مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تحویل ساختمان جدید پلاسکو به کاسبان؛ شاید وقتی دیگر

  • کد خبر: ۱۵۶۱۶
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶
تحویل ساختمان جدید پلاسکو به کاسبان؛ شاید وقتی دیگر
معاون بنیاد مستضعفان گفت: همه تلاش خود را می‌کنیم که بتوانیم در سالگرد بعدی پلاسکو در سال ۱۳۹۹ این ساختمان را ساخته شده به کسبه تحویل دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز،  منوچهر خواجه دلویی با اشاره به این‌که عوارض پروانه نکته اصلی اختلاف‌نظر بین بنیاد به عنوان سازنده پلاسکو و شهرداری منطقه است،  افزود: ساخت وساز در ساختمان پلاسکو هیچ مشکلی ندارد و به صورت شبانه‌روزی در این ساختمان کار و فعالیت انجام می‌شود. براین اساس تا فروردین سال آینده اسکلت ساختمان پلاسکو به صورت کامل ساخته می‌شود و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم.

وی افزود: همه برنامه‌ریزی‌ها برای افتتاح پلاسکو و تحویل مغازه‌های آن به کسبه آسیب دیده در دی‌ماه سال آینده و همزمان با سالگرد بعدی پلاسکو است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که اختلاف‌نظرتان با شهرداری منطقه سر چه موضوعی است و این‌که گفته می‌شود عوارض باید پرداخت کنید و مشکل شهرداری با شما سر این موضوع است را چگونه می‌خواهید حل کنید؟ گفت: مساله پروانه پلاسکو از نظر فنی هیچ مشکلی ندارد. موضوع اصلی عوارض پروانه است که از دید ما پلاسکو حقوق مکتسبه بوده و قرار است مثل قبل ساخته شود؛ بنابراین نباید عوارضی از آن گرفته شود.

خواجه‌دلویی گفت: براساس مصوبه کمیسیون ماده پنج و مصوبه شورای تامین استان نباید از پلاسکو عوارضی دریافت شود و ساخت‌وساز آن باید به صورت رایگان انجام شود، اما شهردار منطقه می‌گوید عوارض باید از ما دریافت شود.

معاون توسعه ساختمان و انرژی بنیاد مستضعفان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این‌که اگر همه مصوبات شما را از پرداخت مالیات پلاسکو معاف کرده‌اند، چرا شهردار منطقه اصرار بر پرداخت آن دارد؟ اظهار کرد: شهرداری منطقه منابع خودش و موضوع خودش را می‌بیند و می‌گوید باید برای معاف شدن از پرداخت عوارض و ساخت پلاسکو به صورت رایگان این موضوع در شورای شهر تهران تصویب شود. البته در این زمینه جلسه و مذاکراتی با اعضای شورای شهر داشته‌ایم، اما وقتی کمیسیون ماده پنج مصوبه‌ای ابلاغ می‌کند در واقع رییس شورای شهر تهران نیز به عنوان عضو در آن جلسه بوده و این مصوبات ابلاغ شده است.

خواجه‌دلویی همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این‌که آیا با توجه به وجود این اختلافات بین بنیاد مستضعفان و شهرداری منطقه درباره پرداخت مالیات پلاسکوی جدید، چه کاری انجام می‌دهید و آیا به اجبار آن را پرداخت خواهید کرد؟ گفت: اجباری به پرداخت عوارض در این زمینه نداریم و هم اکنون در حال مذاکره و رایزنی هستیم. امیدواریم این مساله به خوبی حل شود.

دو روز از سومین سالگرد پلاسکو می‌گذرد و کسبه همچنان منتظرند ببینند بنیاد مستضعفان به عنوان مالک و سازنده این ساختمان می‌تواند به آخرین وعده خود مبنی بر ساخت پلاسکو در نیمه دوم سال ۱۳۹۹ عمل کند و اختلافاتش را با شهرداری حل خواهد کرد یا آنکه تاریخ‌های دیگری برای افتتاح پلاسکوی جدید از سوی مسئولان بنیاد مستضعفان و دیگر مسئولان اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->