حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس
سرخط خبرها

اطلاعیه پلیس در آستانه شب چهارشنبه‌سوری| برهم‌زنندگان نظم جامعه تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ بازداشت خواهند بود

  • کد خبر: ۱۵۴۸۶۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
اطلاعیه پلیس در آستانه شب چهارشنبه‌سوری| برهم‌زنندگان نظم جامعه تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ بازداشت خواهند بود
فرماندهی انتظامی ایران در اطلاعیه‌ای در خصوص شب چهارشنبه آخر سال تاکید کرد: پلیس در عین حال که با شادی و شادمانی اجتماعی مخالف نیست، اما وظیفه ذاتی‌اش است تا در صورت برهم خوردن نظم و آرامش عمومی وارد میدان شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در اطلاعیه پلیس در آستانه شب چهارشنبه آخر سال آمده است: شادی و نشاط، نعمتی‌هایی هستند که پروردگار عالم در وجود انسان‌ها نهاده تا در کنار دیگر احساسات، بتوانند تعادل درونی، روحی و روانی خود را حفظ و در مسیر تعالی گام بردارند و به واسطه غالب شدن یک حس به سمت نابودی و فنا نروند. اما بروز و ظهور این احساسات در یک جامعه متمدن همواره باید در چارچوب‌های اجتماعی تعیین شده باشد تا باعث آزار سایرین نشود و آرامش افراد را بر هم نزند چراکه همه افراد حق زندگی در بستر امنیت و آرامش را دارند.

انسان‌ها به‌عنوان موجوداتی اجتماعی به دنبال فرصت‌هایی برای گردهم آمدن هستند تا احساسات خود را به اشتراک بگذارند و گذران لحظات حیات را برای خود و هم نوعانشان کامرواتر سازند، پرداختن به آیین‌ها و سنت‌ها یکی از این فرصت هاست و شب چهارشنبه آخر سال نیز یکی از این سنت‌ها برای استقبال از سال نو می‌باشد.

اما متأسفانه طی سال‌های اخیر اجرای این سنت و آیین ایرانی دچار تغییرات زیان‌باری شده و در این شب، شاهد حوادث تکان‌دهنده و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن‌ها بوده‌ایم که حاکی از آن است این احساس شادی و هیجان در افراد مدیریت نشده و تبعات منفی بسیاری را برجای گذاشته است.

پلیس در عین حال که با شادی و شادمانی اجتماعی مخالف نیست، اما وظیفه ذاتی‌اش است تا در صورت برهم‌خوردن نظم و آرامش عمومی وارد میدان شود. فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن دعوت اقشار مختلف جامعه بر رعایت حقوق شهروندی به ویژه در شب چهارشنبه آخر سال، بر موارد ذیل تأکید داشته و از مردم عزیز درخواست دارد تا با توجه به این نکات، یاری‌گر پلیس بوده تا دست در دست یکدیگر نگذاریم در آستانه سال نو لحظاتی تلخ و سرنوشتی غمبار برای هموطنان عزیز رقم بخورد.

به والدین عزیز توصیه می‌شود در این روز‌های پایانی سال به ویژه شب چهارشنبه آخر سال فرزندان خود را تنها رها نکرده و مراقبشان باشند و خطرات ترقه و آتش بازی را برای آن‌ها بازگو و عاقبت چنین رفتاری را گوشزد کنند.

مردم عزیز به ویژه نوجوانان و جوانان با غیرت، رعایت حال آن دسته از افرادی که بیشتر در معرض خطر و آسیب هستند از جمله کودکان، زنان باردار و کهنسالان را در نظر داشته باشند.

پلیس در این روز‌ها تمام تلاش و همت خود را به کار بسته تا از ورود و عرضه مواد محترقه غیرمجاز و آتش‌زا جلوگیری و با توزیع کنندگان آن برخورد قانونی نماید و در عین حال با حضور در معابر و تسهیل رفت و آمد‌ها با برهم‌زنندگان نظم و امنیت نیز همچون گذشته برخورد قانونی و قاطعانه خواهد داشت.

آن عده از افرادی که در شب چهارشنبه آخر سال اقدام به سلب آسایش عمومی و برهم‌زدن نظم جامعه نمایند، تا تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ در بازداشت خواهند بود و خودروی رانندگان متخلف نیز تا همین تاریخ توقیف می‌گردد.

هموطنان عزیز در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را با پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند.

در انتها یادآور می‌شود، تلاش پلیس زمانی حداکثر ثمربخشی را خواهد داشت که مردم خود را در تأمین آرامش جامعه سهیم دانسته و قانون را همواره نصب العین قرار دهند. به امید روز‌هایی سرشار از شادمانی و نشاط و به دور از حادثه برای ملت عزیز ایران اسلامی. ان شاءالله.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->