۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ردپای مردی با موهای بور در یک پرونده قتل

  • کد خبر: ۱۵۴۵۰۰
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
ردپای مردی با موهای بور در یک پرونده قتل
همزمان با کشف جسد مرد جوان در زیرزمین خانه نشانه‌های مردی با مو‌های بور به عنوان عامل جنایت به دست آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۷ عصر پنجشنبه ۱۸ اسفند مأموران کلانتری ۱۵۰ تهرانسر در تماس با بازپرس محمد مهدی براعه از قتل مرد ۴۲ ساله‌ای خبر دادند. با اعلام این خبر بازپرس کشیک قتل پایتخت و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل حادثه شدند که خانه‌ای دوطبقه و قدیمی بود. جسد در سرویس بهداشتی زیرزمین خانه قدیمی افتاده بود و زنجیر کیف زنانه و طنابی دور گردن او پیچیده شده و دستمالی هم داخل دهان مقتول قرار داشت.

از زمان مرگ چند ساعتی می‌گذشت و یکی از همسایه‌ها که جسد را پیدا کرده بود، گفت: ۴ روز قبل، مقتول به نام کیومرث زیرزمین را اجاره کرد. ساعت ۶ صبح امروز، مردی با مو‌های بور هراسان به سراغ‌مان آمد و از ما جای شیر فلکه آب خانه را پرسید. او مدعی بود که دوست کیومرث است و زیرزمین نم داده و می‌خواهد شیر فلکه آب را ببندد. ما هم که از ماجرا بی‌خبر بودیم، آدرس شیر فلکه را گفتیم.

او ادامه داد: ساعاتی بعد برای پیگیری وضعیت زیرزمین به سراغ کیومرث رفتیم. هر چه او را صدا زدیم جواب نداد؛ در زیرزمین هم باز بود. وارد زیرزمین شدیم و با جسد او داخل سرویس بهداشتی مواجه شدیم.

در بررسی‌های میدانی با توجه به شکستگی شیر آب، این طور به نظر می‌رسید که قاتل و مقتول با هم درگیر شده و در این درگیری شیر آب شکسته است. قاتل نیز برای جلوگیری از جاری شدن آب، شیر فلکه را می‌بندد. در بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل جنایت نیز تصویر مردی با مو‌های بور بدست آمد که وارد خانه مقتول شده و ساعاتی بعد سراسیمه از آنجا خارج شده است. در ادامه بررسی‌ها، تیم جنایی به سراغ خانواده مقتول رفت و تصویر مرد مو بور به برادر مقتول نشان داده و متهم شناسایی شد. برادر مقتول گفت: برادرم اعتیاد به مواد مخدر داشت و به همین دلیل جدا از ما زندگی می‌کرد. مرد موبور به نام شایان، دوست برادرم بود. کیومرث مقداری دلار داشت که به شایان داد تا برایش موتورسیکلت بخرد.

در ادامه کارآگاهان به سراغ مغازه موتور فروشی رفتند. بازبینی دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد که کیومرث و شایان وارد موتور فروشی شده‌اند، اما هنگام خرید باهم به اختلاف برخورد کرده و آنجا را ترک کرده‌اند.

در ادامه زمانی که تیم جنایی به بررسی خانه مقتول پرداختند، داخل سطل زباله مقداری باند و وسایل پانسمان پیدا کردند. وسایلی که نشان می‌داد عامل جنایت زخمی شده و برای درمان خود از باند و چسب استفاده کرده است. همچنین فاکتور خریدی بدست آمد که متعلق به مغازه جگرکی در همان حوالی بود. زمانی که کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت راهی مغازه جگرکی شدند بررسی دوربین‌های مغازه هم نشان می‌داد که مقتول به همراه شایان وارد مغازه شده و بعد از خوردن غذا آنجا را ترک کرده‌اند. در حال حاضر بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران، دستور بازداشت مرد موبور را به عنوان عامل این جنایت صادر کرده است.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->