۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند
سرخط خبرها

احتمال آغاز موج نهم کرونا قوت گرفت (۲۶ اسفندماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۵۴۵۳
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
احتمال آغاز موج نهم کرونا قوت گرفت (۲۶ اسفندماه ۱۴۰۱)
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به افزایش چشمگیر موارد بیماری کرونا طی یک ماه اخیر از احتمال آغاز موج نهم بیماری در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احمد طباطبایی درباره شرایط فعلی بروز کرونا در کشور، گفت: به نظر می‌رسد اکنون موجی که پیش‌تر در اروپا و کشور‌های غربی رخ داده بود در ایران در حال وقوع است. با توجه به میزان مراجعه بیماران به مطب‌ها و بیمارستان‌ها متاسفانه به نظر می‌رسد با پیک جدیدی از کرونا مواجه می‌شویم. این احتمال وجود دارد که این افزایش موارد آغاز موج نهم بیماری باشد، اما این موضوع باید به تایید آزمایشگاه‌های مربوطه برسد، اما در مقایسه با یک ماه قبل، افزایش مراجعات کرونایی به وضوح قابل مشاهده است.

وی افزود: البته خوشبختانه علائم فعلی بیماران در مقایسه با موج‌های قبلی کرونا شدید نیست اما، نمی‌توان گفت با افزایش موارد بیماری مواجه نبودیم. علت این موضوع هم احساس آرامشی است که به مردم در مورد کرونا دست داد و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بویژه استفاده از ماسک را کاهش دادند.

او تاکید کرد: هرچند علائم بیماران در افزایش اخیر بار بیماری کرونا شدید نیست، اما با رویت هر علامتی، فرد بیمار باید از حضور در جمع خودداری کند تا تعداد بیشتری بیمار نشوند. درگیری سیستم تنفسی فوقانی، گلودرد، سر درد، بدن درد و مشکلات گوارشی علائم غالب بیماران در مدت اخیر است. اگر علائم بیمار شدید و جدی باشد حتما باید به مرکز درمانی مراجعه کنند. 

طباطبایی ادامه داد: با وجود اینکه آمار موارد ابتلا و مرگ و میر کرونا افزایش یافته است، اما این روند افزایشی به هیچ عنوان با روندی که به دنبال افزایش بیماری در موج‌های کرونا در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ شاهد بودیم، قابل مقایسه نیست. در حال حاضر تجمعات آخر سال و حضور در مراکز خرید بدون رعایت پروتکل بهداشتی می‌تواند سبب افزایش بروز بیماری شود. 

او درباره شرایط بیماری پس از تعطیلات نوروز، اظهار کرد: متاسفانه پس از هر اتفاق مهم یا تعطیلی و مناسبت‌های مختلف در کشور، با افزایش موارد بیماری مواجه شده‌ایم و احتمالا تکرار مجدد این سناریو دور از ذهن نباشد چرا که حساسیت برای رعایت نکات بهداشتی نسبت به گذشته کاهش چشمگیری یافته است و تعداد کسانی که هنوز ماسک می‌زنند انگشت‌شمار شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->