طالبان خواستار ادامه کمک‌های بشردوستانه جامعه جهانی برای حمایت از مهاجران افغان شد ایران مدت اعتبار ویزا‌های یک‌بار و دو‌بار ورود را برای اتباع افغانستانی کاهش می‌دهد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و چین قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ابراز نگرانی سازمان جهانی بهداشت از افزایش نگران‌کننده فلج اطفال در افغانستان و پاکستان قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفارت افغانستان در تهران جریمه عدم تمدید پاسپورت را بخشید

  • کد خبر: ۱۵۴۷۸۴
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
  • ۱
سفارت افغانستان در تهران جریمه عدم تمدید پاسپورت را بخشید
سفارت افغانستان در تهران از آغاز مجدد تمدید پاسپورت ها در این سفارت با استیکر جدید و همچنین بخشیده شدن جریمه پاسپورت‌های تمدید نشده خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد علیم نورانی، دیپلمات ارشد سفارت افغانستان در تهران گفت: از روز شنبه، ۲۰ اسفند تمدید مجدد پاسپورت ها آغاز شده و خبر خوش این که جریمه پاسپورت های تمدید نشده از سال های قبل نیز بخشیده شده است.

این در حالی است که پس از انتقال سرپرستی سفارت افغانستان در تهران به فضل محمد حقانی، دیپلمات ارشد وزارت امورخارجه امارت اسلامی، روند تمدید پاسپورت های مهاجرین، به خصوص پاسپورت های طرح خانواری،از تاریخ ۸ اسفند، به مدت ۱۲ روز، به دلیل آنچه آماده سازی استیکر (برچسب) جدید و همچنین نصب سیستم اعلام شد، متوقف شده بود، اما در نهایت این روند از روز شنبه، ۲۰ اسفند از سرگرفته شده است.

اما بخشیدگی جریمه عدم تمدید پاسپورت در طول سال‌های گذشته، خبر خوشی برای مهاجرین است. در گذشته، اگر کسی می‌خواست پاسپورت خود را که به عنوان مثال ۵ سال تمدید نشده بود، تمدید کند، می‌بایست به ازای هر سال، مبلغ ۲۰ دلار اضافه پرداخت می‌کرد، اما حالا سرپرست جدید این سفارت، این جریمه را بخشیده است.

هزینه تمدید سالانه پاسپورت، مبلغ ۲۰ دلار است.

با وجود ترک سفارت از سوی تعدادی از دیپلمات‌ها، اتشه‌ها و کارمندان محلی همزمان با پایان خدمت عبدالقیوم سلیمانی، سرپرست سابق سفارت افغانستان در تهران، وزارت امورخارجه امارت اسلامی در یک اقدام فوری ۷ دیپلمات جدید و با تجربه را به جمهوری اسلامی ایران فرستاده تا روند کاری این سفارت با اختلال مواجه نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
۰
۰
سلام امید وارم خوب باشین من یک شروند افغانستانی هستم باسپورتم ویزای پاکستان خورده اونم فقد یه بار وقتش هم تمام شده امکانش اس تمیدید شود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->