برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود
سرخط خبرها

حمایت کمپانی سوئیسی از آلبوم «آوای دوست» استاد یعقوب انوش

  • کد خبر: ۱۵۴۹۲۲
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
حمایت کمپانی سوئیسی از آلبوم «آوای دوست» استاد یعقوب انوش
کمپانی جهانی «سویسا» در کشور سوئیس آلبوم «آوای دوست» ، مجموعه کامل ردیف موسیقی ایرانی به روایت ‌استاد یعقوب انوش را منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آلبوم موسیقی «آوای دوست» مجموعه کامل ردیف موسیقی اصیل ایرانی به روایت استاد یعقوب انوش در هفت دستگاه با ساز ویلن و برای نخستین بار در ایران، به تهیه‌کنندگی کوروش انوش خواننده ایرانی و بین‌المللی ارکستر ملی سوئیس، پس از دو سال؛ ضبط، میکس و مسترینگ، توسط ایمان حجت در استودیو «راگا» در تهران، آماده و با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط نشر و پخش «جوان» در سراسر کشور منتشر ‌شد و در اختیار علاقمندان به موسیقی و به‌خصوص نوازندگان و پژوهشگران ساز ویلن قرار ‌گرفت.

کمپانی جهانی «سویسا» در کشور سوئیس، این اثر موسیقایی را انتخاب و مورد حمایت خود قرار داد.

علاقمندان به موسیقی از طریق آدرس اینترنتی فروشگاه «لورکا» به نشانی http://www.lorcastore.ir به صورت آنلاین می‌توانند نسبت به خرید این اثر هنری فاخر اقدام کنند.

در این اثر موسیقایی که استاد یعقوب انوش طی ۵۰ سال تحقیق موسیقایی و نوازندگی ویلن؛ آن را در دو سال مداوم خلق کرده است، نشر و پخش «جوان» ناشر اثر، محمد انوش نوازنده تنبک، محبوبه تفضلی گوینده، رخساره اخوت عکاس، بهزاد حاجی بیک‌لو گرافیک و منصور جهانی مشاور رسانه‌ای حضور دارند.

از نکات قابل توجه در این آلبوم، شنیدن صدای زنده‌یاد استاد بهمن بوستان پژوهشگر موسیقی ایرانی و ادبیات فارسی؛ در ابتدای سی.دی اول است که چند بیت شعر را در ستایش موسیقی قرائت می‌کند.

آلبوم موسیقی «آوای دوست» مجموعه کامل ردیف موسیقی اصیل ایرانی در ۶ لوح فشرده (سی.دی) را در بر می‌گیرد، که سی.دی اول به دستگاه ماهور، سی.دی دوم به دستگاه همایون و اصفهان، سی.دی سوم به بیات ترک و دشتی، سی.دی چهارم به دستگاه چهار گاه و سه گاه، سی.دی پنجم به دستگاه شور، ابوعطا و افشاری و همچنین سی.دی ششم به دستگاه نوا و راست پنجگاه اختصاص دارد که استاد «‌یعقوب انوش»؛ این آثار ارزشمند و ماندگار موسیقی ایران را با ساز ویلن نواخته است.

«آوای دوست»، شامل نواختن کامل ردیف موسیقی اصیل ایرانی و ضربی‌ها، در نواختن و نوازش یکی از پیچیده‌ترین سازهای جهان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->