انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

جنایت با ضربه کاری چاقو در محله سیدی مشهد

  • کد خبر: ۱۵۴۲۵۴
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۱
جنایت با ضربه کاری چاقو در محله سیدی مشهد
درگیری دو جوان در مشهد رنگ خون گرفت و به قتل یکی از آن‌ها گره خورد

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ سر و صدایشان بالا می‌گیرد و تا همسایه‌ها و اهل محل برسند کار از کار می‌گذرد. جوانک روی زمین می‌افتد و در حالی که در خون خودش غلط می‌زند، چشمانش را می‌بندد و جان به جان‌آفرین تسلیم می‌کند. مردم تا به خودشان بیایند عامل این جنایت، اما پا به فرار می‌گذارد و در تاریکی کوچه‌های شب‌زده منطقه خلج محو می‌شود.

یکی از شهروندان بلافاصله موضوع را به اورژانس اعلام می‌کند تا شاید بتوان هنوز برای جوان زخمی کاری انجام داد، اما حضور مأموران امدادی بی‌فایده است. کار از کار گذشته و حالا باید دید که پلیس چه تصمیمی می‌گیرد.

زمانی نمی‌گذرد که خودرو‌های پلیس آژیر‌کشان در قاب این صحنه اضافه می‌شوند. افسر تجسس کلانتری سیدی مشهد، جمعیت را متفرق می‌کند و برای اینکه صحنه جرم بدون تغییر باقی بماند، دور تا دور محل را تا رسیدن بازپرس ویژه قتل نوار زرد رنگ هشداری نصب می‌کند.

آنچه در بررسی‌های اولیه پیداست، جوان متوفی از ناحیه سینه خون‌ریزی شدید داشته است، اما تا روشن شدن ماجرا نمی‌توان نظر دقیقی ارائه کرد. در کمترین زمان خودرو بازپرس قتل هم به جمع مأموران امدادی و انتظامی افزوده می‌شود و با حضور قاضی محمود عارفی‌راد تحقیقات برای شناسایی عامل فراری این جنایت و علت و انگیزه درگیری متوفی و قاتل آغاز می‌شود.

کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مرکز استان خراسان رضوی که از سوی مقام قضایی حالا مسئولیت یافته‌اند تا به این پرونده رسیدگی کنند در همان دقایق اولیه به سراغ چند تن از شاهدان عینی ماجرا می‌روند. افرادی که در زمان وقوع قتل در محل حضور داشته‌اند همگی خبر از درگیری مقتول با عامل این جنایت می‌دهند. یک درگیری که به گفته برخی از شاهدان از سوی فردی خلاف‌کار شکل گرفته است و با اینکه متوفی مدعی بوده، قاتل او را اشتباهی گرفته است، اما دعوا ادامه پیدا می‌کند.

در تحقیقات تکمیلی پرونده نیز مشخص می‌شود که متهم فراری از مجرمان سابقه‌دار و خلاف‌کاران نامی منطقه سیدی است که پس از ارتکاب جنایت فرار کرده است.
آنچه در این پرونده کشف شده، تنها هویت متهم است که قاضی عارفی‌راد این نوید را می‌دهد که به‌زودی این شخص از سوی کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی به دام می‌افتد.

به گفته این مقام قضایی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد، جسد برای بررسی علت دقیق فوت به پزشکی قانونی منتقل شده، اما آنچه در معاینات اولیه مشهود است، متوفی از ناحیه قفسه سینه سمت چپ هدف ضربه شدید چاقو قرار گرفته است. ضربه‌ای کاری که به دلیل شدت و عمق زخم و خون‌ریزی شدید مرگ مقتول را تا رسیدن مأموران اورژانس رقم زده است.

قاضی عارفی‌راد می‌گوید: هنوز علت دقیق قتل مشخص نیست و تحقیقات ما تا دستگیری متهم فراری این پرونده ادامه دارد.

او به زمان وقوع این درگیری نیز اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: این حادثه متأسفانه در ساعات پایانی چهارشنبه هفدهم اسفند در یکی از خیابان‌های خلج واقع در منطقه سیدی مشهد اتفاق افتاده که در آن یک جوان بیست‌وپنج ساله به قتل رسیده است.

بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد بیان می‌کند: از شهروندان درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده هرگونه درگیری در محل سکونت خود یا در خیابان بلافاصله موضوع را به پلیس اعلام کنند تا با حضور مجریان قانون در محل از وقوع چنین اتفاقات ناگواری جلوگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->