واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس: قانون رتبه‌بندی معلمان براساس عدالت اجرا نشد

  • کد خبر: ۱۵۷۱۴۰
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
  • ۱
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس: قانون رتبه‌بندی معلمان براساس عدالت اجرا نشد
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: با وجود پیش‌بینی اعتبارات، بار‌ها و بار‌ها قانون رتبه‌بندی معلمان بر اساس عدالت اجرا نشد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا حاجی‌بابائی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ فرودین) مجلس اظهار داشت: رتبه‌بندی معلمان در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و در برنامه ششم به عنوان یک اصل مورد اشاره قرار گرفته است، همچنین این موضوع به عنوان بزرگترین افتخار مجلس شورای اسلامی در حوزه آموزش و پرورش به ثبت رسیده است و برای اولین بار پس از پیگیری‌های مختلف در طول سال‌ها و بر اساس اسناد بالادستی به تصویب رسید و این موضوع مطالبات معلمان را تا حدود زیادی پاسخ داد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس افزود: از سال ۱۴۰۰ که رتبه‌بندی تبدیل به یک قانون شد قرار بود در ۶ ماهه دوم شکل اجرایی به خود بگیرد و ۱۲ هزار میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۰ برای ۶ ماهه آن گذاشته شد، اما نه آیین‌نامه تدوین شد، نه رتبه‌بندی اجرا شد و نه کار خاصی انجام شد و این بار به سال ۱۴۰۱ منتقل شد و در بودجه ۱۴۰۱، دولت ۲۵ هزار میلیارد تومان برای نظام رتبه‌بندی قرار داد، اما ما در مجلس تأکید کردیم که این کافی نیست و ۱۳ هزار میلیارد تومان به آن اضافه کردیم و این رقم به ۳۸ هزار میلیارد تومان رسید و این رقم می‌توانست مشکل فرهنگیان را در آن زمان حل کند، اما مشکل اینجاست که ۱۲ هزار میلیارد تومان ۶ ماهه ۱۴۰۰ رها شده بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: در واقع با احتساب ۱۲ هزار میلیارد تومان ۱۴۰۰، ۵۰ همت برای نظام رتبه‌بندی معلمان وجود داشت نه ۳۸ همت و ما باید با ۵۰ همت ۱۸ ماهه را حل می‌کردیم نه با ۳۸ همت و در طول سال ۱۴۰۱ بار‌ها و بار‌ها معلمان را با عملکرد‌ها ناراحت و عصبی کردیم، یک بار گفته شد این قانون شامل مهرآفرین نمی‌شود در حالی که مهرآفرین تنها صد هزار نفر می‌شدند، یک بار بحث آزمون مطرح شد. چرا معلمی که ۱۶ سال سابقه کار دارد باید آزمون دهد در حالی که مبلغ کمی می‌خواهد به حقوق او اضافه شود و در این موضوع مجلس یک بار دیگر قدرتمندانه ورود کرد و در ترمیم حقوق‌ها اعلام کرد باید به مهرآفرینان نیز مانند بقیه پرداخت شود.

وی ادامه داد: در ادامه گفتم، چون مجلس مصوب کرده است مهرآفرینان را، چون از اول مهرماه ۱۴۰۱ تصویب کرده است، ما از این تاریخ پرداخت می‌کنیم، پس یک سال از این حقوق را حذف کردند سپس ما به دیوان محاسبات ارجاع دادیم و دیوان محاسبات رسما نامه‌ای زد و اعلام کرد که منظور مجلس از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ است و ما یک سال دائم درگیر نظام رتبه‌بندی بودیم. همچنین آنچه در مدارس نیز اجرا شد قابل قبول نیست و عدالت اجرا نشده است و معلمی با ۳۰ سال سابقه به حق خود نرسیده است.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود خطاب به نمایندگان گفت: امروز هر کسی بابت ضعف در اجرای رتبه‌بندی دلیلی می‌آورد، اما اینکه چرا در ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۱ حقوق معلم اینگونه آن هم ناقص پرداخت شده است، جای سوال است و بیشترین فشار‌ها بر معلم وارد شده و این قابل قبول نیست. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
0
0
پس لطفا قانون را برای معلمی که از حق مدیریت کلاس و اضافه کاری اداری محرومه سریعا اصلاح و اجرا کنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->