گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

عملیات اجرایی خط انتقال تقویتی گاز به تربت جام آغاز شد

  • کد خبر: ۱۵۴۴۱۱
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۲
عملیات اجرایی خط انتقال تقویتی گاز به تربت جام آغاز شد
عملیات اجرایی طرح تقویت خط انتقال گاز به شهرستان تربت جام با حضور ویدئو کنفرانسی وزیر نفت آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم شروع عملیات اجرایی طرح تقویت خط انتقال گاز به شهرستان تربت آغاز عملیات اجرایی خط انتقال تقویتی گاز به تربت جامجام با حضور استاندار خراسان رضوی، مسئولان استانی و شهرستانی و با حضور ویدئو کنفرانسی وزیر نفت، در کیلومتر ۱۰ محور تربت جام به روستای نوده برگزار شد.

وزیر نفت در این ارتباط ویدئوکنفرانسی گفت: سرمای کم سابقه زمستان امسال ۲۴ استان را درگیر افت فشار گاز کرد که باعث افزایش مصرف گاز و قطع گاز در انتهای خطوط انتقال شد.

اوجی با اشاره به عملیات اجرایی خط اوله کمکی ۱۶ اینچ از صالح آباد به تربت جام با قدردانی از شرکت گاز، استاندار، نماینده مجلس، فرماندار، ستاد بحران سوخت استان و امامان جمعه گفت: سرمای کم سابقه‌ای را در زمستان امسال داشتیم و دمای هوا به منفی ۲۴ درجه رسید و از طرفی به علت اتفاقاتی که در کشور ترکمنستان رخ داد صادرات گاز به تیران قطع شد و شهرستان‌ها و روستا‌هایی که سرشاخه بودند در شمال شرق استان با افت فشار و قطع گاز مواجه شدند.

وی ادامه داد: شرکت ملی نفت و گاز امسال بالاترین رقم تولید را داشتند رکوردی که بی نظیر بود و یک لحظه در تولید، فرآوری و انتقال وقفه ایجاد نشد و با کمترین چالش زمستان را پشت سر گذاشتیم.

وزیر نفت تصریح کرد: با مطالعات و آسیب شناسی در کوتاه‌ترین زمان ممکن وعده‌ای را که دادیم محقق شد و یکسری اقدامات در کوتاه مدت و یکسری نیز در بلند مدت محقق می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: با قولی که در مجلس به نمایندگان داده شد و با اقدامات انجام شده در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در منطقه خراسان بزرگ، گلستان و سمنان مشکلات گازی حل خواهد شد.

وی با قدردانی از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) بیان داشت: قرارگاه قول داد در کوتاترین مدت خط انتقال به طول ۷۴ کیلومتر را تا پایان پائیز سال آینده اجرا و به بهره برداری برساند.

اوجی با اشاره به اینکه با ظرفیت‌های که در کشور و متطقه داریم دیگر شاهد قطع گاز نخواهیم بود، گفت: از مجموع ۹۰ هزار مشترک در تربت جام گاز ۱۷ هزار مشترک قطع شد که قبض مشترکان گاز در آن ماه رایگان شد.

استاندار خراسان رضوی هم در این برنامه گفت: با اجرای بسته‌ای که با وزیر نفت منعقد شده است امیدواریم تا سال آینده در مواجهه با سرما و اوج مصرف گاز در بخش خانگی، تولیدی و صنعتی دچار مشکل نشویم.

یعقوبعلی نظری با قدردانی از شرکت ملی نفت و گاز و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) افزود: باید ذخیره سازی در دستور کار شرکت گاز قرار گیرد و با بهره برداری از خط تقویتی ۱۶ اینچ، ۱۰ شهر به همراه ۱۶۶ هزار مشترک از نظر تامین گاز پایدار مشکلی نخواهند داشت.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->