با نام و قیمت برنج ایرانی پیشروی بورس با کمک پتروشیمی‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ آبان ۱۴۰۴) شیر خام گران شد (۶ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو، امروز (۶ آبان ۱۴۰۴) است دیپلماسی کریدوری، بازوی سیاست همسایگی و نگاه به شرق ایران حذف ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی در دستورکار است؟ | صحبت‌های تکان‌دهنده رئیس سازمان برنامه و بودجه در مجلس + فیلم قیمت دلار امروز در مشهد چقدر است؟ (۶ آبان ۱۴۰۴) افت قیمت طلا در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۴، به ۱۵۳ هزار میلیارد تومان رسید مصرف برق در سال جاری، ۴ درصد کاهش یافت متوسط قیمت دلاری مسکن در تهران چقدر است؟ اونس جهانی طلا ۴ هزار دلار را از دست داد | انتظار بازار برای تصمیم فدرال رزرو (۶ آبان ۱۴۰۴) حذف ارز ترجیحی، سفره خانوارهای ایرانی را کوچک و تورم خدمات را تشدید می‌کند ۲۸ واحد نمونه استاندارد در خراسان رضوی معرفی خواهند شد سیگنال‌های منفی به بازار خودرو | رویافروشی یا خالی فروشی؟
سرخط خبرها

سخنگوی شرکت ملی گاز: دوران سخت گاز تمام شد

  • کد خبر: ۱۵۴۱۴۵
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۱
سخنگوی شرکت ملی گاز: دوران سخت گاز تمام شد
سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: با افزایش دمای هوا شرایط اوج و پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم و اکنون شرایط نرمال است و محدودیتی برای تامین گاز کشور نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس اعظمی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی برای تامین گاز در کشور وجود ندارد و در هیچ نقطه‌ای از کشور با قطع و یا افت فشار گاز مواجه نیستیم، اظهار کرد: تاکنون نیز با مدیریتی که صورت گرفت با وجود قطع گاز وارداتی و ایجاد شوک ناشی از آن به شبکه به جز موارد جزئی هیچگونه قطع گازی را در کشور نداشتیم.

وی افزود: در شرایط فعلی مصرف گاز به طور میانگین به حدود ۴۲۰ میلیون متر مکعب رسیده و شرایط نرمال بوده، اما در این شرایط نیز لازم است که مشترکان به مساله مدیریت مصرف گاز توجه داشته باشند.

سخنگوی شرکت ملی گاز با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف گاز در کشور، گفت: با توجه به اهمیت انرژی و حفظ گاز در کشور لازم است که مشترکان به موضوع مصرف گاز حساس باشند.

قبوض سنگین برای ۲.۷ درصد مشترکان

اعظمی با اشاره به اعمال افزایش تعرفه و حذف تخفیف‌ها با شروع سال جدید، اظهار کرد: از اول فروردین ماه تخفیف‌های درج شده به پایان می‌رسد و لازم است که مشترکان به قبوض خود حساس باشند، بر اساس بررسی‌های صورت گرفته ۲.۷ درصد مشترکان بدمصرف هستند و قبوض سنگین برای آن‌ها صادر شده است.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه مهلت تخفیف‌ها تا پایان سال جاری بوده لازم است تا مشترکان به این موضوع حساس باشند و به سادگی و با رعایت موارد کوچک می‌توانند مصارف خود را مدیریت کردند تا با قبوض سنگین مواجه نشوند.

سخنگوی شرکت ملی گاز با اشاره بر لزوم مدیریت مصرف گاز در کشور، گفت: لازم است همه مشترکان به مصرف گاز حساس باشند چرا که گاز یک منبع ارزشمند برای کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->