قطع عضو ۲۰ نفر با مواد محترقه پیش از فرارسیدن چهارشنبه‌سوری (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) صالحی‌امیری: جامعه امروز ایران بیش از هر زمان دیگری به نشاط اجتماعی نیاز دارد رهبر انصارالله: سکوت در قبال حوادث سوریه جنایت است برگزاری جلسه دادگاه رستمی‌صفا | تأکید بانک مرکزی بر تسویه عین ارز ترکیب ممنوعه و خطرناک جوهر نمک و وایتکس در خانه‌تکانی بیش از ۹ میلیون ایرانی، دارای معلولیت هستند پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی اختلاف خانوادگی انگیزه قتل برادر در ایلام وکیل مرحومه جاوید: متهم قصد دارد خود را مجنون جلوه دهد! ۳۷ درصد معلولان آسیب نخاعی به خاطر تصادفات دچار معلولیت شده‌اند کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران اجرای طرح اهدای نشان به اماکن مناسب‌سازی‌شده برای معلولان در خراسان رضوی کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم
سرخط خبرها

کدام استان‌ها بیشترین میزان سفر و اقامت نوروزی را ثبت کردند؟

  • کد خبر: ۱۵۶۷۳۹
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
کدام استان‌ها بیشترین میزان سفر و اقامت نوروزی را ثبت کردند؟
دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور اسامی استان‌ها بر مبنای بیشترین و کمترین میزان سفر، اقامت رسمی و تصادفات جاده‌ای در تعطیلات نوروزی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مصطفی فاطمی روز جمعه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۲، در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و دبیران ستاد اجرایی خدمات سفر استان‌ها به صورت ویدئوکنفرانس در سالن خلیج‌فارس معاونت گردشگری برگزار شد، به افزایش حجم سفر‌ها و خدمات‌دهی به مسافران در روز‌های اخیر اشاره کرد و گفت: بیشترین میزان سفر‌ها به استان‌های مازندران، گیلان، هرمزگان، خراسان رضوی، فارس، خوزستان، بوشهر، اصفهان، آذربایجان شرقی بوده است. همچنین بیشترین اقامت رسمی به ترتیب در استان‌های خراسان رضوی، هرمزگان، گیلان، مازندران، فارس، اصفهان و آذربایجان شرقی بوده است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گفت: استان‌های آذربایجان شرقی، گیلان، گلستان و خراسان شمالی بیشترین رشد اقامت‌های رسمی را نسبت به سال گذشته داشته‌اند. استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، قم و یزد نیز کمترین تصادفات جاده‌ای را داشته‌اند.

وی افزود: کم‌ترین رشد تصادفات جاده‌ای به استان‌های خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، یزد، البرز و زنجان اختصاص داشته است. استان‌های ایلام، چهار محال و بختیاری و منطقه آزاد چابهار نیز بدون شکایت بوده‌اند.

مردم به اصول گردشگری مسئولانه توجه کنند

فاطمی گفت: عمدتا نیمه دوم نوروز به عنوان طبیعت‌گردی شناخته می‌شود و با توجه به اینکه در این روز‌ها حضور مردم در طبیعت بیشتر است رعایت برخی نکات و اطلاع‌رسانی درباره آن‌ها ضروری است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی بر رعایت اصولی مانند حفظ محیط زیست، آسیب نرساندن به درختان، دست نزدن به حیوانات، عدم ریختن زباله در طبیعت، روشن نکردن آتش، توجه به فرهنگ جامعه محلی و انتفاع آنها، استقرار محل‌هایی برای تامین مواد خوراکی مسافران در روز سیزده به در، رعایت حجاب به خصوص در محیط‌های روستایی، حفظ ایمنی و بهداشت شخصی، توجه به گزش حیوانات، حفاظت از میراث‌فرهنگی، توجه و احترام به معلولان و سالمندان، مراقبت از کودکان، مدیریت ترافیک برگشت مسافران همچنین فرهنگ‌سازی برای رفتن به سیزده بدر بعد از افطار تاکید کرد.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با اشاره به بارش برف و بارندگی در برخی استان‌ها، ادامه داد: با توجه به تغییر چشمگیر وضعیت آب و هوایی از بهار به زمستان باید نکات و تدابیر لازم برای اسکان اضطراری، مدیریت کمپ‌های کویری، نوروزگاه‌ها و مراکز موقت انجام‌گیرد، همچنین این تغییرات جوی به مسافران تاکید شود.

آمار سفر‌ها امسال دقیق‌تر است/تدوام سفر‌ها در بهار

وی با اشاره به اینکه امسال توزیع زمانی و مکانی سفر نسبت به سال گذشته بهتر بوده است، ادامه داد: سفر‌ها از نیمه شعبان آغاز شد و به محض جمع‌بندی ستاد سفر نوروز ۱۴۰۲ تعطیلات بعدی را در شب‌های قدر، عید سعیدفطر، شهادت امام سجاد (ع) و ۱۵ و ۱۶ خرداد خواهیم داشت.

فاطمی تصریح کرد: حجم تعطیلات در بهار امسال افزایش پیدا کرده و قابلیت سفر‌ها نیز بیشتر خواهد شد. با توجه به تاکید وزیر میراث فرهنگی جلسات ستاد پیش از هر تعطیلات به‌منظور برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم برگزار خواهد شد.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با بیان اینکه امسال آمار رسمی با درنظر گرفتن پارامتر‌هایی مانند میزان تردد‌های جاده‌ای، ریلی، هوایی، مصرف سوخت و ماندگاری تلفن همراه در استان، دقیق‌تر از سال‌های گذشته سنجیده شده است، افزود: آمار سفر‌ها از شانزدهم در سامانه ثبت شده و هیچ سالی آمار تا این اندازه به واقعیت نزدیک نبوده است.

در این جلسه پس از گزارش استان‌های اردبیل، کردستان، اصفهان، فارس، همدان، سمنان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین، تهران و خراسان جنوبی، فاطمی به‌صورت موردی وضعیت هر یک را مورد بررسی قرار گرفت و بر نکات لازم مربوط به تصادفات جاده‌ای، مدیریت ترافیک، اسکان اضطراری، رسیدگی به شکایت‌ها تاکید شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->