پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان؛ تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل بهره‌برداری از طرح جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های جنوب استان ایلام با حضور وزیر نفت شهادت مدیر اوقاف شمال غزه؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ فلسطینی شهید شدند (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شاهزاده سعودی: عربستان با جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو عادی‌سازی نمی‌کند با کوزه خشکیده نمی‌شود آب تعارف کرد! پایان نشست آلاسکا بدون آتش‌بس| راز نامه محرمانه ملانیا ترامپ به پوتین درباره کودکان ربوده شده چه بود؟ استاندار خراسان رضوی: امسال مشهد میزبان ۲ برابر زائران اعزامی به اربعین است نماینده ادوار مجلس: باید تا جای ممکن از جنگ، خصومت و درگیری پرهیز کنیم حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر اسبق امور خارجه: زمان پارادایم فرا رسیده است عظیمی راد: مدارس جدید در حاشیه شهر مشهد ساخته خواهد شد نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان آنچه در سفر معاون اول رئیس جمهوری در قرقیزستان گذشت جنگجویان خارجی تحریرالشام در نامه‌ای خواستار شهروندی سوریه شدند حرکت آمریکا و روسیه به سمت عادی‌سازی روابط تأکید دبیرکل سازمان ملل بر آتش‌بس بی‌قیدوشرط به‌عنوان اولین گام صلح در اوکراین رسانه‌های آمریکایی: در دیدار پوتین و ترامپ توافقی درباره اوکراین حاصل نشد سازمان ملل: یک‌هزار و ۷۶۰ فلسطینی در صف غذا به شهادت رسیده‌اند پایان مذاکرات پوتین و ترامپ در آلاسکا |پوتین: مذاکرات در فضایی مثبت برگزار شد | ترامپ: برخی مسائل حل نشده‌، اما پیشرفت‌هایی داشتیم نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هواپیماهای اسرائیلی اجازه فرود در خاک عمان را ندارند

  • کد خبر: ۱۵۵۸۶۸
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۹
هواپیماهای اسرائیلی اجازه فرود در خاک عمان را ندارند
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان گفت: این کشور به هواپیماهای اسرائیلی تنها اجازه عبور از حریم هوایی خود را خواهد داد و اجازه نمی دهد این هواپیماها در خاک عمان فرود آیند.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری «اثیر» امروز (دوشنبه) به نقل از «نایف العبری» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان نوشت: سلطنت عمان بدون اجازه فرود در خاک خود به هواپیماهای اسرائیلی تنها اجازه عبور از حریم هوایی خود را می‌دهد.

وی افزود که سازمان هواپیمایی کشوری یک نهاد فنی است و به کنوانسیون‌های بین المللی از جمله معاهده شیکاگو که در سال ۱۹۴۴ امضا شد و همه کشورهای جهان به آن پایبند هستند، متعهد است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان با اشاره به اینکه این کشور امسال پنجاهمین سال تعهدات خود به این معاهده (شیکاگو) را پشت سر می‌گذارد، افزود: اجازه عبور هواپیماهای اسرائیلی از آسمان عمان تنها برای حصول اطمینان از رعایت معاهدات بین‌المللی در زمینه هوانوردی غیرنظامی و اطمینان از پایبندی عمان به آنچه در این معاهده متعهد شده است، می‌باشد.

العبری در رابطه با هواپیماهای اسرائیلی گفت: بیانیه سازمان هواپیمایی کشوری عمان در رابطه با هواپیماهای عبوری کاملا روشن است مگر اینکه فرود اضطراری مطابق با آنچه در معاهده بین‌المللی آمده است، باشد، در غیر این صورت، فرود هواپیماهای رژیم اسرائیل در فرودگاه‌های عمان در هر حال ممنوع است.

سازمان هواپیمایی کشوری عمان در ۲۳ فوریه بدون اشاره به هواپیماهای اسرائیلی اعلام کرد که همه شرکت‌های هواپیمایی غیرنظامی تا زمانی که شرایط مقرر در قانون را داشته باشند، اجازه عبور از حریم هوایی این کشور را خواهند داشت.

گشودن آسمان عمان بر روی پروازهای هواپیماهای غیر نظامی رژیم اسرائیل پس از آن انجام شد که حدود هشت ماه قبل این هواپیماها برای اولین بار پرواز بر فراز عربستان سعودی را آغاز کردند اما با مشکل ممانعت از استفاده از حریم هوایی عمان که باعث صرفه جویی زیاد در هزینه و زمان پرواز می‌شد مواجه شدند.

این اقدام با میانجیگری آمریکا پس از سه ماه از طرح مجلس شورای عمان که مجازات‌های سخت‌تری را برای همکاری با اشغالگران رژیم اسرائیل تعیین کرد، انجام شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->