روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند دیپلماسی استانی، پیوند سیاست خارجی با زندگی مردم قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد نماینده اردبیل از قیمت قبوض گاز در مناطق سردسیر| باید هزینه مصرف گاز در مناطق سردسیر کمتر از حد معمول باشد

  • کد خبر: ۱۵۴۸۵۳
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
انتقاد نماینده اردبیل از قیمت قبوض گاز در مناطق سردسیر| باید هزینه مصرف گاز در مناطق سردسیر کمتر از حد معمول باشد
نماینده مردم اردبیل در مجلس با بیان اینکه دولتمردان باید در زمینه قیمت قبوض گاز در مناطق سردسیر مراعات شرایط اقتصادی مردم را داشته باشد، گفت: باید هزینه مصرف گاز در این مناطق کمتر از حد معمول باشد چراکه ساکنان این استان‌ها بخش زیادی از فصول سال را در هوای سرد سپری کرده و باید از بخاری و سیستم‌های گرمایشی استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، صدیف بدری، با اشاره به افزایش قبوض گاز در مناطق سردسیر و عدم اجرای تکالیف قانونی در این بخش، بیان کرد:دولت امسال در زمینه قیمت قبوض گاز در مناطق سردسیر کم لطفی داشته است. در برخی از قوانین تاکید شده که باید قیمت قبوض گاز در مناطق سردسیر براساس شرایطی تعیین و ملاحظات در این بخش مد نظر قرار گیرد.

بدری با ذکر مثالی در این بخش بیان کرد: به عنوان مثال بخاری مردم استان اردبیل در هفت ماه از سال روشن است چراکه ساکنان این استان همواره هوای سردی را تجربه می‌کنند و طبیعتا براساس این شرایط، گاز مصرف می‌کنند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین با بیان اینکه دولت در سال جاری در قیمت قبوض گاز مناطق سردسیر کم لطفی کرده و نمایندگان هم در این بخش تذکراتی را به مسئولین اجرایی داده اند، گفت: متاسفانه هنوز پاسخ و  نتیجه مطلوبی از پیگیری‌های صورت گرفته، به دست نیاوردیم!. دولتمردان باید در زمینه قیمت قبوض گاز در مناطق سردسیر مراعات شرایط اقتصادی مردم را داشته باشند لذا باید هزینه مصرف گاز در این مناطق کمتر از حد معمول باشد چراکه ساکنان این استان‌ها بخش زیادی از فصول سال را در هوای سرد سپری کرده و باید از بخاری و سیستم‌های گرمایشی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه امیدواریم دولت در سال آینده در این بخش جبران مافات کند، ادامه داد: این امکان باید ایجاد شود که اضافه قیمت قبوض مناطق سردسیر محاسبه شده و در این بخش بازنگری شود تا اگر پول زیادی از فردی اخذ شده، در  آینده امکان تهاتر باشد.

بدری با بیان اینکه افزایش قیمت قبوض گاز در شرایط اقتصادی فعلی مردم را می‌رنجاند، بیان کرد: دولت باید کمک رسان مردم باشد، نباید در شرایطی اقتصادی که همه کالا‌ها گران شده است، دولت هم قیمت گاز و یا تعرفه خدمات در این بخش را گران کند. این در شان مردم نیست که دولتمردان تصمیمی بگیرند و متوجه تبعات آن نباشند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه در زمینه  قیمت قبوض مناطق سردسیر به تکالیف قانونی عمل نشده است، گفت: براساس قوانین دولت باید همه ساله  شرایط مناطق سردسیر را در نظر گرفته و براساس آن شرایط، قیمت تعرفه گاز مصرفی را پایین بیارود. همچنین باید یادآور شد که آیین‌نامه هیات دولت درخصوص تعرفه گاز منطبق بر قانون مصوب مجلس نیست و باید تغییر نگرشی در این بخش صورت پذیرد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->