بیانیه دادسرای مرکز خوزستان به دنبال خودسوزی یک جوان اهوازی هشدار رئیس موسسه آب: تهران تا آخر پاییز بارش ندارد مونوکسیدکربن دوباره قربانی گرفت؛ یک فوتی و شش مسموم در حوادث امروز اصفهان دستگیری ۶۳۰ نفر از اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد گرم می‌شود پیش‌بینی تداوم سرمای شبانه در ۵ مرکز استان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حدود ۹۲ هزار زائر در مدارس نوروزی خراسان رضوی اقامت کردند

  • کد خبر: ۱۵۶۴۵۲
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
حدود ۹۲ هزار زائر در مدارس نوروزی خراسان رضوی اقامت کردند
رییس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: از ۲۵ اسفند پارسال تاظهر امروز هفتم فروردین ماه ۹۱ هزار و ۱۲۲ نفر زائر فرهنگی در مدارس مجری طرح اسکان استان اقامت کردند.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا روشندل روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: آمار پذیرش اسکان فرهنگیان از ابتدای دوره اسکان نوروز ۱۴۰۲ تا ظهر ۷ فروردین ماه ۹۱ هزار و ۱۲۲ نفر و در مجموع۲۰ هزار و ۷۲۸ خانوار در قالب ۲۱۶ هزار و۸۰۲ نفر روز بوده است.

دبیر ستاد اسکان فرهنگیان خراسان رضوی با اعلام این خبر که خدمت رسانی به زائرین تا ۱۲ فروردین ماه ادامه خواهد داشت ، افزود؛ با توجه به کاهش ورودی مسافر به مشهد فعالیت چهار پایگاه از هشت پایگاه مشهد پایان یافته و پذیرش مسافرین و زائرین در تمامی مدارس مجری طرح اسکان در پایگاه های اعلام شده در حال انجام است.

وی همچنین در خصوص فعالیت اسکان در شهرستان های خراسان رضوی اظهار کرد: طی بازدیدهای روزانه تیم های ارزیابی و نظارتی از نحوه خدمت رسانی به زائرین فعالیت پایگاه های اسکان در سطح شهرستان هارو خوب و روان ارزیابی کرد. همچنین نظارت بر اسکان مدارس شهرستان مشهد به صورت ویژه و ۲۴ ساعته در حال انجام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->