علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند فراوانی میوه و قصه صنعت کمپوت و کنسروسازی در خراسان فراخوان ثبت‌نام سفر اربعین ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی | زائران در سامانه «سماح» ثبت‌نام کنند گلایه شهروندان از بوی نامطبوع حوالی بیمارستان هاشمی نژاد مشهد سهم مشهد از مالیات بر ارزش افزوده، همچنان ناچیز ساختمان معراج شهدای مشهد در آستانه تکمیل و تحویل به مردم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مطرح کرد: پیشرفت ۷۰ درصدی کلان‌پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی هزینه سفر اربعین ۱۴۰۴ یک خانوار ۴ نفره از مشهد چقدر می‌شود؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۲۰۰ میلیارد تومان اوراق برای توسعه زیرساخت و تجهیز آتش‌نشانی مشهد منتشر خواهد شد ارائه طرح مطالعات ناهنجاری‌های اجتماعی به‌ویژه مبارزه با زباله‌گردی با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد توضیحات رئیس پلیس راهور مشهد درباره وضعیت ترافیکی در میدان ۱۷ شهریور (۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) عملیات اطفای آتش‌سوزی گسترده در مجتمع تجاری خیابان ۱۷شهریور مشهد رو به پایان است + فیلم پاساژ قائم مشهد کجاست؟ + جزئیات زمان مراسم تشییع پیکر یعقوب صباحی مشخص شد مسابقه‌های سریال «بازی مرکب» به واقعیت آمدند! | ساخت فصل سوم رئالیتی شوی «بازی مرکب» تایید شد + فیلم میزان پسماند خشک تولیدی در مشهد ۴۹۰ هزار و ۸۸۸ کیلوگرم در روز است | بلیت مترو، مابه‌ازای ارائه پسماند خشک خواهد شد آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی قاب سنگ مزار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران، در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) انسداد ۲۵۶ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ عمران و نوسازی گسترده در شمال شرق مشهد | شهردار منطقه ۴ مشهد پروژه‌های کلان این منطقه را تشریح کرد مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد: ۵۱۸۷ جای پارک خودرو در هسته مرکزی شهر وجود دارد | شناسایی زمین‌های مستعد بهره‌برداری به صورت پارکینگ در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ عراقچی برای حضور در نشست سازمان همکاری شانگهای عازم چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با اپلیکیشن "شهر من" رایگان نمایشگاه بروید

  • کد خبر: ۱۵۵۲۵
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳
با اپلیکیشن
مدیر پروژه اپلیکیشن "شهر من" گفت: در صورتی که شهروندان اپلیکیشن "شهر من" را بر روی تلفن‌های همراه خود نصب کنند، ورود به نمایشگاه شهر هوشمند مشهد رایگان خواهد شد.

به گزارش رشهرآرانیوز، محمد عین القضات در این خصوص اظهار کرد: اپلیکیشن "شهر من" در واقع یک نرم افزار شهروندی است و شاید بتوان گفت، اولین اپلیکیشن شهروندی است که به معنای واقعی با کاربرد شهروندی ایجاد شده است.

وی افزود: این نرم افزار ایجاد شد تا در بستری یکپارچه خدمات شهری را به مردم ارائه کند و در واقع شهر من، درگاهی برای زندگی شهری است.

عین القضات خاطرنشان کرد: نسخه اولیه این نرم افزار همزمان با نهمین نمایشگاه شهر هوشمند در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد رونمایی و شهروندان با نصب آن در تلفن های همراه خود می‌توانند به صورت رایگان از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی گفت: در نسخه اول این نرم افزار خدماتی نظیر پارک حاشیه ای، خدمات مبتنی بر نقشه، چشم شهر که ارتباط با مسئولین را برقرار می‌کند، باشگاه شهروندی و جیب شهری کارکنان ارائه خواهد شد.

مدیر پروژه اپلیکیشن "شهر من" افزود: این نرم افزار به همت شهرداری مشهد ایجاد شده و بزودی در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت چرا که شهرداری ممکن است در تعامل با سایر ارگان ها با مشکلاتی مواجه شود و بودن بخش خصوصی در پروژه کار را آسان تر خواهد کرد.

عین القضات خاطرنشان کرد: در یک پروسه 6 ماه حدود 60 درصد سهام این اپلیکیشن به بخش خصوصی واگذار می‌شود و 40 درصد باقی مانده آن بین کلانشهر های ایران تقسیم خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->