توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد!
سرخط خبرها

هواشناسی نسبت به طغیان رودخانه‌ها هشدار داد (۱۲ فروردین ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۵۶۸۲۲
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۳
هواشناسی نسبت به طغیان رودخانه‌ها هشدار داد (۱۲ فروردین ماه ۱۴۰۲)
سازمان هواشناسی نسبت به فعالیت سامانه بارشی و وزش باد شدید و احتمال آبگرفتگی معابر و احتمال جاری شدن روان‌آب و طغیان رودخانه‌ها هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی از افزایش شدید «گرادیان فشاری» و وزش باد شدید در نواحی مستعد همراه با خیزش گردوخاک طی روز یکشنبه (۱۳ فروردین) در سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان خبر داد.

در اثر این مخاطره جوی خیزش گردوخاک توام با کاهش کیفیت هوا، کاهش شعاع دید و اختلال در ناوگان حمل و نقل، خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت و سقوط اشیاء از ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی برای جلوگیری از آسیب‌ها در نواحی مستعد گردوخاک اجتناب از حضور در فضای باز و سفر، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، تعطیل کردن فعالیت‌های عمرانی و عدم عبور و مرور و پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهنسال را توصیه می‌کند.

فعالیت سامانه بارشی و احتمال جاری شدن روان آب در دو استان
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت سامانه بارشی، بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت از یکشنبه تا دوشنبه (۱۳ تا ۱۴ فروردین) خبر داد.

این شرایط جوی روز یکشنبه در خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی و دوشنبه در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی مورد انتظار است.

در اثر این مخاطره جوی احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، صاعقه، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال طغیان رودخانه‌ها دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب‌ها و مخاطرات در این شرایط جوی اجتناب از اتراق در بستر و اطراف مسیل‌ها و احتیاط در گذر از حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در سفر‌های برون شهری، در صورت سفر با خودرو به همراه داشتن تجهیزات لازم و سوخت کافی، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها را توصیه می‌کند.

وزش باد شدید و افزایش ارتفاع امواج در جنوب کشور
این سازمان با صدور هشدار زرد رنگی دیگر از افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج از ظهر یکشنبه تا بعد از ظهر چهارشنبه (۱۳ تا ۱۶ فروردین) خبر داد.

این شرایط جوی طی روز‌های یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه در دریای عمان و ارتفاع امواج بین ۱ تا ۲ متر و همچنین در مناطق سواحلی ودور از ساحل استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان و روز چهارشنبه نیز به صورت افزایش سرعت باد در دریای عمان، ارتفاع امواج بین ۱ تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و دور از سواحل استان سیستان و بلوچستان پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی در ادامه این هشدار همچنین از افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج در شمال کشور از اوایل وقت یکشنبه تا اوایل وقت سه‌شنبه (۱۳ تا ۱۵ فروردین) خبر داد.

این شرایط جوی روز یکشنبه به‌صورت افزایش سرعت باد در دریای خزر، ارتفاع امواج بین ۱ تا ۱.۷متر در سواحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان و دوشنبه و سه‌شنبه به‌صورت افزایش سرعت باد در دریای خزر، ارتفاع امواج بین ۱ تا ۱.۵ متر در سواحل استان‌های مازندران و گلستان مورد انتظار است.

در اثر این مخاطره جوی احتمال غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های صیادی، احتمال خسارت به شناور‌های سبک، صیادی، مسافربری، تفریحی، نیمه سنگین، اختلال در ورود و خروج شناور‌ها به بندرگاه‌ها و احتمال آسیب به تاسیسات دریایی در سواحل و فراسواحل پیش‌بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب‌ها و مخاطرات اجتناب از عملیات تفریحی، به‌ویژه غواصی و شنا، محدودیت در تردد با شناور‌های سبک، نیمه‌سنگین و قایق‌های صیادی، مسافربری و تفریحی، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت، جمع‌آوری تور‌های صیادی و محدودیت در فعالیت‌های دریایی در سواحل و دور از سواحل را توصیه می‌کند.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند. در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->