هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای
سرخط خبرها

میزان پوشش ارتباطی روستا‌های بالای بیست خانوار کشور از مرز ۹۱ درصد عبور کرد

  • کد خبر: ۱۵۴۹۳۴
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
میزان پوشش ارتباطی روستا‌های بالای بیست خانوار کشور از مرز ۹۱ درصد عبور کرد
با اتصال ۳۲۲۵ روستای جدید به شبکه اینترنت در دولت سیزدهم، میزان پوشش اینترنت در روستا‌های بالای بیست خانوار از مرز ۹۱ درصد عبور کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ایرج روحی مشاور وزیر و مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی ضمن نمایش نقشه آخرین وضعیت پوشش اینترنت روستایی در کشور گفت: با اتصال ۳۲۲۵ امین روستا از ابتدای دولت سیزدهم به شبکه اینترنت، میزان پوشش اینترنت در روستا‌های بالای بیست خانوار از مرز ۹۱ درصد عبور کرد.  

مشاور وزیر ارتباطات با بیان اینکه در افق سال ۱۴۰۲ پوشش صد درصدی روستا‌های بالای بیست خانوار در نظر گرفته شده است، افزود: پوشش صد درصدی به این معناست که مشکلات ارتباطی به طور کامل برای روستا‌های دارای زیرساخت پایه مانند برق حل می‌شود. هرچند برخی نقاط کم‌پوشش یا کم‌کیفیت باقی خواهد ماند که مشکل آن‌ها را نیز با احداث سایت‌های جدید رفع خواهیم کرد.

روحی با اشاره به اینکه کمترین میزان پوشش اینترنت در گذشته مربوط به استان خراسان جنوبی با کمتر از ۶۰ درصد پوشش بود، تصریح کرد: در این مدت توانستیم بیش از ۱۹ درصد پوشش آن را افزایش دهیم و اکنون پوشش روستا‌های این استان بالای ۷۹ درصد است.  

مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی با وضعیت پوشش روستا‌های خراسان جنوبی در گذشته را خیلی نامناسب توصیف کرد و گفت: خوشبختانه این استان شرایط روبه‌رشدی را پشت سر می‌گذارد و بیش از ۱۸۸ روستای این استان به اینترنت متصل شده‌اند.  

مشاور وزیر ارتباطات با بیان اینکه تلاش وزارت ارتباطات برای توسعه عدالت‌محور ارتباطات در همه شهر‌ها و روستا‌ها به یک اندازه است، اظهار کرد: برخی اوقات نمایندگان تاکید بر این دارند که پوشش حوزه انتخابی‌شان به ۱۰۰درصد برسد، در حالی‌که شیوه ما برای توسعه ارتباطات به این شکل نیست، اولویت ما توسعه روستا‌های کم‌برخوردارتر و پس از آن ارتقای اینترنت در مناطق با پوشش بالا است. اعتقاد ما این است که روستاییان نیز مانند هم‌وطنان ما در شهر باید از امکانات فناورانه یکسان بهره‌مند شوند. تلاش وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم این است که علاوه بر ارتقا پوشش و کیفیت اینترنت در شهر‌های کشور، برای مناطق روستایی نیز این امکان را فراهم کند تا آن‌ها نیز مانند ساکنان مناطق شهری به اینترنت پرسرعت و باکیفیت دست پیدا کنند.

عضو هیئت‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینکه استانی در کشور نداریم که پوشش آن کمتر از ۷۹ درصد باشد، خاطرنشان کرد: اکنون حدود ۲۰۰ روستا داریم که خود روستا فاقد برق بوده و نیاز داریم این مشکل زیرساختی برطرف شود و پس از آن توسعه ارتباطات را آغاز کنیم. در این روستا‌ها به‌طورکلی برق وجود ندارد و تأمین آن کاری نیست که از عهده ما برآید. البته در این بخش نیز باز هم دست روی دست نگذاشتیم و با بخش توسعه روستایی وزارت نیرو مکاتبه کردیم و منتظر هستیم تا با همکاری آن‌ها کار برق‌رسانی به این روستا‌ها انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم میزان پوشش ارتباطات روستایی، ۸۱ درصد بود که ۱۹ درصد  روستا‌های باقی‌مانده جزو مناطقی به‌حساب می‌آیند که بعضا صعب‌العبور، بدون جاده و برق هستند که اتصال این روستا‌ها علاوه بر پیچیدگی‌های فنی، نیازمند صرف زمان و هزینه بیشتری نسبت به قبل است.

توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات مناطق روستایی در قالب برنامه تکمیل پروژه اتصال روستا‌های با جمعیت بیش از بیست خانوار به شبکه ملی اطلاعات جزو اولویت‌های اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->