چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست خراسان رضوی با ۸۶ رویداد گردشگری در صدر کشور قرار گرفت | پیش بینی توسعه اقامتگاه‌های بومگردی روایت روزنامه «حبل‌المتین» از نخستین گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | ترکیدن بغض فقرا در صحن مقدس مشهد میزبان نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی و گردشگری با حضور کشور‌های منطقه می‌شود دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری باید با ایجاد بستر‌های اعتمادساز، مردم را به سرمایه‌گذاری در تولید ترغیب کند هوای مشهد امروز هم آلوده است (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: بسترهای زیادی برای تحقق شعار سال در شهرداری مشهد وجود دارد ماجرای گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | گلوله‌های احتکار بر تن مردم سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید به مسائل کوچک و پیش‌پا افتاده در شورا اهمیت دهیم| در هر جلسه شورا باید طرح جدیدی را برای مردم ارائه دهیم رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: افزایش ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت خدمات شهری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت، سهم مشهد در مالیات بر ارزش افزوده را مشخص کند + فیلم
سرخط خبرها

رئیس شورای شهر مشهد: شورا اوایل سال آینده به انتخاب شهردار ورود پیدا می‌کند

  • کد خبر: ۱۵۵۵۴۸
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵
رئیس شورای شهر مشهد: شورا اوایل سال آینده به انتخاب شهردار ورود پیدا می‌کند
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: پروسه انتخاب شهردار به درستی پیش می‌رود. شورا اوایل سال جدید به این موضوع ورود پیدا می‌کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان امروز، ۲۷ اسفند ماه، در هفتادوپنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: در خصوص انتخاب شهردار بسیار سوال می‌کنند. پروسه آن به درستی پیش می‌رود. علیرغم اینکه شهرداری به صورت سرپرستی اداره می‌شود، اما جای نگرانی وجود ندارد، همه کار‌ها به روال طبیعی پیش می‌رود.

وی افزود: شورا نیز دغدغه دارد که هرچه سریعتر شهردار را انتخاب کند و سرپرستی به شهردار تبدیل شود. زمان انتخاب شهردار با سال نو مقارن شد و بودجه هم برای ما مسئله مهمی بود، بنابراین شورا اوایل سال جدید به این موضوع ورود پیدا می‌کند.

موحدیان در خصوص بودجه سال ۱۴۰۲، گفت: امسال با وجود اینکه عوارض و بهای خدمات دیر ابلاغ شد و تا زمانی که شهرداری توانست با تلاش شبانه‌روزی عوارض را به شورا ارائه کند، دیر شد، اما با تلاش مضاعف اعضای شورا توانستند بودجه را به قبل سال برسانند.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه ما در آستانه سال نو و بهار ۱۴۰۲ هستیم که امسال با بهار قرآن تقارن پیدا کرده که آن را به فال نیک می‌گیریم، عنوان کرد: امسال همکاران در شهرداری تلاش بسیار زیادی کردند. از زحمات کمیسیون خدمات شهری شورا، معاونت خدمات سازمان پارک‌ها و بخش تولیدات سازمان پارک‌ها تشکر می‌کنم. امسال کار‌هایی نو انجام و صرفه‌جویی و اقدامات خوبی انجام شده است. سازمان فرهنگی شهرداری در زمینه مناسبت‌های فرهنگی امسال مشهد اقداماتی خوبی کرده و المان‌های سطح شهر بسیار متفاوت از سال‌های گذشته است.

وی بیان کرد: امسال شاهد حضور مقام معظم رهبری در مشهد هستیم. ایشان در سخنرانی خود راهبرد‌ها را برای دولت و مردم تعیین می‌کنند که برای ما به عنوان شهرداری نیز بسیار مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد. شورا هم باید دقت داشته باشد و این منویات را در سیاست‌گذاری‌های خود مورد توجه قرار دهد. از مردم و زائران تقاضا می‌کنم در این سخنرانی شرکت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->