خرید و فروش طلا تا چند گرم مشمول مالیات سوداگری می‌شود؟ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۴) عملیات اجرایی فاز دوم شعبه لطف‌آباد بندر خشک و هاب لجستیکی شمال‌شرق کشور آغاز شد صدور ۱.۵ میلیون مجوز الکترونیک کسب‌وکار در دولت چهاردهم سهمیه بنزین شهریور ۱۴۰۴ خودرو‌ها امشب شارژ می‌شود یارانه ۳ میلیون نفر در مرداد ۱۴۰۴ حذف شد وزیر نیرو: خراسان رضوی کانون احداث پروژه‌های بزرگ تولید برق است | از چالش ناترازی عبور می‌کنیم + فیلم آغاز تحویل ۹۵ هزار سکه پیش فروش سررسید از امروز (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) + جدول تمهیدات ویژه دریافت تعداد بالای نان برای هیئات مذهبی و مساجد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد طرح فاضلاب شهر رضویه مشهد با حضور وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) زمان اولین حراج شمش طلا در شهریور ماه اعلام شد اختلال در فروش نان به دلیل قطع دستگاه‌های نانینو در مشهد | رئیس اتحادیه نانوایان مشهد: پیگیر حل مشکل هستیم چرا مبلغ قبض آب اخیراً افزایش یافته است؟ دوگانه‌سوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی آغاز شد + جزئیات یارانه مرداد ماه یک روز زودتر از موعد واریز شد | حسابتان را چک کنید (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) دلار ۹۴ هزار تومان را رد کرد (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) | سکه ۸۶ میلیونی شد نماینده مردم فریمان در مجلس: نگاه راهبردی استاندار می‌تواند مسیر توسعه استان را هموارتر کند اتصال کارت سوخت به کارت بانکی تا آغاز پاییز ۱۴۰۴ استاندار خراسان رضوی: مسئله آب در مشهد نیازمند نگاه و رسیدگی ویژه است نجات بیش از  ۳۰ کارخانه تولید رب خراسان رضوی از  قطع برق وزیر نیرو در مشهد: امیدواریم با سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، قطعی برق صنایع کاهش پیدا کند طلا در مشهد از ۷.۷ میلیون تومان هم عبور کرد (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) مافیای بازار گوشت قرمز اجازه کاهش قیمت نمی‌دهد (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی چند؟ ۶ طرح صنعت برق مشهد و خراسان رضوی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) | تامین برق مطمئن منطقه مرکزی مشهد، مترو و حرم امام‌رضا (ع) تک نرخی شدن ارز بار دیگر روی میز دولت آمد چرا حال بورس خوب نمی‌شود؟ (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا حساب وکالتی از روند ثبت نام خودرو‌های داخلی حذف می‌شود؟
سرخط خبرها

توزیع اسکناس و ایران چک در شعب بانکی و خودپرداز‌ها در روزهای پایانی سال

  • کد خبر: ۱۵۴۹۲۱
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
  • ۱
توزیع اسکناس و ایران چک در شعب بانکی و خودپرداز‌ها در روزهای پایانی سال
با توجه به نزدیکی تعطیلات نوروز، بانک مرکزی با آمادگی کامل اقدام به توزیع انواع اسکناس و ایران چک از طریق شبکه بانکی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اقتصاد و امور دارایی توضیح داد: بر اساس بند ب از ماده ۱۰ قانون پولی و بانکی هدف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران حفظ ارزش پول و موازنه پرداخت‌ها و تسهیل مبادلات بازرگانی و کمک به رشد اقتصادی کشور است. بر این اساس بانک مرکزی در راستای ایجاد شرایط و امکان دسترسی آسان اقشار مختلف مردم به ابزار پرداخت مناسب برای انجام مبادلات روزمره (شامل اسکناس، مسکوک و ایران چک و نیز ابزار‌های پرداخت غیرنقدی) اقدام می‌کند.

بانک مرکزی از ابتدای دهه هشتاد کوشیده است تا با ایجاد انواع سامانه‌های ساتنا، پایا، شتاب، شاپرک، چکاوک و انواع کارت‌های بانکی، پایانه‌های فروش (POS) و درگاه‌های پرداخت مجازی (IPG) امکان استفاده و دسترسی آسان عموم مردم به ابزار‌ها را فراهم کند. در حال حاضر تمامی مبادلات روزمره مردم از خرید‌های خرد تا پرداخت‌های کلان با استفاده از ابزار‌های پرداخت مبتنی بر فناوری‌های نوین به صورت کامل امکان پذیر شده و مورد استقبال گسترده اقشار مختلف مردم نیز قرار گرفته است.

در سال‌های اخیر با توجه به افزایش ضریب نفوذ بانکداری الکترونیک در بیشتر مبادلات مالی کشور (حتی مبادلات خرد روزمره مردم) نسبت اسکناس و مسکوک در جریان به کمتر از دو درصد نقدینگی رسیده بود با این حال در ماه‌های اخیر به دلیل بروز برخی پدیده‌های اقتصادی و اجتماعی شاهد تغییر رفتار عموم مردم و تمایل بیشتر به استفاده از وجه نقد در انجام مبادلات روزمره هستیم.

با توجه به افزایش روند تقاضا برای وجه نقد در سطح جامعه که در پی طرح موضوعاتی از جمله اجرای مقررات جدید در حوزه مالیات استانی و اتصال پایه‌های فروش به سامانه مالیاتی کشور و نیز تفکیک حساب‌های تجاری و شخصی، واکنش‌هایی را در بین صنوف مختلف در پی داشته و باعث بروز کمبود‌هایی به صورت مقطعی در حوزه نظام توزیع وجوه نقد کشور شده است؛ لذا بانک مرکزی با رصد و پایش مستمر وضعیت گردش وجوه نقد بانک‌ها نسبت به انتشار و توزیع انواع اسکناس و ایران چک متناسب با میزان تقاضا اقدام کرده است به طوری که حجم وجوه نقد منتشره در ۱۱ ماه نخست سال جاری بسیار بیشتر از مدت مشابه در سنوات گذشته بوده است.

گفتنی است است با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز، بانک مرکزی تمهیدات و تدابیر لازم را ایجاد کرده و با آمادگی کامل به مرور اقدام به توزیع انواع اسکناس و ایران چک از طریق شبکه بانکی می‌نماید تا در ایام مذکور از بابت تامین وجه نقد مورد نیاز در شعب و خودپرداز‌های بانکی مشکلی برای هموطنان به وجود نیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مشتری بانک
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۹
0
0
از اوایل اسفند ماه در شعبات بانگ ملی خیابان دولت نرسیده به بلوار کاوه و خیابان شریعتی روبروی مترو قلهک ، جهت برداشت پول نقد که سقف ۲۰۰ هزار تومان را دارد مراجعه کردم و با نوشته دستگاه دچار نقص فنی میباشد روبرو شدم به ریس شعبه بانک هم اعتراض کردم گفتند با کارت بانگ خرید ها را انجام بدم در خارج هم اینگونه است ، گفتم زندگی ما با خارج فرق دارد ، اگر من بخواهم ده هزار تومان به فقیری کمک کنم بگویم کارت خوان بیار ، به تاکسی و اتوبوس کارت خوان دارند ، به اداره بازرسی و نظارت بر بانک ها بانک مرکزی هم به شماره تلفن ۲۹۹۵۴۰۶۰ تلفنی شکایت کردم ،
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->