مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزارت دفاع: به پدافندهوایی سوریه کمک خواهیم کرد

  • کد خبر: ۱۵۷۱۹۳
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۸
وزارت دفاع: به پدافندهوایی سوریه کمک خواهیم کرد
معاون امور بین الملل وزارت دفاع گفت: خودمان را ملزم می‌دانیم به کشور‌های دوست مانند سوریه در زمینه توانمندسازی پدافند هوایی و مقابله با اهداف هوایی کمک کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سید حمزه قلندری معاون امور بین الملل وزارت دفاع در حاشیه مراسم روز جهانی مین‌زدایی در جمع خبرنگاران درباره صادرات محصولات دفاعی گفت: بعد از رفع تحریم‌ها در اکتبر ۲۰۲۰ ما شاهد روی آوردن کشور‌های زیادی برای استفاده از تسلیحات ایرانی هستیم.

وی افزود: نکته مهمی که نباید از نظر دور داشت ویژگی مهمی است که در تسلیحاتی ایرانی وجود دارد و آن هم به نمایش درآمدن دانش و فناری ایرانی در عرصه بین المللی بوده است. کشور‌های خارجی بعد از استفاده از تسلیحات ایرانی شاهد رشد خیره‌کننده دانش و فناوری ایران بوده‌اند به طوری که موجب تعجب آن‌ها شده که چطور کشوری که سال‌ها مورد تحریم بوده است به این حد از پیشرفت رسیده که تسلیحات آن در لبه فناوری جهانی قرار داشته است.

سردار قلندری ادامه داد: اما نگاه انسانی جمهوری اسلامی عامل دیگری است که باعث رشد صادرات تسلیحات جمهوری اسلامی شده است. نکته دیگر هم توجه جمهوری اسلامی به انتقال فناوری به سایر کشور‌ها بوده است. ما بسیاری از کشور‌های همسایه و دوست خودمان را نه تنها از نظر تجهیزات و تسلیحات بلکه به آن‌ها در حوزه فناوری ساخت تسلیحات دفاعی نیز کمک کرده‌ایم. از سوی دیگر ما شاهد حضور وزارت دفاع در نمایشگاه‌های بین المللی و استقبال گسترده از محصولات دفاعی ایرانی از سوی سایر کشور‌ها بوده‌ایم.

معاون امور بین الملل وزارت دفاع درباره همکاری ایران با سوریه در زمینه توانمند سازی پدافند هوایی این کشور تصریح کرد: نکته‌ای که نباید از نظر دور داشت این است که در گذشته کشور سوریه واقعاً کشوری بی دفاع در مقابل حملات هوایی رژیم صهیونیستی بود، اما در حال حاضر حجم زیادی از حملات هوایی توسط دولت سوریه در حال دفع شدن است و ما خودمان را ملزم می‌دانیم به کشور‌های دوست مانند سوریه در زمینه توانمند سازی پدافند هوایی و مقابله با اهداف هوایی کمک کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->