شهردار مشهد مقدس خبر داد: آغاز عملیات اجرایی بزرگترین پروژه مشارکتی مسکن شرق کشور مشهد، میزبان نخستین همایش ملی گردشگری و تحول پایدار | اهدای ۳۰ دستگاه خودروی سنگین خدماتی به شهرداری‌های استان هوای ناسالم امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) نفس‌کشیدن را برای «گروه‌های حساس» سخت کرد نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اگر هویت شهدای گوهرشاد درست معرفی می‌شد، تاریخ فرهنگی ایران مسیر دیگری داشت ثبت نزدیک به ۹ میلیون تردد از طریق خطوط متروی مشهد در شهریور ۱۴۰۴ سازمان ملل از طالبان خواست دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی را فوراً بازگرداند آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد هم‌زمان با گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان + جزئیات و عکس (۸ مهرماه ۱۴۰۴) مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن
سرخط خبرها
رئیس کمیسیون مناطق کم‌برخوردار شورای شهر:

«دیوار نامهربانی» در شهرک شهید رجایی با همدلی حذف ‌شود

  • کد خبر: ۱۵۴۹
  • ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۴:۲۴
«دیوار نامهربانی» در شهرک شهید رجایی با همدلی حذف ‌شود

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد به رنج و درد مردم در مناطق حاشیه مشهد اشاره کرد و گفت: در ضلع جنوبی شهرک شهید رجایی، دیواری وجود دارد که سبب رنج مردم این منطقه شده است. من نام این دیوار را دیوار نامهربانی می‌گذارم. این دیوار ۵۰ سال است که مردم اطراف خود را رنجانده است. امیدوارم با همدلی همه دستگاه‌ها این دیوار برداشته شود. بیاییم با همکاری آستان قدس، شهرداری و استانداری این دیوار نامهربانی را از بین برداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، رمضانعلی فیضی به‌عنوان ناطق پیش از دستور جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، کوچه‌های بن‌بست را نمایه‌هایی از ناامیدی شهری دانست و گفت: باید استانداری خراسان‌رضوی، آستان قدس رضوی و شهرداری مشهد برای تحقق توسعه عدالت‌محور در مناطق کم‌برخوردار دست به دست هم دهند تا نتیجه مطلوب حاصل شود.وی در ادامه سخنانش به عمر دوساله باقی‌مانده از شورای پنجم اشاره کرد و افزود: فعالیت شورا و مدیریت‌شهری مشهد هم‌زمان با شرایط سخت بود. در این راستا اگر می‌خواهیم در 2 سال باقی‌مانده از شورای پنجم به نتیجه مطلوب برسیم، باید به مؤلفه‌های مهم توسعه در مناطق کم‌برخودار توجه جدی داشته باشیم.
وی افزود: شورای پنجم و مدیریت جوان شهرداری مشهد، این شهر را به یک کارگاه بزرگ توأم با امید تبدیل کرده است.
فیضی افزود: بسیاری از پروژه‌های شهری به‌ویژه در مناطق کم‌برخودار 2 سال قبل بر زمین مانده بود اما اکنون پس از 2 سال فعالیت این شورا و شهرداری این پروژه‌ها قد برافراشته‌اند. اکنون با صراحت می‌توان گفت که یا این پروژه‌ها افتتاح شده‌ و در خدمت مردم قرار گرفته است، یا آنکه با سرعت در حال ساخت است.
وی با اشاره به چند پروژه افتتاحی اخیر شهرداری بیان کرد: شهرداری در این مدت عملیات اجرایی آسفالت 3میلیون و 600هزار مربع از معابر شهر را آغاز کرده که 50 درصد آن سهم مناطق کم‌برخوردار بوده است.فیضی در ادامه خواستار اهتمام بیشتر برای پیشبرد پروژه‌ها شد و افزود: بی‌شک پروژه‌های حاشیه شهر مشهد نقش بنیادین و محرک در توسعه متوازن شهری دارد.این عضو شورای شهر مشهد با ارائه مصداق‌هایی گفت: اجرای راه دسترسی به جمعه‌بازار و حل مشکل ترافیک محله پنجتن، تسهیل در بازآفرینی طرح‌های موضعی شهید شفیعی، اجرای پروژه‌های محدوده بولوار رسالت به طبرسی و بولوار کامیاب به طبرسی و تسریع در شروع عملیات پل ورودی شهرک شهید باهنر، از جمله پروژه‌های پیشران شهری در این مناطق است.
فیضی بیان کرد: توسعه شبکه فاضلاب تا روستاهای حریم محلاتی مانند دروی و پنجتن نیز از پروژه‌های پیشرانی است که می‌تواند زمینه‌ساز آن شود که سهم این محلات، تنها روان شدن فاضلاب مشهد به این سمت نباشد. همچنین اجرای تقاطع غیرهم‌سطح مصلی نیز سبب خواهد شد تا محلات مصطفی خمینی، امیرآباد، عمار یاسر و شهید رجایی از رنج جزیره‌نشینی و بی‌ارتباط‌بودن با بخش‌های پیرامونی شهری نجات پیدا کنند.

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->