آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

واکنش نصرالله به توافق ایران و عربستان | دبیرکل حزب‌الله: منطقه بدون اسرائیل یک رویا نیست

  • کد خبر: ۱۵۴۲۳۰
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۵
واکنش نصرالله به توافق ایران و عربستان | دبیرکل حزب‌الله: منطقه بدون اسرائیل یک رویا نیست
دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: مقاومت عراق مظلوم است، زیرا دستاوردی که در وارد کردن شکست به پروژه آمریکا وارد کرد، با بی توجهی روبرو شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن نصرالله امروز جمعه در سخنانی با بیان این مطلب خاطر نشان کرد: توافق اخیر ایران و‌عربستان امر مفیدی است و اگر به طور صحیح اجرا شود افق‌های تازه ای را برای منطقه از جمله لبنان خواهد گشود.

 

وی افزود: مقاومت عراق مظلوم است، زیرا دستاوردی که در وارد کردن شکست به پروژه آمریکا وارد کرد، با بی توجهی روبرو شد.

 

وی افزود متاسفانه برخی در لبنان تصور می‌کنند که کشور جزیره‌ای در اقیانوس است و هیچ ارتباطی با آنچه در منطقه می گذرد، ندارد.

 

نصرالله ادامه داد لبنان از تمام آنچه در منطقه و جهان رخ می دهد، و به شکل اساسی از آنچه در همسایگان و در راس آن سوریه و فلسطین، تاثیر می پذیرد. آیا می‌توانید امروز فلسطین را در کنار لبنان و بدون رژیم صهیونیستی تصور کنید؟ این یک رویا نیست، بلکه به خواست خدا یک واقعیت در آینده است.

وی با بیان اینکه اگر سوریه به دست داعش افتاده بود، لبنان امروز چه وضعی می‌داشت؟ در ادامه گفت امروز فلسطین را در کنار لبنان و بدون اسرائیل تصور کنید، این رویا نیست، بلکه حقیقت و واقعیتی است که در آینده به یاری خدا محقق خواهد شد.

 

دبیرکل حزب الله تاکید کرد ما پس از شکست جنگ جهانی علیه سوریه در برابر یک دستاورد عظیم قرار داریم.

 

نصرالله در ادامه گفت سوریه پایه و اساس نبرد با دشمن و در محور مقاومت بوده و همچنان با وجود جنگ جهانی علیه این کشور، پایه و اساس این نبرد به شمار می رود.

 

وی خاطر نشان کرد سوریه در دومین سال جنگ جهانی علیه خود، پیشنهادی را دریافت کرد که از جایگاه اساسی خود در محور مقاومت دست بردارد، اما این پیشنهاد را نپذیرفت.

 

دبیرکل حزب الله تاکید کرد: انعطاف پذیری در برابر سوریه اعتراف به پیروزی این کشور و اعلام یأس و ناامیدی است.

 

وی افزود ما در حزب الله و دیگر گروه‌های دوست و نیز دوستانمان در محور مقاومت هنگامی که هیئت های عربی و غربی را در دمشق می بینیم، احساس خوشحالی و شادمانی می کنیم.

 

نصرالله اظهار داشت درست این است که بگوییم بازگشت اعراب به سوریه، چرا که سوریه اتحادیه عرب را ترک نکرد، بلکه آنها خودشان و اتحادیه عرب را اخراج کردند.

 

وی ادامه داد در آخرین سال حکومت دونالد ترامپ برخی کشورهای عربی به سمت سوریه برای بازگشایی سفارت روی آوردند، اما وزیر خارجه وقت آمریکا مانع برقراری روابط شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->