روش محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت پشت‌پرده سیاه پست‌های رنگی کودکانه در اینستاگرام | چرا فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پررنگ شده است؟ کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟
سرخط خبرها

اقامت نوروزی در خراسان رضوی از ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر گذر کرد

  • کد خبر: ۱۵۶۴۵۳
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
اقامت نوروزی در خراسان رضوی از ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر گذر کرد
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت:پنج میلیون و ۷۵۶ هزار و ۹۹۳ نفر اقامت در واحدهای اقامتی میزبان مسافران نوروزی در استان از ۱۵ اسفند ماه پارسال تا پایان ششم فروردین ماه جاری ثبت شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد موسوی روز شنبه در گفت و گو باخبرنگار ما افزود: این میزان اقامت در کلیه واحدهای اقامتی رسمی، موقت و اضطراری محقق شد که پنج میلیون و۳۶ هزار و۲۰۶ نفر از این میزان اقامت در کلانشهر مشهد ثبت شده است.

وی درصد گنجایش واحدهای اقامتی استان را در این مدت به صورت میانگین ۵۴ درصد و این میزان را در مشهد ۵۳ درصد اعلام نمود.

مدیرکل گردشگری خراسان رضوی گفت: از میان واحدهای اقامتی رسمی ، هتل‌ها با ۶۱۴ هزار و۵۰۶ نفر شب اقامت ، خانه مسافرها با ۵۳۱ هزار و ۹۷ نفر و هتل آپارتمانها ۳۰۶هزار و ۶۰۷ به ترتیب بیشترین میزان اقامت را در این مدت به خود اختصاص داده اند.

موسوی بیان کرد: در این مدت ۷۱ هزار و ۲۰۳ زائر خارجی به مشهد سفر کرده اند که ۱۳ هزار و ۵۱۳ نفر با بیشترین میزان را اتباع عراقی تشکیل می دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->