افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی شود | دیابتی های مشهدی قربانی داروخانه های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم انتقاد‌ها از رواج «تولد در تاریخ رُند» در کشور | نرخ سزارین در ایران بالاست پیش بینی آب و هوا در ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | کاهش دما در نوار شمالی کشور نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟
سرخط خبرها

بارش باران و روند کاهش دما در خراسان رضوی در هفته آتی (١١فروردین ماه ١۴٠٢)

  • کد خبر: ۱۵۶۷۲۴
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
  • ۱
بارش باران و روند کاهش دما در خراسان رضوی در هفته آتی (١١فروردین ماه ١۴٠٢)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به کاهش دما در سطح استان گفت: روزهای شنبه و یکشنبه بارش باران را در سطح استان خواهیم داشت که در نواحی شمالی استان ایجاد روان‌آب و سیلاب دور از انتظار نیست. در نواحی مستعد نیز بارش تگرگ را خواهیم داشت.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

زهرا عنایتی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در ٢۴ ساعت گذشته قوچان با ۴ درجه و سرخس با ٣٣ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی بوده اند. بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان‌های سبزوار، بردسکن و مهولات با سرعت ٣۶ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.

وی با اشاره به اینکه طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ١١ و ٢۶ درجه را به ثبت رسانده است، گفت: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ٢٧ درجه و در سردترین ساعات به ١٢ درجه خواهد رسید.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اضافه کرد: براساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی از اواخر وقت امشب شاهد افزایش ابرناکی و سرعت وزش باد در سطح استان خواهیم بود.
سرعت وزش باد به ویژه در نواحی شرق استان شدید همراه با بروز خسارت خواهد بود.

وی ادامه داد: روز‌های شنبه و یکشنبه بارش باران را در سطح استان خواهیم داشت که در نواحی شمالی استان ایجاد روان‌آب و سیلاب دور از انتظار نیست. در نواحی مستعد نیز بارش تگرگ را خواهیم داشت.

گفتنی است؛ روند کاهش دما از فردا در سطح استان آغاز می‌شود و تا صبح دوشنبه ادامه دارد. همچنین در نواحی سردسیر و مستعد دمای حداقل شبانه به صفر درجه تا منفی ٢ درجه خواهد رسید.

با توجه به گزارش پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد مقدس شاخص کیفیت ٢۴ ساعت گذشته این کلانشهر با شاخص ۶٠ بوده و امروز مشهد با شاخص ۵۶ در شرایط قابل قبول قرار دارد. ایستگاه‌های تقی‌آباد، لشکر، ویلا، نخریسی و ماشین ابزار در شرایط پاک قرار دارد.


در ادامه حتما بخوانید

وضعیت آب‌وهوای همه استان‌های کشور در روز سیزده‌بدر (۱۳ فروردین ۱۴۰۲) + جدول هواشناسی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۱
0
0
رئیس هواشناسی در رادیو میگفت امسال سال سردی خواهیم داشت باز میدید سرخپوستان بیشتر هیزم جمع میکنند ، دوباره اعلام میکرد امسال سال بی نهایت سردی خواهیم داشت باز مشاهده میکردن تمام قبایل سرخپوستان تمام درختان را جهت هیزم قطع میکردند ، دوباره اعلام می نمود که امسال سال سرد وحشتناکی خواهیم داشت ، بینوا رئیس هواشناسی با الگوبرداری از سرخپوستان به رصد هوا می پرداخت در حالی که رئیس قبایل سرخپوستان به هشدارهای رئیس هواشناسی از رادیو می پرداخت و افراد قبیله را نسبت به فراهم نمودن هیزم ترغیب میکرد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->