یاراحمدی: برگه‌های سرشماری باطل شده‌اند و اعتباری ندارند | باید ۳ میلیون‌ و ۱۰۰ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز کشور را ترک کنند + فیلم دستورالعمل تازه سفارت افغانستان در تهران برای مهاجران | بازگشت‌کنندگان مستقیماً به اردوگاه مراجعه کنند نتیجه دیدار‌های اولین روز از نیم‌ فصل دوم لیگ برتر فوتسال افغانستان (۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) طالبان در واکنش به صدور حکم بازداشت رهبرشان: دیوان کیفری بین‌المللی را به رسمیت نمی‌شناسیم معاون وزیر کشور: اتباع مجاز برای رفتن به زیارت اربعین مشکلی ندارند + فیلم ادامه بازی‌های لیگ برتر فوتسال افغانستان با انجام دو بازی | سرمربی تیم ملی فوتسال لیست بازیکنان برتر نیم فصل اول را اعلام کرد سفارت افغانستان در تهران هزینه صدور و تمدید پاسپورت را کاهش داد + جزئیات قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) فیلم کامل اظهارات رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در برنامه صف اول احتمال بارندگی و وقوع سیل در ۱۰ ولایت افغانستان (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) دوغارون، دروازه مهاجرت معکوس | روایتی از حضور در کنار مهاجران افغانستانی که به خانه بازمی‌گردند + فیلم معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی: ما معتقد نیستیم که اتباع افغانستان در سرویس‌های جاسوسی فعالیت دارند محرم ۱۴۰۴ | مراسم علم کشی مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد + فیلم در ۱۰۰ روز گذشته ۳۶۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان بازگشته‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) بهترین‌های نیم فصل لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول حسینی مزاری: دفاع از رهبر انقلاب اسلامی یک وظیفه شرعی و سیاسی است آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمک‌های سازمان ملل به افغانستان کاهش یافته است

  • کد خبر: ۱۵۵۵۵۵
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۳
کمک‌های سازمان ملل به افغانستان کاهش یافته است
برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد اعلام کرد که کمبود بودجه این نهاد را مجبور کرده است تا کمک به مردم افغانستان را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد (WFP) اعلام کرد که کمبود بودجه این نهاد را مجبور کرده است تا در ماه مارچ سال جاری میلادی کمک‌های نجات‌دهنده برای دست‌کم چهار میلیون تن را در افغانستان کاهش دهد.

این سازمان اعلام کرد که گرسنگی فاجعه‌بار می‌تواند در سراسر افغانستان گسترده شود و اگر حمایت‌های بشردوستانه پایدار نباشد، صدها هزار تن دیگر برای زنده ماندن به کمک نیاز خواهند داشت.

بربنیاد اعلامیه این نهاد، با توجه به محدودیت‌های بودجه، حداقل چهار میلیون تن در ماه جاری فقط نیمی از آن‌چه را که نیاز دارند دریافت خواهند کرد.

برنامه جهانی غذا افزوده است کمبود بودجه این نهاد در زمانی اتفاق می‌افتد که افغانستانی های آسیب‌پذیر، تازه از سردی زمستان نجات یافته، اما مشکلات اقتصادی میلیون‌ها تن را به‌سوی ناامیدی سوق داده است.

گفتنی ‌است برنامه جهانی غذا به ۹۳ میلیون دلار برای کمک به ۱۳ میلیون تن در ماه آینده میلادی و ۸۰۰ میلیون دالر برای شش ماه آینده برای کمک به این افراد نیاز دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->