مقاومت فلسطین جسد یک زندانی صهیونیستی دیگر را تحویل داد نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه وزیر اقتصاد: ایجاد چشم‌انداز روشن برای سرمایه‌گذاران ضروری است پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند
سرخط خبرها

پیام وزیر آموزش و پرورش به معلمان: از تاخیر در پرداخت حقوق اسفندماه عذرخواهی می‌کنم+ فیلم

  • کد خبر: ۱۵۵۹۲۵
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷
  • ۲
پیام وزیر آموزش و پرورش به معلمان: از تاخیر در پرداخت حقوق اسفندماه عذرخواهی می‌کنم+ فیلم
وزیر آموزش و پرورش در پیامی خطاب به فرهنگیان تاکید کرد: از تاخیر در پرداخت حقوق اسفند ۱۴۰۱ معلمان عذر خواهی می‌کنم.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در پیامی خطاب به فرهنگیان با تبریک محضر دانش‌آموزان، معلمان و اولیاء آنان به مناسبت فرارسیدن نوروز ۱۴۰۲، اظهار داشت: توفیق داشتم، لحظه تحویل سال ۱۴۰۲- در بانک ملی ایران شاهد سخت کوشی این عزیزان برای پرداخت باقیمانده حقوق اسفند ماه فرهنگیان محترم، به دستور رئیس جمهور آیت‌الله رئیسی و پیگیری معاون اول رئیس‌جمهور، با مساعی ارزشمند مدیران و کارکنان خزانه داری کل، بانک مرکزی و سایر بانک‌ها ازجمله؛ کشاورزی، سپه، صادرات، به ویژه بانک ملی ایران باشم.

وی با بیان اینکه این همدلی دولت و همگرائی و جدیت را ارج می‌نهیم، تاکید کرد: در پایان از فرهنگیان و خانواده این عزیزان به واسطه تاخیر در پرداخت حقوق اسفندماه عذر خواهی می‌کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
0
0
پس معوقات رتبه بندی چی اون هم خوردن دزدهای سرگردنه
خدا
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۳
0
0
واقعا خجالت آور است سالهاست که برنامه بودجه داره معلمان را له میکنه از زمانیکه میرکاظمی وعلی احمدی یاران دولت احمدی‌نژاد در سازمان برنامه و بودجه کرسی گرفتند شمشیرشان را برای نابود کردن اعتبار و کرامت وارزش وکوچک کردن سفره‌های معلمان تیز کردند که در اجرای رتبه بندی فوق العاده ویژه کاملا نشان داده و اخیرا نیز در پرداخت حقوق و مطالبات این قشر زحمتکش خودشان را خیلی واضح نشان دادند ما در زمان خاتمی با دلار بشکه‌ای هفت هزار تومان کاملا در رفاه بودیم یک بن سه ماهه به ارزش ده میلیون تومان امروزی یک ماه پاداش ویک ماه حق محرومیت سالانه وتسهیلات فراوان بانکی وبالای بردن کرامت وپرشدن سفره‌های معلمان خیلی عالی عمل کردند ولی با آمدن احمدی‌نژاد معلمان روز به روز تحقیر شدن که امروز که آقای میرکاظمی دیگه شورش درآورده و معلمان کاملا بردند زیر خط فقر وبه دید یک کارمند وحتی یک انسان دیده نمی‌شوند ومثل یک کلفت می‌بینند تا کی میخواهند ادامه بدهند نمی‌دانستیم یک کارمند بهداشت با مدرک دیپلم بجز اضافه کاری ومزایا وتسهیلات ماهیانه سالهاست که بالای بیست و هفت میلیون تومان میگیرند ولی حقوق معلمان زیر ده میلیون تومان بوده آنهم باکسری مالیات 600هزارتومانی .بیمه بدرد نخور و بدون هیچ گونه مزایاخدمات درمانی و بازنشستگی و..که بالای دومیلیون کسری میشود یعنی بالاترین هشت میلیون قیمت دوگونی برنج ویا نصف قیمت گوشت یک مهره بیست و پنج کیلویی آنهم با دلار بشکه‌ای هشتاد هزار تومانی امروز با توجه به تورم باید حقوق یک معلم یکصد میلیون تومان باشد که ای کاش... دایمامیگن رتبه بندی بابا پولی که برای رتبه‌بندی اضافه شده به اندازه نصف فوق العاده ویژه که برای دیگر ارگانها انجام شده هم نیست آنهم با کامیونی منت وبا گذاری و مدارک وارزش گذاری وکوچک کردن فرهنگیان واقع زشت و خجالت آور است حقوق یک استاد بالای چهل میلیون تومان ویک راننده بیل مکانیکی با مدرک دوم ابتدایی سی میلیون تومان و...ولی حقوق معلمان چی چرا معلمان باید اینهمه تو سری بخورند میرکاظمی و نوری عزیز,،؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->