مونوکسیدکربن دوباره قربانی گرفت؛ یک فوتی و شش مسموم در حوادث امروز اصفهان دستگیری ۶۳۰ نفر از اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد گرم می‌شود پیش‌بینی تداوم سرمای شبانه در ۵ مرکز استان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

کدام استان‌ها بیشترین میزان سفر و اقامت نوروزی را ثبت کردند؟

  • کد خبر: ۱۵۶۷۳۹
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
کدام استان‌ها بیشترین میزان سفر و اقامت نوروزی را ثبت کردند؟
دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور اسامی استان‌ها بر مبنای بیشترین و کمترین میزان سفر، اقامت رسمی و تصادفات جاده‌ای در تعطیلات نوروزی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مصطفی فاطمی روز جمعه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۲، در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و دبیران ستاد اجرایی خدمات سفر استان‌ها به صورت ویدئوکنفرانس در سالن خلیج‌فارس معاونت گردشگری برگزار شد، به افزایش حجم سفر‌ها و خدمات‌دهی به مسافران در روز‌های اخیر اشاره کرد و گفت: بیشترین میزان سفر‌ها به استان‌های مازندران، گیلان، هرمزگان، خراسان رضوی، فارس، خوزستان، بوشهر، اصفهان، آذربایجان شرقی بوده است. همچنین بیشترین اقامت رسمی به ترتیب در استان‌های خراسان رضوی، هرمزگان، گیلان، مازندران، فارس، اصفهان و آذربایجان شرقی بوده است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گفت: استان‌های آذربایجان شرقی، گیلان، گلستان و خراسان شمالی بیشترین رشد اقامت‌های رسمی را نسبت به سال گذشته داشته‌اند. استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، قم و یزد نیز کمترین تصادفات جاده‌ای را داشته‌اند.

وی افزود: کم‌ترین رشد تصادفات جاده‌ای به استان‌های خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، یزد، البرز و زنجان اختصاص داشته است. استان‌های ایلام، چهار محال و بختیاری و منطقه آزاد چابهار نیز بدون شکایت بوده‌اند.

مردم به اصول گردشگری مسئولانه توجه کنند

فاطمی گفت: عمدتا نیمه دوم نوروز به عنوان طبیعت‌گردی شناخته می‌شود و با توجه به اینکه در این روز‌ها حضور مردم در طبیعت بیشتر است رعایت برخی نکات و اطلاع‌رسانی درباره آن‌ها ضروری است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی بر رعایت اصولی مانند حفظ محیط زیست، آسیب نرساندن به درختان، دست نزدن به حیوانات، عدم ریختن زباله در طبیعت، روشن نکردن آتش، توجه به فرهنگ جامعه محلی و انتفاع آنها، استقرار محل‌هایی برای تامین مواد خوراکی مسافران در روز سیزده به در، رعایت حجاب به خصوص در محیط‌های روستایی، حفظ ایمنی و بهداشت شخصی، توجه به گزش حیوانات، حفاظت از میراث‌فرهنگی، توجه و احترام به معلولان و سالمندان، مراقبت از کودکان، مدیریت ترافیک برگشت مسافران همچنین فرهنگ‌سازی برای رفتن به سیزده بدر بعد از افطار تاکید کرد.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با اشاره به بارش برف و بارندگی در برخی استان‌ها، ادامه داد: با توجه به تغییر چشمگیر وضعیت آب و هوایی از بهار به زمستان باید نکات و تدابیر لازم برای اسکان اضطراری، مدیریت کمپ‌های کویری، نوروزگاه‌ها و مراکز موقت انجام‌گیرد، همچنین این تغییرات جوی به مسافران تاکید شود.

آمار سفر‌ها امسال دقیق‌تر است/تدوام سفر‌ها در بهار

وی با اشاره به اینکه امسال توزیع زمانی و مکانی سفر نسبت به سال گذشته بهتر بوده است، ادامه داد: سفر‌ها از نیمه شعبان آغاز شد و به محض جمع‌بندی ستاد سفر نوروز ۱۴۰۲ تعطیلات بعدی را در شب‌های قدر، عید سعیدفطر، شهادت امام سجاد (ع) و ۱۵ و ۱۶ خرداد خواهیم داشت.

فاطمی تصریح کرد: حجم تعطیلات در بهار امسال افزایش پیدا کرده و قابلیت سفر‌ها نیز بیشتر خواهد شد. با توجه به تاکید وزیر میراث فرهنگی جلسات ستاد پیش از هر تعطیلات به‌منظور برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم برگزار خواهد شد.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با بیان اینکه امسال آمار رسمی با درنظر گرفتن پارامتر‌هایی مانند میزان تردد‌های جاده‌ای، ریلی، هوایی، مصرف سوخت و ماندگاری تلفن همراه در استان، دقیق‌تر از سال‌های گذشته سنجیده شده است، افزود: آمار سفر‌ها از شانزدهم در سامانه ثبت شده و هیچ سالی آمار تا این اندازه به واقعیت نزدیک نبوده است.

در این جلسه پس از گزارش استان‌های اردبیل، کردستان، اصفهان، فارس، همدان، سمنان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین، تهران و خراسان جنوبی، فاطمی به‌صورت موردی وضعیت هر یک را مورد بررسی قرار گرفت و بر نکات لازم مربوط به تصادفات جاده‌ای، مدیریت ترافیک، اسکان اضطراری، رسیدگی به شکایت‌ها تاکید شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->