فیلم کوتاه «حلزون» آماده نمایش شد اعلام فراخوان بخش دارالفنون چهل وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر فیلم‌های پویانمایی ملی جشنواره فیلم کوتاه معرفی شدند + اسامی فیلم کوتاه «مثل یک راز» نامزد جایزه بهترین اثر جشنواره «پورتوبلوی» لندن شد ویدئویی تلخ از «آزیتا لاچینی» بازیگر سریال پدرسالار + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) داوران مسابقه عکس سینمای ایران را بشناسید دیدگاه منتقدان درباره معرفی «علت مرگ: نامعلوم» نماینده ایران در اسکار ۲۰۲۶ قطعه «شنبه» با صدای «شروین حاجی‌پور» منتشر شد + فیلم برنامه «هیچ وقت دیر نیست» در شبکه آموزش + زمان پخش اکران «دروغ‌های زیبا» در بنگلادش آغاز شد انتشار «سمت روشن زندگی» از مصطفی مستور برگزاری بزرگداشتی برای «پرویز مشکاتیان» سریال «رویای ریحانه» روی آنتن + زمان پخش تمدید مهلت نام‌نویسی بیمه تکمیلی صندوق اعتباری هنر
سرخط خبرها

سریال «نون.خ» از نگاه «سیروس میمنت» بازیگر نقش کیوان

  • کد خبر: ۱۵۷۳۰۴
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰
سریال «نون.خ» از نگاه «سیروس میمنت» بازیگر نقش کیوان
«سیروس میمنت» بازیگر در نقش کیوان در سریال «نون.خ» از تجربه همکاری در این اثر نمایشی پربیننده سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیروس میمنت بازیگر «نون.خ» درباره حضور کمرنگش در فیلم و سریال‌ها و اینکه این سال‌ها بیشتر مشغول نقش‌آفرینی در «نون.خ» بوده است گفت: وقتی کار خود را به اندازه درجه‌ای ارتقا می‌دهید دیگر به حضور در هر اثری راضی نمی‌شوید.

وی اضافه کرد: مگر در این چند وقت چه کاری بوده است که بگوییم کاش در این اثر حضور می‌داشتم یا کدام یک از این آثار را می‌توان حوصله کرد و دید؟

بازیگر نقش کیوان در «نون.خ» بیان کرد: نمی‌شود به بهانه اسم طنز هر کاری بسازید و بخواهید مردم ببینند. همین سریال «نون.خ» را مگر شما فقط طنز صرف می‌بینید؟ در این کار نکات مختلفی می‌بینید و از یک کار صرفاً طنز فراتر رفته است. همان سریال‌هایی هم که به من پیشنهاد شده برخی از تلویزیون هم پخش هم شده است؛ آثاری که برای آنها چند سال بودجه صرف می‌کنند و گروه الف است اما وقتی نگاه می‌کنید فقط حرف است. شعار می‌دهند و هیچ لحظه جذاب و درخشانی در آن‌ها نیست.

وی درباره اینکه چقدر در فیلم و سریالی بازی کرده که علاقه‌ای به آن نداشته و از سر معیشت بوده است گفت: پیش آمده است که به خاطر دغدغه نان و معیشت کارهایی بازی کردم که دوست نداشتم ولی الان خدا را شکر یا نیازی ندارم یا هزینه‌هایم کمتر شده است اما ترجیح می‌دهم عملگی و کارگری کنم اما دیگر در هر اثری بازی نکنم بالاخره شما با آرزویی وارد یک کار حرفه‌ای می‌شوید.

بازیگر «نون.خ» درباره جذابیت‌های این فصل از سریال در نظرش یادآور شد: همین که زندگی واقعی جمعی را نشان می‌دهد و سراغ آدم‌هایی می‌رود که دغدغه زندگی، نفس کشیدن و کار کردن را دارند اتفاق خوبی است. مردمانی که با همه گرفتاری‌ها و مشکلاتشان با هم زندگی راحتی را می‌گذرانند.

وی درباره واکنش مردم و اینکه بازخورد منفی هم داشته است یا خیر گفت: مردم بسیار عاقل و بالغ هستند و می‌فهمند. وقتی کار خوب باشد و به دل نشست کسی بیخود گارد نمی‌گیرد. بازخوردها بسیار عالی بود برخی هم برای نقش و شخصیت‌ها پیشنهاداتی داشتند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->