بیژن اشتری، مترجم نام‌آشنا، درگذشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + علت مرگ هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده پیشکسوت، در بیمارستان بستری شد بزرگداشتی برای حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما مستند «سرزمین ستاره‌ها» روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت همکاری رابرت دنیرو و بن استیلر در فیلم «ملاقات با والدین» برگزاری مراسم گرامیداشت زنده‌یاد فریدون شهبازیان نگاهی به پرفروش‌های سینمای ایران در یک ماه اخیر | رضا عطاران و پژمان جمشیدی پیشتاز در گیشه سقوط از بام انسانیت به چاه درندگی اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه پوستر نمایش قرنطینه رونمایی شد + عکس واکنش حامد بهداد به قتل دلخراش الهه حسین‌نژاد + عکس کتاب «تا اطلاع ساموی» منتشر شد | داستانک‌های خوش‌خوان با لهجه‌های شیرین آغاز بلیت فروشی کنسرت حمید حامی فیلم کوتاه «دار» در راه ارمنستان اسکورسیزی و دنیرو در جشن سی‌سالگی فیلم کازینو بهرام افشاری با جوجه تیغی روی صحنه تئاتر مشهد
سرخط خبرها

«بگو و بخند» با عبدالله روا جایگزین «خندوانه» شد

  • کد خبر: ۱۵۵۲۲۷
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۷
«بگو و بخند» با عبدالله روا جایگزین «خندوانه» شد
محمد رضا خوشرو مدیر شبکه نسیم و دبیر ستاد نوروزی سیما از تولید برنامه‌ای با عنوان «بگو بخند» با اجرای عبدالله روا برای پخش در ایام نوروز خبر داد، برنامه‌ای که با توجه به ساختار و محتوایش قرار است به نوعی جایگزین برنامه «خندوانه» باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه نسیم برای ایام نوروز ۱۴۰۲ برنامه‌ای با عنوان «بگو و بخند» را در دست تولید دارد. این برنامه که با اجرای عبدالله روا تولید می‌شود یک تلنت در حوزه استندآپ کمدی است. خوشرو درباره جزییات برنامه جدید شبکه نسیم گفته است: «بگو و بخند یک برنامه استعدادیابی به سبک «خنداننده شو» و «عصرجدید» است که استندآپ کمدی در حوزه طنز و شعر را شامل می‌شود. بخشی از این برنامه در ایام عید و بخش دیگری از آن در ایام عید فطر پخش خواهد شد. گروه‌های شرکت‌کننده از تمام کشور حضور دارند و با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.»

طبق گفته مدیر شبکه نسیم ضبط این برنامه قرار است از صبح پنجشنبه ۲۵ اسفندماه در تهران شروع شود. براساس اعلام خوشرو، سه بازیگر حوزه کمدی به نام‌های بیژن بنفشه خواه، هومن برق نورد، نعیمه نظام دوست همراه با شهرام شکیبا گروه داوری این برنامه استعدادیابی را تشکیل می‌دهند.

نوروز ۱۳۹۵ شبکه سه برنامه استعدادیابی «زمانی برای خنده» را در حوزه استندآپ کمدی با اجرای آن عبداله روا تولید کرد. این برنامه بعد از ساخت دوفصل مورد اقبال قرار نگرفت و تولید آن متوقف شد.

پس از پایان فصل نهم «خندوانه» صحبت‌هایی مبنی بر توقف و تولید برنامه‌ای جدید مطرح بود که حالا با تهیه و تولید برنامه «بگو و بخند» مشخص شد که پروژه مورد نظر مسولین سیما اجرایی شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->